Jag vill fokusera på allt sunt i livet nu.
Har försökt sluta dricka innan och höll upp i över 50 dagar med hjälp av forumet.
Föll då jag trodde att jag kunde dricka "normalt" och hällde upp ett glas...
Jag vet att jag mår bra utan A. Att jag orkar mer. Har mer tålamod. Allt är bättre utan A! För mig och för mina barn.
Jag tänker sluta igen. Tack vare att jag gick in här och läste. Forumet är fantastiskt!!
Och så kom rädslan. Ska jag verkligen skriva att jag tänker sluta? Kanske jag ska skriva att jag ska ha en nykter period? Eller bara konstatera att jag är alkoholist och vill vara nykter.

Jag vill leva ett sunt liv med fokus på mina barn, min hälsa, träning, yoga, naturen, utvecklas på jobbet, böcker, intressen, trädgården, promenader med barnen, basta, mindfulness, örtte, lära mig nåt nytt, resa, drömma, skratta från hjärtat, leva fullt ut...!

Ågrenskan

Känner igen mig i amivalensen. Har också tänkt att starta en tråd men så kommer den knäppa tanken att jag ju inte vet vad jag vill. Sluta eller dra ner? Härinne är ju ingen som dömer men problematiken runt alkoholen är ju så stor och velig och jobbig och lurig och allt det där. Man tycker ju att man borde veta vad man vill åtminstone och att om man bestämmer sig för något och inte håller det att man sviker sig själv och sina forumvänner. Men jag tror att huvudsaken är att man är här och skriver, svarar och utbyter tankar och erfarenheter eller bara läser som ett steg i rätt riktning till ett sundare liv. Kram

Ågrenskan

Och när jag läste ditt sista stycke igen så värkte det i hjärtat. Så vill man ha det... inte hålla på att fundera på den där jäkla alkoholen hela tiden.