Idag känns det tungt. Känner mig nedstämd, trött och känner mig som jag vill gömma mig under filten i ett hörn.
Blä känns det helt enkelt. Det bara kom över mig i morse när jag vaknade. Igårkväll när jag la mig mådde jag helt okej.
Har 12 dagar nykter idag, så det är väl "normalt" att det känns såhär gissar jag. Men inte mindre jobbigt för det.
Borde väl ringa nån och prata, men när jag mår såhär så är det liksom som det inte GÅR att ringa och prata med någon som kan peppa upp mig lite (tänkte närmast på någon i AA nu).
Nån som känner igen sig?

Björkek

Har varit och storhandlat idag, köpte hem räkor till ikväll. Bara för att jag tycker jag är värd det. Så härligt att kunna lägga pengarna på god mat istället för på A. Just nu känns det helt okej att leva. Märkligt det där hur måendet åker som en jojo. Men så har jag också varit sysselsatt större delen av dagen idag, och inte haft någon tid att grubbla. Önskar alla en fin kväll! Kram!

Restart2017

Härligt att kunde lyxa till med god mat och annat. Med pengarna som annars hade gått till A och andra dumheter.
Bra kämpat annars, dagarna tickar på.

Elias

Så härligt att läsa dig idag. Mörk dag för dig igår, med den är historia och allt har vänt.
Klart du är värd räkor! Småpengar jämfört med a-alternativet...
Snart en ny vit helg!

Björkek

Ja jättehärligt att lägga pengarna på god mat istället! Ska unna mig en massage i veckan också. Små belöningar varje vecka , som en slags sporre och kärlek till mig själv. (Självmedkänslan behöver jag bygga upp igen, den är inte på topp efter de senaste 2 åren).

Liten stor

Jag har "testat" igen efter 14 dagar o bara fallit tillbaka igen flera ggr. Heja dig! Grymt med två veckor! Du fixar en dag i taget till!!!

Sparkle

Så kul att du unnar dig själv, det är viktigt.
Angående det här med tröttheten, har ni också svårt att sova? Eller menar ni bara i allmänhet?

Björkek

Jag sover oftast helt okej på nätterna, började nog göra det kring dag 5-6 eller nåt sånt. Det är mer en lite allmän trötthetskänsla i kroppen rent fysiskt jag känner. Fast det är ju inte så konstigt egentligen, det är mycket för kropp och hjärna att återställa när man slutar med A efter att ha druckit en längre period.

Sparkle

Tack för svar :)
Härligt att du ändå sover bra. Du ska nog se att energin kommer tillbaka i takt med att du återhämtar dig! :)
Hur mår du idag?

Björkek

Tackar som frågar Sparkle :) Idag är en helt okej dag, typ "mittimellankänsla", inte låg, och inte lycklig, men på nåt sätt ändå helt okej. Har gjort upp lite planering på saker att göra i helgen så att jag inte får för mycket tid att grubbla. Hur är det med dig? :)

Sparkle

Jag hör dig. Alla dagar är olika! Vad bra med planerna, helgen är nog värst för de flesta... Man får fylla ut med härligheter.
Jag mår bra! Idag är det en bra dag och jag har planer med en kompis ikväll. Tack för att du frågar! Idag har jag varit nykter 13 dagar så jag är en dag efter dig.

Björkek

Grattis till 13 dagar! Tänk vad glada våra kroppar är över att slippa få i sig giftet A! Tänker främst på lever och njurar (för att inte tala om det själsliga).