Har ikväll haft ett långt samtal men min man och det känns så skönt att få utlopp för alla känslor som legat och bubblat på insidan.
Har känt att alkoholen har tagit över större delen av mitt liv och jag har haft ständig ångest för min önskan att dricka och känslan att vakna bakfull en arbetsmorgon =(
Men från och med idag så är det slut på allt drickande!! Har till och med slängt vinglasen och hällde ut likören som stod i kylen.
Är inte på långa vägar där än......men som de säger......Rom byggdes inte på en dag.

Du har tagit några första steg nu i din förändring av dina alkoholvanor. Börjat skriva här på forumet, slängt vinglas, hällt ut likör och haft ett långt samtal med din man. Du är igång nu!

Fortsätt skriv och berätta hur det går för dig och läs gärna i andras trådar! '

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen

Hej
Du har tagit det viktigaste och svåraste steget mot ett bättre nyktert liv. Det är insikten om problemet som är den bas vi alla måste ha. Lycka till i fortsättningen och läs och skriv här. Här finns experterna!
vänligen
Ikaros

En dag eller en stund i taget i början.. Sen blir det lättare. Ha små planer om hur du ska undvika risksituationer. Även undvika vissa personer i början. Belöna dig själv när det går bra. Alltid kul att klara av saker och få cred för det. Tänk även på konsekvenserna ditt och andras missbruk ger. Psykiskt, fysiskt och även familemässigt.. Kom igen. Jag hejar på dig..