Idag är det en jävligt, jävligt tuff dag.... jag saknar min kärlek så jag snart går sönder och ångestattackerna kommer regelbundet, hela tiden. Med dem tankar om alkohol. Det verkar inte finnas något stopp på ångestattackerna idag. Jag behövde säga till någon att denna dag är tuff, så tuff så att jag inte vet hur jag ska orka, och det fick bli till Er jag säger det.

Hoppas att Ni här ute har en bättre dag än vad jag har.

Försök komma ut och gärna träffa lite folk, men minst en promenad. Ångesten brukar ju lugna sig lite framåt kvällen under de dagar då den pågår hela dagen.
Kanske en glass på vägen?

Har en sådär dag. Varit stressad och pressad under en lång tid nu och har svårt att komma ner. Irriterad och grinig och det vill inte släppa. Blir inte bättre av värmen. Ska försöka bada på dagen och springa när solen lugnat sig en aning.

pytte_7

Jag ska ta mig en promenad tror jag, tack Ironwill. Hoppas din dag blir bättre och bättre.

Blev det bättre av att komma ut?
Insåg att det var en knepig dag att promenera, knappt så jag själv ens kan vara ute på baksidan.
Vore så grymt med ett glas gift nu. Men jag får nöja mig med aspartam.

pytte_7

Det blev inte bättre igår... tyvärr. Hade lite sms kontakt med min kärlek men ganska formellt. Han verkar inte vilja veta av mig.... kan ändå inte sluta fundera på hur man ena dagen säger att man älskar någon, att den är ens livs kärlek m.m. och nästa vill man inte ha med personen att göra... men jag får skylla mig själv. Det viktiga nu är att jag fixar detta, sedan kan jag bara hålla tummen att han kommer tillbaka, att vi kan prata med varandra snart.

Hur har din dag varit idag?

pytte_7

Kan föresten tillägga att det känns extra jobbigt med kärleken eftersom jag totalt "överlämnade" mig till honom. Han är min trygghet, den som leder mig rätt och den som kan fatta bra beslut m.m m.m....

Kanske är för personligt, du behöver inte svara.
Men du sa att du överlämnade dig, innebär det att nu hade en typ av ds relation?

Vänligen ?