Idag på fm tog jag min första dos antabus.
Jag kände mig stark och motiverad.
På em öppnar jag ett brev från Försäkringskassan och plötsligt kraschar jag igen. Behöver dricka. Behöver dränka mig ett tag :(((
Men jag antar att jag inte kan...
Fy fan vad jobbigt allt är. Är så ledsen att tårarna bara forsar ..

Restart2017

Bra kämpat och liver är inte slut bara för att solen skiner och du dricker vatten ?
Visst det kan kännas tomt och tråkigt, det tycker jag med.
Tror och hoppas dock att livet kommer leka igen, att Cola kommer smaka fantastiskt när solen skiner ☀️

Mallan66

Jag har samma känslor och undrar hur det kunde få gå så långt med den stora kärleken till A. Just nu försöker jag jobba så mkt jag kan för att ha sysselsättning .. Jag har ingen ork eller inspiration till gym eller andra saker som jag tyckt varit roligt förut. Vi får försöka tillsammans Pocahontas och alla andra som har det likadant.

Pocahontas

Känner som du Mallan66.
Jag vill helst bara sitta i soffan och inte göra ett skit. Tycker inget är roligt ?
Har ju ingen ork till någonting.
Är det kroppen som håller på att reparera sig?

Pocahontas

Jag är så jävla trött ... ???
Jag sover och sover men det hjälper inte.
Tur att jag är sjukskriven iaf ..
Gråter av trötthet. Vet inte vad jag ska ta mig till?

linus

Kan vara en bra idé att googla lite på Postakut abstinens. Det är typiskt depressionsliknande symptom, låter lite som det ni beskriver, och som jag själv upplevde både i våras och nu. Men det ska gå över, även om det kan ta lång tid. Så vi får väl sikta på att det blir bättre. Tillsammans - in i kaklet! :)

DetGårBättre

Postakut abstinens är väl mer längre fram i sin nykterhet vad jag förstått och inte redan efter någon/några veckor... men kanske fått det om bakfoten isf...

linus

Enligt vad jag läst mig till så börjar den postakuta abstinensen 1-2 veckor in på nykterheten. Men jag är verkligen inte expert poch någon som har bättre koll får gärna rätta mig. :)

Li-Lo

... tar ofta vid då den akuta abstinensen går över. När det kommer till ett tillfrisknande gällande beroende av alkohol är det vanligt att man känner av symtom under flertalet månader. Den kan pågå upp till ett år. Vanliga symtom är:

humörsvängningar
koncentrationssvårigheter
inlärningssvårigheter
nedsatt förmåga att tänka abstrakt
minnesstörningar
sömnrubbningar
stresskänslighet
nedstämdhet
social osäkerhet

... det går oftast över! Som många av er vet har det tagit tid att utveckla ett beroende, kroppen har försökt att anpassa sig samma kropp behöver tid för att återställa sig. Tid är en faktor vi inte kan påverka bara ge oss. Det ser naturligtvis olika ut för oss samtidigt vill jag gärna uppmuntra alla som kan att ta hand om er under den tiden. Sov, ät, rör på er, det underlättar och framför allt ta emot stöd där det finns. Och berätta gärna här, jag har sagt det förut:

- NI skapar ett fantastiskt, generöst och ovärderligt forum här. Ni är den bästa kunskapsbanken!

Varma hälsningar
Li-Lo
Alkoholhjälpen