Jag vill vars nykter men problemet är när mina sömntabletter blir utskrivna. Tyvärr är det bästa jag vet att blanda tabletter med alkohol. Finns det någon på detta forum som har tips eller hjälp ( har varit på AA möten men hatade de)

Mags

Hämta inte ut sömntabletterna? Prata med din husläkare? Eller prova AA igen. Det kan ta några ggr innan man uppskattar det.

Hej Kokanna!
Välkommen till forumet! Du skriver att det uppstår ett problem när du får dina sömntabletter utskrivna och att en risk för dig är att du tycker om att blanda tabletter med alkohol och nu vill du ha en förändring och söker hjälp! Super! Du har redan tagit ett steg närmare det genom att skriva här.

I stället för att skriva en lång lista med all möjlig hjälp som finns att få, vad tror du själv att du behöver för sorts hjälp? Du skriver att AA inte kändes rätt för dig. Vad skulle du vilja ha i stället?

Hoppas du vill skriva mera och berätta!
/Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Villhem

Jag förstår verkligen känslan. För min del är det mest en känsla av att försvinna. Är inget stort fan av AA jag heller, men hittade en jättehärligt NA en gång, vet inte varför jag slutade gå där dock. Var väl spriten som ringde på luren antar jag.
Det är ju verkligen inte bra egentligen att blanda tabletter och sprit, man blir ju rätt knas på det.
Men jag vet hur det är. Hoppas det blir bättre för dig snart.