Hej,
Jag dricker vin varje dag för att det är fint väder, för att det var stressigt på jobbet, för att jag är glad eller ledsen eller för att fira, för att det är god mat eller för att maten inte är så god. Midsommarafton igår med vänner som dricker stora mängder när det är fest, jag drack för mycket... jag känner att mitt drickande är psykiskt beroende snarare än fysiskt. Jag vill inte fortsätta så här... /kvinna47

Junis.gbg

Känns fantastiskt att vakna fräsch ytterligare en morgon fast det är sjukt svårt att somna nykter på kvällen. Jag har ju varit lullig och trött av vin varje kväll så det tar väl tid att vänja sej vid att vara uppe lite längre och somna utan alkohol.

Junis.gbg

Blev bjuden på middag tog ett glas vin ville inte ha mera fastän det fanns i massor. Tillbaka på ruta 1 glad ändå att jag inte var sugen på mer.

Bedrövadsambo

Göra misstag är helt okej. Huvudsaken är att man lär sig något. Kunde du ha sagt/gjort annorlunda i just den situationen? Sen tycker jag att det är onödigt tufft att börja om på noll. Du kanske ska räkna 3-1 och imorgon blir det 4-1 ?

Junis.gbg

Att jag valde idag även om jag valde fel så var det inte autopiloten på som alltid säger ja och mera. Jag känner att det inte kommer bli omöjligt att tacka nej mästa gång. Ett glas vin bara det har nog nästan aldrig hänt.