Jag vet att jag har problem. Börjar jag dricka slutar jag inte. Jag gör hemska saker. Saker som skadar mig och dom i min närhet. Problemet är att det bara blir oftare och oftare. Och jag vet inte varför. Jag har levt ett nykter liv förut. Men efter en depression har det inte blivit som vanligt igen. Känner mig hjälp lös

Hej och välkommen! Ja, många är vi som gjort knasiga saker med alkohol i oss, och det verkar som du är rätt less och också motiverad att göra något åt detta. Ibland behöver man ju göra bort sig rätt rejält för att verkligen inse att detta "skit" (som detta j-a nervgift enligt mig är) inte gör mig gott i mitt liv. Det finns hjälp att få via vårdcentral, bara att kontakta dem. Kanske gå på något AA-möte? Fortsätt och läs och skriv, du är långtifrån den enda som har problem med denna drog. Lycka till!

skogsfrun

Välkommen hit och jag håller med Morgondag, sök hjälp innan du gör något du verkligen får ångra. En depression går att behandla. Alkohol är bara en självmedicinering som drar dig ännu längre ner i djupet. Läs och skriv gärna här också om det kan hjälpa dig.