Så gör jag det igen. Dricker varje kväll.

Vill inte börja igen på beroendemottagning. Eftersom jag äntligen fått hjälp på vanliga psyk för... bipolär/depression etc. Tror de backar om de får veta hur mycket jag dricker nu.

Funderar på om jag har någon medicin hemma för att minska suget.

Önskar så att jag kände någon som är som jag.

Halvboxperkväll

Försöker själv förändra mitt beteende när det kommer till alkohol.
Har tidigare druckit mer eller mindre varje kväll men fick nog i lördagskväll när jag satt full igen och ljög för min sambo och så att jag bara tagit två glas vin när jag i själva verket druckit lite mer än två flaskor.
Berättade som det var för min terapeut idag och hon lade om hela sessionen till att prata om mitt alkoholberoende vilket var väldigt bra.
Det bästa är nog att du är ärlig mot dom du har att göra med på psyk och inte mörkar för dom.

Hoppas du mår bättre snart

Sillar

Min erfarenhet från psyk har varit att när jag är mitt i någonting svårt så finns det ingen hjälp där att erbjuda mer än medicinsk. Nu har jag precis fått erbjudande om olika samtalshjälp, och är rädd att de drar in det om de vet att jag har problem med alkoholen igen.

Tack för att du svarade! Jisses för hur ensamt en kan känna sig.

Halvboxperkväll

Jag har aldrig själv haft kontakt med psyk mer än att jag träffar en terapeut på grund av panik ångest och för henne berättar jag allt. Du kanske gör rätt i att inte berätta om det riskerar att du inte får hjälp för depressionen. Men på något sätt måste du ju få hjälp mot din alkoholkonsumtion.
Jag vet inte vad du ska göra men testa att ringa alkohol-linjen imorgon efter kl 11.00 och fråga dom, jag har ringt dom och fick bra råd och hjälp.
Har du någon närstående du kan prata med?