Ny här och jag hoppas verkligen jag ska få hjälp här.

Min historia - jag är sedan 3 år tillbaka ensamstående mamma till fyra fina barn. Jag har alltid haft svårt att dricka kontrollerat, får minnesluckor, blir liksom as-packad och har svårt att bli insläppt på ställen. Under 8 år var jag tillsammans med barnens pappa och då kontrollerade jag mitt drickande eftersom han verkligen var emot fulla personer. Sedan vi brutit upp så har jag druckit i princip varje dag. Några få dagar har jag vaknat nykter och det är en vansninnigt skön känsla... ändå är känslan att ta ett glas vin på kvällen större, ett glas blir två glas, tre, fyra... osvsett om det är måndag eller fredag. Jag har totalt isolerat mig för att kunna dricka ifred. Jag har ett chefs-jobb, som jag sköter hyfsat men kommer till jobbet bakfull varje dag. Helt sjukt! Nu krascha det totalt igår när jag var på en tjej-fest och blev helt sjukt berusad och somna på badrumsgolvet, där mina småbarn hittade mig. Nu måste jag förändra mig!

Har bokat en kbt-coach för detta, men vågar inte ta upp mitt problem. Nu jobbar vi med min karriär i stället?! Sjukt. Blir peppad av att läsa era inlägg. Hjälp mig snälla...

Mirabelle

Sömnbrist är tortyr! Jävla A, som ställt till det så... Låt kaffemaskinen gå varm och var extra snäll mot dig själv en dag som denna!

Skönt att du känner dig ännu mer motiverad. Som sagt, det blir bättre ju längre kroppen får vila från giftet. Hoppas att du fick en fin dag, trots den jobbiga starten! ♡

Andramig

Alltså min dag, hjälp! Började ju med bakis-känsla och förlamande trötthet. Förmiddagen var hemsk och jag kände mig nästan magsjuk. Sen efter lunch piggnade jag till och presterade en fantastisk eftermiddag! Jag känner inget egentligt sug efter a, mer rastlöshet eftersom jag brukar sysselsätta mig med att fylla på glaset och dricka. I går gick jag en promenad på 90 minuter och tänker samma nu. Är så trött att jag nästan somnar stående, men lite rädd att vakna 3 eller 4 i morgon om jag somnar nu. Det här känns bra!

Jag har gjort som du Mary, sövt mig med vinet, men min sömn var inge vidare (har aktivitetsarmband). I natt hoppas jag på en god sömn!

Tack Mirabelle, jag överlevde tack vare kaffet!

Tack Vinäger för pepp, det är vad jag oxå intalar mig och de känns otroligt motiverande! ?

Andramig

Skönt som tusan, en aningen svårt att sova i går, men natten har varit lugn och skön. Underbart! Vaknade relativt fräsch till och med. :)

Andramig

Skönt som tusan, en aningen svårt att sova i går, men natten har varit lugn och skön. Underbart! Vaknade relativt fräsch till och med. :)

Man45

Jag skulle råda dig att kontakta soc, öppenvårdsmottagning innan någon annan gör det. Då du har barn finns risk att någon skickar in orosanmälan, vilket leder till en jobbig utredning som kan få tragiska konsekvenser.

Man45

Jag skulle råda dig att kontakta soc, öppenvårdsmottagning innan någon annan gör det. Då du har barn finns risk att någon skickar in orosanmälan, vilket leder till en jobbig utredning som kan få tragiska konsekvenser.

Åh va stark du är! Att du fick sova glädjer mig så!! Jag sov också bra men mängder av drömmar . Har du det? Nu kämpar vi idag eller hur :) idag håller vi i detta! Återigen tycker du är så stark!! ? kram till dig.

Känner igen men i det du skriver. Aldrig meningen att ta fler ön npgraglas men helt jävla plötsligt vaknar jag med minnesluckor, dricker ej dagligen men varje vecka slutar likadant.
Vet inte hur jag ska kunna fortsätta dricka men 90 dagar nykterhet enligt rekommendation kanske kan bli en nystart. (Tvivlar egentligen på det då inte ens graviditeter hjälpte). Skriv gärna, till mej, jag lever på detta forumet för att leva genom likasinnade just nu. Vart nykter sen lördags, siktar på 90 dagar.

Andramig

Sååå skönt att vara nykter! :) Box oöppnad och nu kör jag till Coop och handlar... lär vara ensam, alla andra är hemma och dricker vin.

Andramig

Fy fasen va härligt livet vart helt plötsligt! Nykter lördagmorgon. Körde ihop sig för pappan, de små skulle på kalas 10... ingen present inhandlad. Jag kunde utan problem åka till Coop (hänger där ofta verkar det som) klockan 9 i morse utan att ens fundera och handla present. Kunde lämna ungarna på kalaset 10 utan tuggummi och rödsprängda ögon. Hade sån enorm energi så att jag storstädade bilen, var inte i går. Nu hänger jag vid biltvätten, köööö, jag är varken rastlös eller ångestfylld. Hur skönt är inte mitt liv just nu? Hur har jag kunnat tappa det så totalt?! Jaja, det är ju bara nu och framåt jag kan påverka. Ska ut och springa i eftermiddag, jag har ett drömmål att springa en halvmara i år... men varit omöjligt att få med min kropp på det målet med allt okontrollerat alkoholintag. Tänk om jag kunde hitta tillbaka även där?

Tack för pepp Mary, du är guld och heja dig!! ?????