Hej, jag är 26 år och har väll druckit sen 14 års ålder perioder kanska mycket festande och sista 3 åren med minnesluckor.. kommer aldrig ihåg nått längre, går väldigt fort från att sitta och ha trevligt till blackout. Minnes luckan varar i 3-4 timmar varje gång ca.

Nu sista åren har min baksmälla blivit nästan 3 dygn?! Första dygnet spyr jag och är helt sängliggande andra dygnet har jag ont i hela kroppen,trött och muntorrhet. 3 dygnet är väll något bättre men fortfarande trött,ångest fylld och torr i munnen.. nån som känner igen sig?

Har helt slutat dricka på lördagar om jag ska jobba på måndag morgon. Är garanterat sjukskriven då.. nu kan jag knappt festa på fredagen längre eftersom jag blir så pass dålig och 2 dagars återhämtning hjälper inte längre..

Halvboxperkväll

Hej,

Jag har haft ett par sådana bakfyllor per år och det jag tippar på är någon sorts lätt alkoholförgiftning. Antar att du druckit ganska stora mängder ganska så snabbt för att du ska bli sängliggandes såpass länge?

Zebran

Ja blir alltid mycket alkohol när jag börjar.. funderar på att sluta dricka,kan inte ha det så här.. inte värt att må skit 3 dygn för en fylla.. börjat inse att jag inte kan handskas med alkohol längre eftersom det blir såna här karatefyllor varenda gång

Halvboxperkväll

Själv har jag gått från karatefyllor till att dricka mig as-salongs varje kväll, det är inte heller att rekommendera. Försöker sluta dricka nu men är livrädd för att jag ska hamna på sjukhus så jag dricker ett glas per kväll ändå och det tär på psyket att veta att man inte klarar av att vara nykter ett enda dygn.

Köp med ett gäng 3,5 till nästa fest och lova dig själv att inte dricka mer än det och inte ta emot om någon bjuder. Eller försök strunta i alkohol helt. Jag ångrar så jävla bittert att jag lät det gå så här långt.
Jag känner mig inte as cool när jag sitter i bilen och gråter över mitt alkobesvär för att inte min sambo & bebis ska behöva se att jag mår så dåligt.

Lycka till

Evigt ung

Välkommen hit! Det är här Vi hänger...
Alla vi som inte kan hantera alkohol, vi som dricker alldeles för mycket ibland, vi som dricker varje dag, vi som är nyktra i veckan och helg super...
Vi som gör bort oss... sviker både oss själva och andra....vi som ägnar för stor del av våra liv åt fyllor och bakfyllor....ångest..skam...
minnesluckor m.m
Och alla vi som inte längre vill ha det som vi har det. Vi som vill ha en förändring.
Ja, du hittar oss här!

Det är starkt av dig att starta en tråd här, det är ett steg i rätt riktning. Du har börjat fundera över ditt drickande och det är bra.?
Läs och skriv här så mycket du kan. Genom att följa andras kamp och erfarenheter kan du kanske hitta din egen strategi för att kunna göra något annat än att
vara bakfull varje helg.

Kram! ?