Hej, jag är en kille på 24 år och har kommit till en punkt då jag måste förändrar mina vanor jag har när Fredagen/Lördagen kommer. Sen jag var 17 år har jag nog druckit varje helg, ibland bara Fredag/Lördag och ibland båda dagarna, sen kan det gå 1-2 veckor utan alkohol men sen när det blir helg efter det måste jag nästan dricka. Det är just i samband med fest och krogen också, jag blir så fruktansvärt taggad på helgerna så jag kan verkligen inte sitta hemma, får sån sjukt ångest om jag är hemma en Fredag och sitter uppe sent och ser alla festbilder komma upp på Facebook. Sen med just drickandet så finns det inget stopp, för 2 veckor sen drack jag en flaska fireball 50cl och en flaska absolut 70cl, dygnar hela natten och drar till bolaget direkt vid 10 för att jag är så full och vill fortsätta dricka och festa och då blir det ännu mer sprit som man köper för att man vill aldrig att skiten ska ta slut. Det här går ut över mitt jobb också då jag kan va så trasig ibland så jag vill bara gräva ner mig i sängen, ibland 1 dag ibland en hel vecka, och det funkar ju liksom inte att vara "sjuk" så ofta. Vad ska man göra? Varför ska det vara så fruktansvärt svårt att bara ta 6 öl och låta det va slut där.

Hej Limpinbizkit.
Du har säkert haft oturen att födas med en särskild känslighet för alkohol. En känslighet som yttrar sig i att man aldrig får nog. Jag vet vad jag talar om efter mer än 50 års erfarenhet som alkoholberoende/alkoholist.
Jag är övertygad om att det bästa du kan göra är att ta hjälp. Kontakta en beroendemottagning eller likvärdigt men se till att du träffar ett proffs någon som varit med ett tag. När du berättar om din relation till alkohol kommer du att få hjälp. Gå också gärna på några AA-möten, där och här på forumet finns den verkliga expertisen.
Hade jag lyckats sluta med alkohol i din ålder hade jag säkert fått ett mycket bättre liv. Att jag överlevt så här långt får man tillskriva turen.
Ta tag i detta nu!
vänligen
Ikaros