Jag har de senaste 19 månaderna börjat dricka allt mer.
Vet inte varför egentligen.
Mitt problem är att ibland funkar det bra att dricka men ibland får jag vansinnesutbrott och kommer inte själv ihåg dagen efter vad jag sagt och gjort.
Jag går till attack på den som betyder mest för mig.
Är så ledsen nu men har ingen aning om VARFÖR jag blir sån.
Är så ledsen och inser ju att jag aldrig mer kommer kunna dricka.
Hur gör ni andra??

Hej,

Jag gjorde själv något vansinnigt när jag var berusad. Mitt problem var detsamma - jag hade inte druckit ’mer än vanligt’ men den gången fick jag en kortslutning i hjärnan. Jag har fått en klinisk förklaring på vad som hände som är vetenskaplig. Det hjälper dock inte mej så mycket. Gjorde för mej något oerhört allvarligt och kom till samma slutsats som du har gjort - jag måste sluta dricka.

Sedan försöker man, på alla sätt. Det är det jag gör.

Fint att du har hittat hit. Läs i de olika trådarna. Jag läser dag och natt nu. Här finns underbara människor i alla åldrar som lever med sina relationer till alkohol på olika sätt.

Fortsätt skriv och läs.

Styrkekram ?

pytte_7

vad du menar chris123 angående att gå på den man älskar mest. Även jag har gjort oförlåtliga saker och i torsdags var det som en klar blixt från en klar himmel, jag måste sluta dricka helt nu. Jag gick även in på AA hemsida m.m. Jag har precis hittat men känner att jag kommer hänga här en del för man kan skriva av sig och få råd m.m.

Du är inte ensam