Mitt första inlägg här handlade om abstinensen som jag var rädd för men kände att det var dax att starta en ny tråd där jag skriver av mig om hur det går. Genomled iaf tre tunga dagar med fruktansvärd ångest men höll ut och har nu inte druckit på en vecka. Då jag nu är på banan igen så gäller det att fortsätta på den vägen. Skönt är det iaf!

Evigt ung

Välkommen på banan med din nya tråd.
Bra jobbat med en vecka, fortsätt så.... och läs din gamla tråd när suget kommer (för det lär det göra förr eller senare).
Jag klarade mig ikväll men suget var fruktansvärt.
Då vaknar vi utan baksmälla imorgon, underbart! ?

Glapsvinn

Tack för det Evigt ung, hoppas det går fortsatt bra för dig. Dryga två veckor utan en droppe alkohol trots att vi har både öl och vin hemma då vi får gäster på torsdag. Går bättre än förväntat att hålla sig. Återupptagit gamla intressen som skänkt mig mycket glädje förr och fokuserar på det istället.

Glapsvinn

Då har jag firat midsommar nykter för första gången på många år och det gick ju bra det också. Nu uppe i tre nyktra veckor.

Evigt ung

Tre nyktra veckor är jättebra jobbat! Fortsätt så! Mitt val att vara nykter går också bra!
Kram

Evigt ung

Idag har jag varit nykter i 5 veckor!
Det känns underbart (även om det varit tufft emellanåt)
Snart är du också där...håll ut! ?
Och du...var Beredd för suget kan komma som en blixt från en klar himmel när du minst anar det.
Kram

Glapsvinn

Blev tyvärr inga fem veckor för mig. Började med en öl i onsdags, tre i torsdags, osv. Inte druckit så hårt som jag gjort ibland men ändå för mycket. Bestämt mig för att klippa nu innan abstinensen och ångesten kommer. Varvar ner på lite folköl för att slippa det värsta. Blev det nästan fyra veckor denna gång så kanske det blir fyra evigheter sen.

Man får räkna med ups and downs; så är det i den här branschen. Du gjorde ett bra och lovvärt försök och du ska försöka igen. Kanske går det ännu bättre den här gången och kroppen får vila lite, du får mer kraft att ta nya tag.

Glapsvinn

Förhoppningsvis, lätt att lura sig själv att man kan dricka normalt. Imorgon kommer min sambos syster på besök från utlandet och hon har brottats med samma problem och vi har pratat mycket om det här. Då får jag lite stöd i nykterheten.

Glapsvinn

Då har jag varit nykter en vecka igen, känns skönt. Det som känns allra bäst är att denna vända blev det ett par dagar med fylla istället för ett par-tre veckor som sist, slapp den värsta ångesten och allt annat skit. Puh!