Jag letar så desperat efter en bekräftelse på att jag inte är ett ensamt freak. Att jag inte är den där enda kvinnan i hela världen som misslyckats under den viktigaste perioden i mitt liv. Finns det någon fler som precis som jag inte har fyllt 40 men lyckats trilla dit på alkoholhelvetet? Som har ett familjeliv som rullar på parallellt med ett smygsupande/vinpimplande eller vad som nu dricks? En omgivning som är ovetande? Ett jobb som sköts utan anmärkning?

Eller är det bara jag i hela världen?

Märthan

Det där var oerhört peppande för mig, tack! Fy f*n för att bli påkommen på jobbet ? min mardröm! Har varit onykter på jobbet i stort varje dag detta året, ibland riktigt överjävligt och ingen märker, men de gör de nog men vågar inget säga då jag hittills skött allt jag ska med bravur. Mitt allra första löfte till mig själv är att ALDRIG mer gå till jobbet onykter, aldrig! För jag har nog tangerat gränsen.

Ångerfull 4ever

Tack för att du delar din historia Ellan. Det betyder oerhört mycket att få veta att man inte är ensam.

Blir glad att läsa att du fått så bra hjälp och att familj och vänner hängt kvar.

Min mardröm är att bli avslöjad, både av familjen men även i arbetet. Samtidigt så har man ju ögonen på sig efter en sådan sak vilket borde underlätta nykterheten.

Det vore en befrielse att lägga korten på bordet men jag är inte säker att mannen skulle stanna kvar hos mig. Han skulle se det som ett enormt svek att jag har gjort detta i smyg i så många år. Han själv dricker knappt något och är den mest psykiskt stabila personen jag känner.

Trots att han hittade en kaffekopp med rödvin i sovrummet valde han att tro på min historia vilken det nu var. Minns inte ens bortförklaringen...jösses alltså.

Han har påpekat många gånger att jag luktar aceton, men har trott på mig när jag sagt att det beror på att jag äter LCHF.

Jag är uppenbarligen inte redo att lägga korten på bordet än men att registrera sig här känns som ett första steg. Tack för allt stöd!

Ångerfull 4ever

Jag kan förstås inte veta om dina kollegor märker något Märthan, men har du varit ordentligt påverkad vore det inte osannolikt i alla fall.

Bakfull som i mitt fall kanske inte alltid märks även om jag är övertygad om att någon måste ha känt lukten.

Låter som ett väldigt bra steg mot ett sundare drickande att hålla dig nykter på jobbet. Men både du och jag kanske skulle må bra av att bli avslöjade? ?

Flickansom

Jag är en tvåbarns mamma på 28 år :)
Har inte jobbat på 1½ år men ska börja igen till hösten..
Vilket jag hoppas kan motivera mig mer till att sluta upp med drickandet.