Hej på er därute!
Tog igår mitt första återfall efter tre års nykterhet, känslan nu av illamående skam o ångest har jag inte saknat direkt...det enda som surrar nu i huvudet är tankar på sprit till i kväll, usch o fy för denna drog! Därute väntar fru o barn o en underbar lördag, att jag försatt mig i en situation där jag inte kan njuta av det just nu känns otroligt jobbigt, att ta nya tag känns som ett oöverstigligt berg. Ta hand om er där ute och ta emot ett tips från en som provat, återfall är inte värt det någonstans!!!
/Mankan

Men allvarligt, det handlar väl inte om nya tag... just nu handlar det väl om att se återfallet som en engångsföreteelse? Du kan stå emot. Gå ur det här med huvudet högt, lär dig något om varför du drack igår, res dig och gå vidare. Du måste verkligen inte fortsätta nu även om det känns som att du behöver döva ångesten. Ta hjälp av frun (eller familjen) och låt det vara just en engångsföreteelse. Det är verkligen ännu värre att fortsätta...

Mirabelle

Nej, det är sant. Just nu i denna stund kan du inte njuta av lördag med familjen. Du måste lyfta blicken. Bara några timmar framåt. Du kommer att må bättre mot eftermiddagen. Då kan du njuta av din lördag kväll, nykter med dina älskade. Och imorgon väntar en lång, härlig söndag, med Allt vad en nykter, icke bakfull söndag kan bjuda på... Som Sisyfos skriver. Igår var igår, och det var en engångsföreteelse. Res dig och gå vidare.

Mankan

Hej och tack för ert stöd! Dock höll det inte igår heller så fem i tre stod jag där igen utanför ”butiken” med flaskan i hand. Känns som att det skydd jag haft i tre år helt rämnat på två dar och hjärnan går på högvarv efter mer dricka.