Är inne på min första dag efter att ha druckit extremt mycket under två veckor. Mår skit! Men jag kan inte äta något, får illamående känslor så fort jag tänker på mat. Vad äter ni när ni extrembakis?

Annie

Vid extrem bakfylla med allt vad det innebär brukade jag äta filmjölk eller yougurt, coca cola, möjligen nån frukt eller några chips

Tofslan

Jag vill bara ha skräpmat när jag är bakis, men egentligen är det bättre att äta något nyttigt för kroppen. En sallad typ. Och en massa vatten.

Glapsvinn

När jag supit riktigt hårt så får jag magkramper och försöker spy men inget kommer upp förutom lite galla. Efter ett par dagar brukar lakrits vara det enda som funkar. Och öl tyvärr, däremot ingen annan vätska.

Sjöfararen

Jag brukar inte kunna få i mig någonting ätbart. Läsk och vatten går ned, brukar vara sjukligt törstig. Brukar försöka få i mig något litet typ chips eller nån bit choklad, bara för att kroppen behöver något men annars väntar jag bara på att bakfyllan ska gå över så jag kan äta normalt igen, DDT tar för mig ca 2 dygn.

Taesa

Hur konstigt det än låter så frukostvälling (tror dom bytt namn till frukostdryck) med en klick smör i. Nyttigt, bra för magen och dessutom i flytande form.