Hej!
Varit inne och kollat inlägg här. Mina vanor och oro och behov av kontroll är som era andras.

Jag är övertygad om att det skulle hjälpa mig att hitta en eller flera likasinnade att umgås och hjälpas åt och mötas med. Utan en överste AA-chef. Eller för all del sjukvården.

Så: alla ni män och kvinnor som dricker en flaska eller mer per dag men ändå lever ett karriärfyllt liv ( med lögner) hör av er, låt oss hitta andra kickar! Och låt oss hjälpa varandra!
P
Kram

Du har läst och kollat runt här och känner igen dig i flera berättelser. Du vill hitta likasinnade att umgås med, det är en klok idé. Här på forumet kan det nog vara många som valt att komma just för anonymiteten och vi vill hjälpa till att behålla det så. Vill ni ha kontakt utöver så ta kontakt med supporten så kan vi sammanlänka er men lägg inte ut kontaktuppgifter i trådarna, vi vill värna om allas säkerhet och anonymitet.

Fortsätt gärna skriva och berätta hur det går för dig och hoppas du finner mer som blir hjälpsamt här inne.

Ibland kan man behöva skriva flera gånger innan man får svar och en del använder forumet lite som en dagbok, berättar då och då hur det går för dem. Hoppas du hittar ett sätt som passar dig!

Varma hälsningar,

Rosette

Alkoholhjälpen

DetGårBättre

Vet inte vad du har för erfarenhet av AA men i min värld och på de flesta möten jag varit (dvs grupper) så har det varit just sås om du verkar eftertrakta! Fysiska möten utan någon chef! Bara mer eller mindre ny i laget! Bor du nära Malmö rekommenderar jag verkligen rörsjögruppen!