Är kvinna snart 60 år, har väl alltid druckit mkt, men sista halvåret har det ökat. Jag bor själv i en mysig lägenhet sen i somras, då min sambo lämnade mig för en 22 år yngre kvinna. Jag har jobb jag trivs med o vuxna barn som det går bra för. Har en lång historia att berätta så småningom.
Denna vecka har varit hemsk, var på Åbo kryss i helgen köpte 2 bag-in-box , kom hem i söndags o fortsätte dricka. Sjukskrev mig o fortsätte hela veckan. Bestämde mig i går att bryta, kände mig ensam då jag inte träffat en människa på hela veckan. En väninna ringde o sa kom på puben så bjuder jag. Nappade förstår, blev en hel del vin. Det jag minns sen är att jag sitter på akuten o ramlat o slagit skallen så dom fick sy. En hade kört mig dit o jag minns inget. Dom ville ha mig kvar men jag tjatade hem mig.
Gissa hur jag mått idag. Nån som varit med om nåt liknande

Idag, ser framemot att sluta dricka. Ska åka iväg om 1 timme med mina söner på 65 års uppvaktning. Det är en bit att åka så vi brukar ha fika med. Har stekt ägg till mackorna. Ska ringa vc imorgon, hoppas jag får hjälp

Ellan

För mig har det varit en befrielse att inte behöva dricka. Jag satt verkligen fast i en besatthet. Det var så sjukt. Så jag förstår din känsla. Att vara helt ärlig med sitt problem och inte bara nöja sig med medicinering är ett stort steg. Att komma underfund med "varför". Önskar dig en fin söndag.❤

tagit. Ringde vc som hänvisade mig till öppenvårdsmottagning, ringde dit o dom återkommer i morgon så jag får börja gå på samtal. Men vet inte om det passar mig känns som jag behöver medicinsk hjälp. Men får väl testa.

Ellan

I rätt riktning!
Det finns inte någon beroendemottagning i din stad? Det är många som får hjälp via dem.
Kram!?

Tack, nej tyvärr inte o på öppenvården finns det ingen läkare inkopplad