Alltså jag måste VERKLIGEN sluta dricka, de går i te längre. Jag har nu börjat betett mig illa som fan när jag dricker, hamnar i bråk osv. Inte ok! Men det är ju så jävla svårt. Jag klarar mig super bra under veckorna. Men då fort de blir fredag så kommer suget. Oftas dricker jag "bara" 1 dag/veckan. Men ibland kan det bli 2 dag/veckan. Hur fan ska jag göra för att bryta denna sjukligt dåliga vana? Snälla kom med förslag till en som inte vill ta denna alkohol konsumtion till RN högre nivå !

jojjo43

Sitter i samma sits, men kan tillomed ta ngra öl till vardags,, tror inte det funkar om man ej bestämmt sig på riktigt att sluta dricka...jag har inte fixat det ännu iaf.lycka till..

Liten stor

1. Ta tag i det hårt och nu!!! Jag väntade för länge och kämpar med att samla 5 vita dagar i rad. Mitt började på helgerna men sista året har jag kämpat och hamnat i perioder med dagligt drickande i över en månad.
2. Kolla risky drinkers på HBO.

Elin80

jag klarar ju de så himla bra under veckorna när jag arbetar. Förut jobbade jag även på helgerna, och då var det inget problem att vara nykter längre än bara under vardagarna. Jag ska kika in serien risky drinkers. Men skulle gärna vilja ha några fler tips. De är så himla svårt att motstå suget när helgen nalkar.. Alltså hur kunna det gå såhär långt?