Hejsan
Är nån där?
Jag har sagt till min man idag för andra gången att han måste välja mellan jag o barnen o alkohol o casino men det kändes som jag talar men en vägg fick ingen riktig svar han är på väg att flytta hemifrån men är fortfarande kvar det verka som han spela med min hjärna så att jag ge upp o be honom stanna kvar är helt slut mentalt jag vet redan vad jag måste göra men vågar inte jag behöver verkligen stöd kan någon säga vad jag redan vet?
Snälla säg att jag måste kämpa o gå vidare med mitt beslut

LD

Ladouce

Hej Tissla
Det blir nog ingen sociala konsekvenser om jag lämna honom de ända som kommer o lida är barnen de älskar honom o forstår nog inte varför pappan inte sitter på soffan o tittar på tv så synd??? min 6 årig pojken han börjat kissa på sig o min lilla 11 månader bara skriker jag börja få typ panik det gör sååå ont i hjärtat ?

Ladouce

Idag han är typ borta
Han har inte hör av sig i fråga efter barnen han brukar ju göra det varje dag vad kan det vara? Hoppas det har inte hänt nånting
Otroligt hur kan jag bli orolig ändå? Men ändå inget slå känsla av att kunna sova trygg utan att behöva oroa mig med att han kommer hem full o kanske spyr eller bråka med mig
Tack Gud??

AliceAlice

...ni kan inte fortsätta att ha det så här! Du utarmas, barnen känner av osäkerheten, även om de självklart älskar sin pappa. Barnen mår inte bra att ha en pappa som är missbrukare, barnen mår inte bra av att du mår dåligt! Barnens pappa kan du inte förändra, men du kan minska barnens lidande och de risker de utsätts för med att växa upp under samma tak som pappan och du kan rädda dig själv!

Har du någon som kan stötta dig??? Sök samtalskontakt via vårdcentralen eller via socialtjänstens missbruksvård, de brukar ha grupper mm för anhöriga för du behöver en ventil!

Bamsekeramar och en massa styrka!

Ladouce

Äntligen
Ja nu är det klart han har samlat alla för att införmera de att vi är officiellt separerat jag tycker synd om släkten som kom så långt bara för att för höra detta de trodde verkligen att han skulle erkänna sitt problem o be om hjälp men det blev inte så
På min del det känns tungt i hjärtat jag hoppade verkligen att han skulle erkänna missbruk o be om hjälp med han valde att lämna oss i stället o alkoholen o spelande vann över oss ????

Ladouce

Tack alicealice
Jag behöver verkligen stöd ska ringa vårdcentralen på måndag o fråga efter om gruppen för anhöriga
Tack för att du finns

Bedrövadsambo

Men just nu det enda rätta för dig och barnen. Kram ❤️