Hittade denna sida för jag känner att jag inte riktigt hanterar mitt liv så bra längre.
Min livssituation är som många andras jag har 3 barn varav en gemensam 5 åring. En 12 åring som är min och en bonus som är 16.
Nyss bytt jobb. Har en man som är fantastisk.
Och mitt drickande har eskalerat de senast 5 åren. Hela sommaren varje dag och nu var och varannan dag.
Jag har en ambition om att träna, mycket! För det var sådan jag var innan. Nu vill jag helst sitta i soffan med ett glas vin som jag smuttar på.
Min 12 åring har uttryckt att jag dricker för mycket.
Han pappa är missbrukare och "vi" Härhemma är städade och har det fint. Alkohol har alltid funnits för mycket i mitt liv. Alla runt om är högkonsumenter. Och många har problem men har skött jobb hela livet typ min pappa. Nu sitter jag här med min fina familj som jag fått tillslut och gör Såå fel.
Jag har inget höginkomst jobb. Min man är den som presterar men jag har just nu en ambition om att läsa till kock på något vis. Hjärnan snurrar av vilja. Men jag gör så fel.
Vågar inte gå upp till husläkarmottagen för vi bor på landet och säga att jag dricker.
Läste i tråd om campral. Jag pratar om mitt beteende med mina vänner så de vet...
I september ska vi ha en vit månad.
I november fyller jag 40.
Vill vara sund. Måttlig som många andra.
Härligt om jag kan få stöd här!

Brittah

Vaken sedan 5.37 somnade om och har nu världens huvudvärk. Ledig idag. Känner inte för att slösa bort min dag för en huvudvärk. Hade behövt en Treo som jag oxå missbrukat, för så är det. Men i och med att alkoholen inte dricks så har jag inte tagit dem... win win!!!
Igår var jag ledig och hämtade en äpplestol hos en loppistant som jag spejade sen tvingade en kompis iväg mig till gymmet. En bra dag. Såå varför denna huvudvärk !?? Såå sömnkänslig och trött som aldrig förr....
Jag är ändå glad att det flyter på bra. På fredag ska maken ha firma killarna här hemma då åker jag med barnen till min bästa vän, känns bäst så, jag flyr huset....
kram❤️

Brittah

Längsta uppehållet sedan yngsta sonen kom för 5 år sedan.
Känns bra. Är väldigt trött dock. Men igår sa maken att han är imponerad. Det gör mig lugn på något sätt att han tror på mig. Jag gör det inte för hans skull utan för min kropps och själs skull och för att fungera i min familj på mitt jobb. Jag tränade igår, igen!! Så glad för det. Ringarna på mina fingrar går att dra av igen de satt så hårt innan. Svullen och osund. Jag har svårt att äta, mår lite illa.
Igår på jobbet frågade "denhälsosamma" som nu läser till kostrådgivare om jag ville hjälpa henne och skriva allt jag äter under en period till hennes studier. Då pratade jag lite med henne om att jag tagit bort A. Det har blivit för mycket. Hon dömmer inte. Hon tyckte det var bra med livsstilsförändringar. Trött men stark är jag.

Brittah

Har fått en dålig vana, godis!!
Socker socker socker.
Igår åkte jag och hämtade sonen på träning svängde förbi kiosken och köpte choklad, tryckte i mig den. Satt i bilen och väntade på honom. Och åt.
Lagade mat till barnen som jag själv inte åt.
Maken sa något om att jag kanske använde det som substitut... då blir jag irriterad.
Han har rätt.
Ledig idag.
Dags att måla köksbord.
Grejar hemma somaldrig förr... en bra vana!
Trött som aldrig förr och huvudvärk! Jämt.
Så nu ringde jag husläkarna och pratade med en sjuksköterska. Känns bara som "hon" tyckte jag skulle träna mer och jag var inbillningssjuk.... jag har pms så är nedstämd ändå och tar åt mig. Jag vet vad gott träning gör åt en trött själ. Jag vet vad bra kost gör för kropp och knopp men i sådana samtal blir jag Nickedocka. Känner mig liten.
Jag vet hur fel jag gör när jag äter skit. Inte tränar. Jag har svårt att få ändan ur vagnen på mina lediga dagar som jag nu har förmånen att ha på lediga dagar.
Idag bör jag träna!! Ett mål idag.
Jag ringde husläkarna det var ett mål.
Huvudvärk
Trött
Glömsk
Sömnproblem
Törstig
Kisset är gult.
Det är väl inte helt positivt.

Som jag skrivit innan har jag knaprat mycket Treo under flera år. Men nu inte på flera veckor och det kan ju ge huvudvärk....
Det låter som jag har ett helt misserabelt liv. Jag har massa energi på ett sätt och helt slut på ett annat.
Har som mål att vara i mitt livs form när jag fyller 40 om en månad. Kroppsligt hade jag önskat. Ökat 8 kg sedan min yngsta kom för 5 år sedan. 8 vin kg. Känner dock ingen press inför detta. Jag vill ha ett starkt inre. Så mitt 40 års mål är att vara i min livs bästa inre form. För att ta detta vita beslut är starkt. Jag kommer inte vara vit jämt det vet jag. Jag vill skåla i champagne när jag fyller 40 år. Men jag inser att jag har problem och måste återgå till mitt vita liv efter det igen. Så tänker jag. Kroppen måste vila sig i form. Och träning träning träning, mentalt och fysiskt! Punkt!

Saga45

Jag ska också iväg på en betydelsefull långresa/semester alldeles snart. Känns så visset på något vis att jag ser fram emot att då kan jag "unna" mig vin i alla dess former. Jag ser stundtals mer fram emot det än själva resan, upplevelsen, maten, miljöerna etc. Så trist det känns, så annorlunda det skulle vara om resan var i fokus. Så känner igen mig i dina tankar. Jag har inte bestämt mig än, för hur jag ska göra med vin under resan.

Brittah

Ja jag tänker likadant. Pratade med en vän idag. Om att nu i helgen när vi sov över och jag inte drack vin där hos henne. Att det kändes avigt, vi gör ju alltid det. Men vi kom framtill att vi umgås på andra sätt nu. Hon är fantastisk! Glad att ha henne som vän. Min make dricker mindre nu när jag inte dricker. Men ändock fre-lör-söndag. Det kommer inte funka för mig. Det svåra blir när kalas och fester kommer då blir det prövning. Tänker att jag ska köra osv. Men man måste lära sig umgås med folk utan alkohol. Och som många skriver säga till sina vänner och gäster att jag dricker inte (idag) (om man inte vill ha en lång personlig berättelse). Så Spanien resan för mig blir en prövning.