Nu har jag druckit för sista gången. Jag är inte en person som dricker varje dag utan det går oftast någon/några veckor mellan de tillfällen jag dricker och under den tiden hinner jag glömma bort mina problem. Problemet består i att när jag dricker så blir det för mycket och jag gör alltid saker jag inte borde. Det bara blir så liksom och jag är så himla trött på det nu. Från och med denna vecka blir det ingen mer alkohol. Jag har druckit min ranson för livet och jag vill funka i livet utan något missbruk.

till ett bra beslut! Många på forumet delar ditt sätt att dricka, och vet hur illa det kan bli. Jag önskar dig varmt lycka till!

av olika anledningar. Det kan vara dåligt mående, dåligt beteende, och beroende. När konsekvenserna av alkoholen blir sådana man inte vill ha, är det bra att ta det beslutet du gjort. Välkommen!

Sjöfararen

Tack. Ja det känns verkligen som ett bra beslut, vilken befrielse att aldrig mer vara bakis, aldrig mer göra saker man ångrar etc.
Jag vill leva drömmen och det är endast jag som stoppar mig själv från det. Jag dricker inte alkohol längre, det kommer jag säga varje gång någon frågar i framtiden. Har folk mer frågor så har jag tusen anledningar att ge dom att jag inte dricker.

Sjöfararen

Räknar jag nu. Drack inte i söndags men natten till söndag så var berusad under morgonen/förmiddagen på söndagen därför räknar jag att jag varit nykter sen måndag. Vilket nu är 3 dagar, inte mycket direkt men bättre än inget!

Sjöfararen

Sjunde dagen lider mot sitt slut. Än har det inte varit några som helst problem, vilket känns skönt. När tankarna väl slår till om att jag vill bli full så blir det oftast så, tyvärr. Hoppas att kunna låta bli nästa gång. Än så länge har jag känslan kvar från förra helgen när jag blev för full..

Sjöfararen

Jo det går bra, är väl dag 10 eller något sådant nu. Sysselsätter mig ganska bra med allt möjligt så inget sug att dricka som det är nu. Hur går det för dig?

Liten stor

Kul att höra, jag är på dag 15 och går också bra nu.