Har varit sambo med min livs kärlek men lämnade honom pga av A. När han inte drack så var han rätt trevlig i jämförelse när han drack, tyst och trött och ville inte ha direkta samtal. När han drack så blev han så fruktansvärt elak, klagade på hur jag såg ut, gnällde och skrek på mina, nu vuxna barn, försökte på nåt sätt sänka mig så långt ner som möjligt. Han Ökade 40 kg i vikt och blev slapp och lealös i nyktert tillstånd. Separerade i vid ett elakt och vidrigt påhopp om mitt utseende tillsammans med ett hånflin. Han har inte kommit till insikt säger att han dricker för att han förtjänar det efter jobbet. Det jag vill komma till är, varför blir han så elak, varför alla pikar tillsammans med ett hånleende, varför säger han att han älskar mig och samtidigt är han så elak så det Svider som eld i själen, han verkar till och med svartsjuk på min lilla hund. Springer runt med sin bib som en snuttefilt. Är kanske naiv som inte förstår varför man blir så elak mot dom man säger att man älskar? Han verkar nästan aldrig bakfull, går till sitt jobb och sjukskriven sig aldrig. Hur klarar man av att hålla sig på benen fylla efter fylla, hur lång tid tar det innan man får konsekvenser av sitt drickande? Har så svårt att förstå? Samtidigt så tänker jag att om han får min kärlek, att jag kommer tillbaka så kommer han att sluta att dricka så vi kan leva ihop i resten av våra dagar.? Har läst många starka människor som har lämnat men kan ändå inte förstå varför ser är så svårt att välja A framför kärlek och ett fullgott liv? Har så mycket undringar och naiva tankar och tror att hur svårt kan det vara? Kanske detta inlägg passa nån annan stans, eller ingenstans. Kan inte sluta tänka och fundera på varför? Jag älskar ju honom och han mig.

Foppalop

Träffades idag på okänd mark, pratade och pratade i flera timmar. Vi ska försöka igen! Jag är förhoppninhsfull och ger förhållandet 1 chans till. Vill verkligen ge honom en chans till, berättade för honom att det är den nyktra jag älskar den fulla skyr jag som pesten. Har som sagt läst många av trådarna här inne och det att det inte har fungerat med att chansa, men han säger att han vill göra det för sin egen skull och jag vill tro honom. Finns det inga lyckliga slut med en"storkonsument"som han säger att han är. ?

Foppalop

Så ringde han mig igår rödvinsslirig på rösten, sa fina saker som egentligen inte hängde ihop med nånting alls. Han säger att han vill lära dig dricka måttligt, att det är han som bestämt sig för sin egen skull, jag har en känsla av att han aldrig kommer lära sig det. Har ställt krav på att han aldrig får dricka i mitt sällskap men är rädd för att han börjar skåp supa istället. Han är medveten om sitt problem så varför? Känner att jag måste släppa kontrollen och skita i vilket, pajjar han det så är det inte mitt problem! Ska försöka hålla mig iskall inför hans alkohol intag och lämna honom om han inte fixat att vara nykter i mitt sällskap, hör på varenda stavelse när han har druckit ett halvt glas ett helt glad och givetvis en hel box. Hatar honom med hela mitt hjärta när han är full, älskar honom när han är nykter. Har helt slutat dricka själv, får ont i magen av en öl, illamående av vin, är detta vanligt i alkolistförhållande? Att man blir fysiskt och psykiskt illamående av bara tanken på alkohol?

avsmak för alkohol både fysiskt och mentalt! Och det sitter i! Skulle på party-kväll med tjejkompisar för några veckor sedan! Mådde illa efter en drink och drack isvatten istället! Kan ju säkert bero på flera saker som trötthet mm men är helt säker på att det även är psykiskt! Jag har fått något slags hat till alkohol, jag blir nästan förbannad när folk gör Facebook inlägg med vin och öl! Tycker dom är korkade fast jag egentligen vet att dom inte är det! Dom har normala förhållanden (kanske) till alkohol och har aldrig sett baksidan av det!
När det gäller att hata den onyktre och älska den nyktre så är det början till ens eget fördärv! Kanske låter drastiskt men det blir en extrem berg-och dalbana som man inte kan bestämma över utan bara får åka med! Mannen nykter bra liv, mannen full katastrofliv! Och man vet aldrig vilken dag det är idag eller imorgon! När man väl har börjat åka med så blir det bara svårare och svårare att hoppa av för varje varv man åker! Var försiktig! Du förtjänar en man du kan lita på alla timmar på dygnet och alla dagar i veckan!