Fyra dagars supande i sträck. Varje helg samma sak, ibland (ofta) i veckorna också.. Jag är så trött på att alltid vara trött och klen, vill tillbaka till den där pigga, vältränade som jag var för inte så många år sedan. Då jag orkade och ville göra saker.

Är det inte konstigt att man kan ha fått så mycket nog av sitt eget beteende och ändå känns det omöjligt att förändra sig? Fast nu ska det gå, alldeles för många dåliga saker har hänt pga mitt drickande..

Idag har mitt första, riktigt ärliga försök att ta tillbaka mitt liv börjat!

Anders 48

Grattis till att du har tagit ett beslut - och till att du har startat en egen tråd här! Jättebra början. Läs bland trådarna här, och skriv i din egen "dagbok". Det har hjälpt många. Härinne finns många kloka människor med liknande problem som du kan få goda råd av! Och även om du skulle "falla" så är här ingen som dömer dig - det har vi alla gjort. Tvärtom så kan det vara bra att skriva om just det. Själv använder jag min egen tråd som en dagbok som jag kan gå tillbaks och läsa i ibland. Det finns något terapeutiskt i det faktiskt. Än en gång grattis till att du är här - och lycka till med den första dagen. Sen kommer en dag efter den. En dag i taget.......

svm

Fy f-n för hjärtklappning och illamående..! Bakis och skakis. Men tomt på alkohol och annandag påsk = systemet stängt!

Och tack och lov har jag aldrig varit någon som super till på barerna i närheten, när jag går ut blir det bara ett par glas. Hatar att vara full ute bland folk!

Rövarkulan

Hej och välkommen hit! Jag vet hur du känner dig eftersom det är sexton dagar sedan jag var där du är nu. Anders43 har helt rätt. Det känns faktiskt bra att skriva av sig.

Kämpa på jag håller tummarna för dig

svm

En första ynklig dag avklarad, går och lägger mig positivt inställd och hoppas jag vaknar likadan. Ska bli skönt att inte vara det minsta bakis på jobbet i morgon!

God natt ock kämpa på allihopa!

Anders 48

Till första dagen....hoppas natten blir ok - så tar du bara en till nykter dag i morgon. På den vägen är det....:-)

svm

Natten var lugn och arbetsdagen bra! När jag jobbar tänker jag inte på att dricka. Det är efter, att inte stanna och köpa "bara" en flaska vin. Eller två.. Men det gjorde jag inte!

Rent fysiskt känner jag mig inte så illa. Psykiskt vill jag ha det där vinet nu, men vinstället ekar tomt och systemet har stängt. Bra så!

Anders 48

Då har du snart lagt 2 dagar utan alkohol bakom dig - så tar du bara en tredje i morgon. Svårt det där med sug - man kan liksom inte ta på det, diffust på något sätt. Hoppas att det lägger sig - och att du kan tänka på något annat. Kämpa på!

Bubblaren

Du ska vara stolt! Min första dag också..precis liknade situation som du! Vi kämpar tillsammans! All styrka till dig!

Anders 48

Tråkiga nyheter, jag förstår verkligen - meeeeeen, gör det inte till en ursäkt eller anledning till att "hoppa av" ditt nykterhetståg. DU är på väg - fortsätt med det, även om du antagligen bara helst vill supa ner dig. Det hjälper inte - men det vet du ju redan. All styrka till dig!