Sammanfattningen av mitt liv enligt mig själv känns som ett stort misslyckande. Att lyckas genomföra förändringar verkar omöjligt. Jag lyckas aldrig gå hela vägen. Om jag har gett upp tron på mej själv vem ska då hjälpa mej?

Mirabelle

Helt rätt att utnyttja möjligheten till fullo. Krama ut allt du kan ur arbetsgivaren! De kramar ju sannerligen de sista dropparna svett och blod ur oss... ;) Hos min arbetsgivare kopplas inte Företagshälsan in förrän man har blitt en gurka och det handlar om rehab. Min kollega har testat den vägen via total kollaps, långtidssjukskrivning, arbetsträning osv. De var väldigt bra, säger hon. Fast först måste man glömma vad man heter och typ försöka hänga sig i närmsta träd...

... av att kanske börja prata med någon! Har en tung ryggsäck som jag aldrig tagit itu med men vill inte gå genom min chef till Företagshälsan... får försöka ringa dit själv imorgon!

Kram på er ?

AL

Du är så himla kul Mirabelle. Stå-uppare i ditt nästa liv ! ?

Mirabelle

Ja det skulle vara nåt :D Än är det inte för sent att lida 40-årskris och byta yrkesbana... ;)

AL

nä det gör jag nog inte till min chef. Eftersom pimplandet inte påverkar mitt jobb...(än).
Tror inte jag skulle våga uttala orden ens....nä usch det känns så definitivt på nåt sätt. Jag går ju och låtsas att jag ska klara detta själv utan att blanda in hela världen. Men det kanske inte är möjligt.

AL, din förra kommentar kunde ha varit skriven av mig. Så länge det inte påverkar mitt jobb (men kanske är jag lite tröttare... ) så vill jag verkligen inte berätta. Jag som dessutom basar ihop med min chef, hua, det skulle kännas jättekonstigt. Vill så förtvivlat gärna ta mig ur detta på egen hand, men är inte lika övertygad som för ett tag sedan att jag kommer att fixa det.

Ha en fin dag! ♡

Tess45

Inte så lätt men det är faktiskt ingen biggie, egentligen.
Förstå mig rätt. Jag gör det för min skull.
Vet min närhet eller bekanta via högskola om att jag är beroende av alkohol så lämnar jag inga dörrar öppna för A att slinka in, nja, snarare ner. ?

AL

Vi måste bli nyktra. Det finns inte ngt annat alternativ i mitt huvud.
Det måste bara få ta lite tid.
Jag är stark...starkare än jag tror...men inte alla dagar.
De dåliga dagarna får bli färre och kortare.

AL

mot varmare breddgrader i en vecka. Hoppas på vilsamma och soliga dagar i lugn och ro.
Promenader med havsutsikt och vacker solnedgång.
Mitt mål är inte vin denna gång.

Tess45

Du får skicka en tanke till oss stackare som pulsar fram i snön. ?
Jag önskar dig en underbar resa samt att A-djävulen håller käft. ?????

AL

Att vara nykter....det fixar jag tydligen inte...att vara mindre berusad klarade jag lätt...
Är tilbaka i vardagslivet och försöker dämpa mej.
söker hjälp från vårdcentral ...och det kanske går vägen....

Mirabelle

Så skönt att du är tillbaka :) Var resan bra annars? Så bra att du söker dig vidare istället för att skita i alltihop. Kram

AL

men jobbet med mej själv återstår. Imorgon prover hos vc sedan hälsokontroll. Hoppas de hittar min alko-gen så de kan plocka ut den. Oj så skönt det vore. Hatar dagen-efter-känslan...så himla värdelöst det är. Blir så less på mej själv och min totala brist på kontroll. När blir det nog ? Jag känner mej fullständigt blåst i huvudet..som håller på och dricker fastän jag vet följderna.

Det där med att hitta och plocka ut alko-genen var bra. Det kör vi på... Men allvarligt, med den forskning och kunskap som finns kanske det snart är möjligt.

Döm dig inte så hårt. Som jag skrev i en annan tråd, bara att vi finns här och är villiga att ta upp kampen är modigt. Att söka hjälp är att vara stark. Bra där! ♡

Mirabelle

Du är allt annat än blåst, min bokslukande vän... Jag har ännu inte mött en Korkskalle som har vanan inne att läsa :) Men något fattas dig nog, och det tomrummet fylls med alkohol :/ Hoppas att du får hjälp nu, så du kommer vidare och bygger upp tron på dig själv igen <3

AL

TACK snälla ❤
..jo nåt fattas...om jag bara kunde hitta det. Förstår inte varför det är så svårt att vara nöjd med sej själv utan drog. Blir så ledsen över mej själv....och ber att det inte smittar av sig på barnet....hemska tanke...tror han är klok nog...är jag själv körd ?? ....men tänker inte kasta in handduken än....kämpar lite till.