Jag hör att mitt inre ropar och kallar, försöker få mig att stanna när jag är på väg till system bolaget.Och nu så har mina pengar tagit slut och jag har inte druckit på två dagar, abstinensen river i mig och om några timmar kan jag ha pengar på mitt konto. Och så denna inre röst, en ängel? Ska du inte hämta ut resten av campralen! Tänk efter nu vad ska göra i efter middag!
TÄNK EFTER!

Den vill dig väl..., du verkar vara less och trött på att dricka A, med alla dess negativa konsekvenser. Här finns ytterligare stöd i om du är beredd att välja frihet och ett nyktert liv. Välkommen in i värmen!

AlkoDHyperD

Om jag låter begäret och törsten styra mina ben till bolaget och handla upp mina pengar där, hur kommer jag då må när både drickat och pengarna är slut? Vad kommer jag tycka om mitt val imorgon?
Om jag väljer att gå raka vägen till apoteket och hämta ut campralen (kan du även få antabus utskrivet, tror du?) istället, och sedan ta en lång promenad åt motsatt håll från bolaget, kommer jag känna mig full av ångest och obehag, törsten kommer att skrika åt mig, men det kommer att gå över. Hur kommer jag då att må imorgon? Vad kommer jag tänka om mig själv?
Gör något nu, som tar dig över de där jobbiga minuterna eller timmarna. Du kommer tacka dig själv imorgon!
kram

Kanelbullen

Jag är på väg från systembolaget, tack!
Imorgon, minuterna, timmarna dit, talar om en ny väg. När jag vaknar imorgon så känns det bra. !Jag plöjer och till slut fastnar jag i en ny fåra!
Jag hoppas att det går bra för dig oxå!