Är just i en känsla att vara rasande på mig själv som lät det gå så långt...Gjorde det oförlåtliga att sätta mig bakom ratten, medveten om att jag inte var "grön" blev stoppad och blåste 0.33 och där rök körkortet! Kan ha det och är bara oändligt glad att jag inte hann skada någon....fysiskt
Min 16-åring vill inte komma hem och resten av familjen hade ingen aning om hur illa det var. INTE ens min son. Självförakt är bara förnamnet!! Tog antabus (hade hemma men har inte tagit steget) dagen efter, dvs i går. Ringde efteråt efter em back öl men avbeställde den 10 min senare...Detta ska gå!!!

Förstår att du känner dig rejält besviken på dig själv, men kanske kan detta bli din vändpunkt? Vi är många härinne som gjort dumma saker med A i kroppen, bland annat satt oss bakom ratten. Har själv gjort det några gånger och ibland nästan hoppats på att åka dit så att man på något sätt når sitt botten och sin vändpunkt. Det positiva i detta är ju att ingen annan än du tog skada. Har du berättat om händelsen för dina nära? Bra att du avbeställde ölen och som det verkar vill förändra dina ovanor med alkohol. Fortsätt att skriva, vi är många här inne som inte dömer och som själva kämpar med giftet.

Milleoner

Tack för din Pepp och ditt fina svar:) jag här glad att jag hittade den här sidan. Då min son (15 år) har vägrat att komma hem sedan körkortet försvann så tackar jag endast antabusen för att jag inte druckit. Han lägger nu skulden för alla ko nflikter på att jag inte är som jag ska (tonåring i kvadrat) och försöker jag säga att det förvisso har påverkat min tolerans men att han i aldra högsta grad beter sig som den tonåring han är och att det är allt annat än ett "gulligt"beteende så hänvisar han till att jag bara visar att jag har problem....phu!!
JAG är så rädd att förlora honom!!

Tofslan

Vad bra att du har tagit antabus, skriv här när det blir kämpigt, vi är många som jobbar på oss själva. Din tonåring är ledsen och besviken, men om du får några nyktra dagar/veckor under bältet är det enda sättet att få tillbaka hens förtroende. Lycka till nu!