Är en kvinna på 45 år, 2 barn ,sambo å jobb+katt. Efter arbetets slut far jag in på affären och köper 6 pak 3,5or och dricker upp.Och natuligtvis springa på toan som ett tok.Sen vill jag ha mera lite baylis är ju aldrig fel skölja ned det med lite wiscky är ju aldig fel. Bäst att börja med lie mat. Inte full inte.... Ta en öl fr kylskåpet när jag lagar mat5,2:a, dricker upp den å fyller den med vtn,(ska inte synas att det fattas en stark öl) Dan efter far jag till stan( 4 mil bort) för att fylla på det jag har drckit och lite till, måste ha i reserv i byrålådan.... Så höll jag på länge. Ständigt trött dels bakis,rädsla för att nån skulle se, och allt planerande för alla köp. Nu har jag börja med Antabus. Funkar bra,har inte så mkt sug efter berusningen. Men kan sakna den goda smaken av ett gott vin på ferd, lör kväll eller de god öl då man sitter med goda vänner och säger att man äter pencelin....

Shiraz

Toppen att du påbörjat en förändring och hoppas antabus är rätt väg för dig!
Klart att det blir en saknad eftersom alkohol är en 'social' dryck precis som kaffe, kaffe lyckades jag hålla upp med i flera månader, mest som ett experiment och jädrans vilken huvudvärk jag fick ;)

Stanna här och låt dig inspereras!

Surfina

Många här känner nog igen sig. Detta smygande hela tiden. Låter bra att du fått hjälp nu, själv kämpar jag utan medicinsk hjälp än så länge men det kanske kommer det också.
Det har i alla fall hjälpt mig att läsa runt här, det är peppande att läsa om andras lyckanden och man känner med alla som inte lyckas lika bra och det är skönt att veta att man inte är ensam.
Lycka till med din resa.

konstnären

Känner igen mig i det du skriver. Detta planerande smusslande se till att
man har till dagen efter, stressen, ångesten, jag kan räkna upp hur mycket
som helst. Kunde gömma överallt för att min man inte skulle hitta.
Första två veckorna är tuffa innan man får någon som helst harmoni.
Jag har antabus tar det i så kallade nödfall. Till jul får det bli.
Har nu varit nykter 2 månader och jag fattar det knappt själv.
Lätt ibland har det varit och ibland ett helvete. Men nu känner jag ett
slags lugn. Jag tog mig själv till botten och tror att det var då det vände.
Önskar dig all lycka
VAD SOM ÄN HÄNDER IDAG INGET FÖRSTA GLAS FÖR MIG
Konstnären

Vilsen123

Han kan va nykter i veckorna sen kommer helgen å då köper han öl på bolaget. Han gömmer öl för mig å säger att han " bara" ska dricka typ 6 stycken, men eftersom han gömt så kanske det blir 12 vem vet......

Vad ska jag göra??

Jag tycker att du ska konfrontera honom helst när han är nykter.
6 öl är också rätt mycket. Antingen förnekar han problemet eller så medger han och då kanske ni kan skapa ett gemensamt mål.