Hej!
Ja nu sitter jag här igen, måndag och det är samma jävla tankar igen. Nu ska jag sluta dricka så mycket, nu MÅSTE jag ändra på mina alkoholvanor.
Ingen alkohol i helgen ,,,,men när helgen närmar sig så slinker jag lik förbannat in på systemet och köper en bag in box . GUD att det ska va så förbannat svårt !!! JAg dricker så otroligt mycket och ingen anar nåt! Jag dricker så mycket att levern ömmar och jag blir jätteorolig. Igår va det slut på boxen så då drack jag upp glöggen en hel flaska ! på en söndag ..det är ju helt sjukt ! Nä nu SKA jag vända det här ! Om jag inte har nåt hemma så går det ok att hålla sig undan alkohol på veckorna men helgerna är jättesvåra. Så jag tänker om jag skriver här och går in och läser era historier så kanske kanske det hjälper !
Idag känns det hoppfullt men vi får se när helgen närmar sig!

Flake

Instämmer , livsfarligt med bag in box ! Och jag måste inte ha vin hemma men det blir ju alltid att jag köper hem till helgen även fast jag verkligen bestämt mig för att ha en vit helg , tycker det är svårt att stå emot . Nu är det ju bara tisdag men jag SKA inte köpa hem nåt i helgen !