Halloj!

Alkoholhjälpen fyller 10 år och de vill vi fira med er.

24 november mellan klockan 13 och 16 öppnar vi dörrarna på Riddargatan i Stockholm för en eftermiddag tillsammans. Roligt!

I den här tråden kan du/ni komma med förslag på tema, föreläsning eller något annat. Ni kan fram till 25 september lämna era förslag, inget för smått eller för stort :-)! Alla idéer är välkomna.

När programmet är spikat kommer vi göra en ordentlig inbjudan där ni som vill och har möjlighet kan anmäla er. Naturligtvis kan ni använda er ”nick”!

Varma hälsningar från oss på alkoholhjälpen!

linus

Grymt jobbat att ha hållit igång det så länge! Jag hoppas det fortsätter gå bra, och ni når ut till ännu fler med forumet (och andra insatser), det är många som skulle må bra av det! :)

det är kul men en jobbardag ?? Begränsar ju deltagande för många tyvärr.

Jag har funderat på varför det fungerar för många att få hjälp på forumet. För min del är en orsak att jag valt bort de flesta inläggen som handlar om att minska drickandet och dom som faller tillbaka flera gånger.Det kan man inte välja i grupper man träffas på riktigt. Så där skulle riskerna för mig varit betydligt större.Tack för att ni finns och är duktiga.Jag har skrivit om hur man byter emailadress..Skulle behöva göra det, för jag har en inaktuell hos er..Hur gör jag?

Det vore ju jättekul att få ett ansikte på de personer man lärt känna på detta fantastiska forum. Hoppas många kommer. Jag har blockat datumet :-)!

Anders 48

Grattis till 10 år!!! Detta forum är fantastiskt - och har hjälpt mig och många andra på många sätt. Trevligt att ni ordnar ett event - skulle vara trevligt och intressant att närvara på. Lite tveksam till att använda mitt nick? Kanske bara hjärnspöken - men efter att ha gått på ett par AA-möten så är just anonymiteten så skön (fast det är den ju ändå, även om man använder sitt nick). Skulle vara häftigt, och lite konstigt, att träffa forumhängarna på riktigt. Bara min känsla. Idéen är kanonbra!!!

AlkoDHyperD

Ensamstående morsa med fyra barn och taskig ekonomi kvistar inte så lätt till Stockholm. Skulle sakna skogen också

Kanelbullen

Det vore roligt att besöka riddargatan den 24 november, få några spännande infallsvinklar, medberoende och beroende känns bra att kunna reda ut. Codas co dependent program började jag. Väldigt gediget och givande men lämnade det åt sidan. Programmet tar upp beroende till den yttre världen men också inre beroende till tankar, under medvetet o.s.v.
Fast jag har behov av att undersöka alkoholen direkt, så jag har gått några gånger till A A.
Det är glesare mellan varven nu.

Och det känns bra att jag har börjat bearbeta mina alkoholvanor.
Jättebra!
?