Jag lämnar detta forum nu eftersom det inte ger mig något tillbaka.

Li-Lo

Hej
Vad tråkigt att forumet inte passar dig nu Det kan ta lite tid innan en tråd får fart, det är lite "långsammare" här än i andra typer av chattrum. Du är mer än välkommen tillbaka och tack för att du gav oss en chans! Det är starkt av dig att söka efter det som passar dig.

vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen

Cobras2

Hej igen!
Jag förstår inte varför jag skrev att jag skulle lämna?
Förmodligen var jag riktigt full. Men det är ingen ursäkt. Förlåt
mig. Nu ska jag försöka att inte ta någon öl idag. Drack igår också. Jag blir riktigt bakfull och det håller i sig en hel dag och kan sitta i till dagen efter. Jag har också haft/har kramper i mina vader. Äter magnesium och andra vitaminer. Har läst någonstans att det kan hjälpa. Tron kan försätta berg har jag hört.
PS
Ha en fortsatt bra dag

Li-Lo

Fint att få ha dig kvar!

Li-Lo
Alkoholhjälpen

Cobras2

Nu tänker jag bara på öl, öl, öl
Det har gått bra i två dagar utan alkohol. Men nu är jag sugen igen. Fast man får nästan skylla sig själv då kylen är laddad med kall öl. Har legat i kylen i flera dagar nu...ska nog tänka om med att ladda kylen med öl...får se hur det går i kväll???

Cobras2

Du har rätt MondayMorning
Självklart är det dumt att ladda kylen med öl när man inte vill dricka. Men annars har man köpt nya bara på systemet. Nu har det gått bra ändå ikväll. Druckit en mellan öl och en lättöl. Känns skönt måste jag säga. Starkölen som jag hälde upp slog jag ur. Vad det ska betyda vet jag inte? Men jag känner mig nästan påverkad av en öl? Trött i hela kroppen och huvudet. Är så trött att vakna med baksmälla varje morgon....