Klockan ringer, Väcks jag ur en dröm eller var allt jag såg verkighet. Nä, fan jag är fortfarande här men vad hände igentligen,
Jag påminns av min kropp som berättar hur illa det är,
Okej jag har överlevt en kväll til,Iintalar jag mig när jag kravlar mig fram till något drickbart. hoppas det finns någon läsk, Eller nått av barnens juicepaket för att släcka min törst.
Just nu är allt i ett dunkel, Jag känner det inte men om ett par timmar får jag kämpas med dig du som kommer att (finnas), Med mig och troligtvis kommer att segra..
Arbetsdagen går bra jag har inga tankar på dig förutom avsky jag hatar dig och vi kommer att göra slut idag jag lovar på allt heligt att detta är sista dagen vi möts .
Men där är du ändå har mina tankar förändrats , kanske bara en gång till sen är det slut . ja menar detta är ju ändå en period i livet inget mer .
Me dhumöret på topp går jag samma rutt in på systemet som alla andra dagar.
Att dricka i smyg är en konst lite som en hemlig agent tror jag att jag kan lura världen,
Balansen mellan familjefar och alkoholist är ju inget vanligt folk kan förstå
Barn kan se sin far som ett roligt moment i sin vardag som ramlar av stolen och är knasig , Medans partnern ser på med blandad känsla när kvällen närmar sig.
En blandad känsla av verklighet och förbannelse,
Vart sommnar vi inatt och vilken verklighet finns imorgon?

Du berättar hur det är för dig och vilken plats alkoholen tar i ditt liv. Du ser också hur det är för de runtomkring dig, deras perspektiv hur både dem och du påverkas negativt. Fint av dig att uttrycka det här. Det hörs tydligt att du är trött på hur det är nu och vill ha det annorlunda i relation till alkoholen. Att ha tagit steget att skriva här krävs det mod och kraft för att göra, bra gjort!

Fortsätt gärna vara här på forumet. Ibland är reflektioner och att skriva och läsa hur andra gör en tid hjälpsamt för att komma fram till vad man själv behöver.

igen välkommen,

Varma hälsningar,
Rosette

Alkoholhjälpen