Sammanfattningen av mitt liv enligt mig själv känns som ett stort misslyckande. Att lyckas genomföra förändringar verkar omöjligt. Jag lyckas aldrig gå hela vägen. Om jag har gett upp tron på mej själv vem ska då hjälpa mej?

AL

Gift nr 2 i 7 år. Nu finns inget kvar känns det som...Inget sex sen i sept och jag behöver det( ursäkta ...men hoppas det inte finns minderåriga här på forumet ).
Tror det har att göra med mitt drickande...vem vill **** nån som är berusad...därför har jag dragit ner ordentligt...men det verkar inte hjälpa. Det känns så trist. En älskare kanske löser problemet.... nä!

Mirabelle

Han verkar inte ha något emot att ställa upp på **** med nån som är berusad iaf... Han verkar tycka att sex är en fantastisk stresshanteringsmetod, medan jag låser mig helt när jag är stressad. Jag tror det är rätt vanligt med obalans i "drifterna" när det gäller långa förhållanden, tyvärr. Då får man försöka jämka sig fram till något alla kan leva med. Finns inte viljan att mötas någonstans i mitten så är det något i förhållandet som har blivit knas... Kanske dags att testa parterapi? Kram

AL

I alla fall för mej ?
Att sluta dricka och känna mej stolt över det valet.. är målet. Jag tror jag kommer fram men det kanske blir några sidospår på vägen. Att bryta en ful ovana görs sig inte så lätt.

Mirabelle

Självförtroende är sexigt :) Klart du kommer fram. Resor är sällan spikraka. De ska nog inte vara det. Hur ska man någonsin veta att man har gått rätt om man aldrig gick fel? Kram

AL

Jag lär mej mkt av att läsa vad andra går igenom. Och tror jag kommit fram till ngn sorts acceptans..Good enought-känsla. Att försöka göra mitt bästa varje dag är vad jag klarar av. Vissa dagar kommer att gå helt fel men de kommer att bli parenteser. Självförtroende har jag....på vissa områden...och dessa kanske kan utökas. Igår blev jag booostad av min chef. Det är alltid trevligt. Då klarar man en bit till.

AL

önskar alla en fin Alla hjärtans dag ?

AL

Min kära säng en god bok och TE väntar. Fick en söt igelkott idag...med mjuka taggar ! Passar mej perfekt.
Jag är nog som en igelkott...fräser och sticks och bor gärna i en lövhög.

Mirabelle

Det här med igelkotten... Min känsla säger mig att du mest fräser och sticks inåt, mot dig själv <3 Vänd den mjuka sidan inåt <3 Dags att göra uttåg ur lövhögen och äta upp ormarna :*

AL

..en orm alltså. Inte bet jag.... det går ju inte med det jobb man har...nä istället ska man försöka hitta det positiva i det negativa. Krääääks....så trött jag blir. Önskar att jag kunde vara blixtsnabb i skallen så att orden där och då "smäller igen fällan". Måste öva på detta !
MEN jag klarar nästan att tänka...Detta är inte mitt ansvar....fast bara nästan. Måste öva på det oxå. Jag vill vara kompetent skarp och klok....och nykter ? månne om det är ens möjligt?

Mirabelle

Hitta det positiva i det negativa. Jag haaaaatar den här masspsykosen samhället har drabbats av. Krambjörnarna med tourettes syndrom, typ. Och särskilt förljugen är jargongen i branscher där resurserna inte på långa vägar motsvarar kraven. Tvångsmässigt positivt tänkande ska trolla bort arbetsmiljö-orsakad ohälsa. Positiva ordval förvandlar skit till guld, med tankens kraft... Blä!

AL

Jag riktigt hör hur du fräser.?
Själv känner jag mej mest uppgiven och som en ?
Men imorgon då tar jag nya tag ?

AL

ändå galet sug. Men skammen gör sig påmind och mannen är hemma så då låter jag bli. Det blir te i stället för en flaska vin.

AL

Lediga dagar mitt i veckan är en tigger för mej. Igår ville jag verkligen ta vinglaset å bara njuta.....Idag vill jag det lika mkt....Jag tvättar, städar, stryker, är ute med hundar, lagar mat, stickar, läser böcker.....ändå vill jag dricka V I N. Galet är det...fullständigt sjukt.

AL

Vet inte.....försökte...blev irri...försökte ändå...nu kör jag ändå....är som inte beroende av deras godkännande för att lyckas...är det syndrom...jag kan själv-jante

Mirabelle

Känner igen det där att ledighet triggar. Ääääntligen tid att skrota runt och bara vara... men till det "behövs" vin. Det är först då, med vinglaset i hand jag slutar multi-taska och vara über-produktiv. Det går liksom inte att växla ner. Och det syns ju på de vanor jag ersätter vin-lullandet med. Träning träning träning varvas med massa intedningsprojekt, storstädning, ommöblering, kompetensutveckling... Men jag längtar efter att bara skrota runt utan mål och mening. Vila. Tänk att det ska vara så förbannat svårt!