Jag har varit nykter i 3 veckor. Allt har gått bra men jag är så ensam och det är en jobbig känsla. Vill så gärna ha en trygg man vid min sida. Någon som inte dricker. Men var finns han?

Jobbig tid nu. Känslan av ensamhet, början av sommaren. Alla andra verkar leva livet... Själv har jag varken vänner eller partner. Vet att man inte behöver någon annan för att vara lycklig och bla bla bla... nån som kan berätta hur? Inte ens min enda vän Vitt Vin kan jag umgås längre. Vad har man då...?

Kattis71

Brukar på Aa/Na-möten. Tycker de ger känsla av gemenskap. Prova du med BaraLillaJag om du inte gör det redan. Det är kanske där vår framtida partner finns.?.

Janne

Har ni aldrig haft vänner eller har ni valt bort dom till förmån för drickandet? Man kan knyta gamla kontakter igen, de flesta skulle bli glada. Att hitta partner är väl enklare än aldrig förr med alla dessa datingsidor? Eller har jag missförstått?

vänner. Efter en flytt blev de ännu färre. Visst har jag kontakt med en del, men digitalt. Den fysiska vänskapen fattas. Nu har alla fullt upp med sina familjer och jobb så ja... Och det där med internetdejting har jag provat. Jag tror att det funkar bättre i större städer än i små, som där jag bor. Men det är bara min erfarenhet.

Mitt drickande har uteslutande börjat med ensamhet och en känsla av meningslöshet. En tristess som jag fyllt med vin.

Ja vem vet Kattis, kanske dags att prova ett möte. Kan ju bli två flugor i en smäll ;-)