Då var det fredag och semestern nalkas.
Ser jag tillbaka på mina år så har jag alltid druckit mycket gymnasiet o framåt. Och vet jag haft perioder som varit en lättare dimma i månader. 4 år sen nu dock.

Städa upp stora delar av det när jag blev förälder. Men efter något år så fick min dåvarande psykos? Personlighetsförändring. Vad man nu ska kalla det och hamna på psyk. Tiden var hård och jag drack så fort barn somnat eller jag hade barnledigt,
Men tog tag allt igen, börja studera, träffa en ny, fick nytt jobb jag trivs med. Livet är riktigt bra faktiskt egentligen.
MEN igen ett glas blir gärna två och gärna tre.

Vet ej, behövde mest ventilera mig känner mig ensam idag

Det är meningen med det här forumet.
Mina glas blev alltid en kedja av glas även om jag bara ville ha ett. Du kanske vill förändra ditt drickande? Kan du prata med din nya partner? Hur som helst om du ventilerar mer kanske du får någon ny insikt.

Välkommen!

Vinna

Har en ny partner sedan tre år. Vi har båda druckit innan vi träffades o så har vi umgåtts i tre år. Nu har vi bestämt oss sluta. Två veckor. Men hur löser man tråkigheten. Jag känner mig tråkig utan vinet som piggar upp. Men vill avstå då jag annars dricker varje dag och min hjärna blir kapad och han kan inte sluta dricka när han dricker och blir konstig. Därför har vi var o en för sig bestämt oss. Men känner mig tråkig o kraftlös!

VoreBra

Skönt o bara få gehör. Hon vet och stöttar men jagar inte mig vilket nog varit helt fel sätt vilket fall som.
Vet hur hon tar det när jag är på henne om rökning. Visa saker måste få ta sin tid.

Ett annat problem är att alkohol är starkt kopplat med min sexualitet.
Blir knappt upphetsad utan det. Kan inte slappna av och orgasm är inte så aktuellt Heller.

Hur får man buggt med sånt?

För mig är det mestadels tvärt om. Jag kan bli ”på” av alkohol och den ”funkar” men sen händer ingenting. Så utan alkohol är mer för mig. Så tyvärr har jag inga bra råd. Om du är utan alkohol en längre tid kanske den hoppar igång igen? Annars ta det med läkaren kanske, inget att skämmas för, det är det värt ;)

Men kanske att du har svårt om du inte är avslappnad eller om det är kopplad till att du blir självmedveten utan A. Kanske om ni tar det lungt och drar ut på det lite. Inte för att jag är expert men att man är stressad brukar inte hjälpa.