Så tacksam för era tankar om detta !

Tack för era fantastiska tankar och förtroenden som ni delar här.

Åh, vad jag sov ! Inga problem alls med att somna, eller somna om. Ett litet möte idag, men inte de sista dagarnas fysiska arbete. En sval bris.

Det blir en bra dag ?

...och beskriver din resa och din kärlek. Blir peppad av dina inlägg, de andas lugn och j-vlaranamma på.samma gång. Beundrar er som inte har någon naturligt hemma som stöttar, jag har ju haft det jobbigt trots full stöttning. Tack för dina ord hos mig. ♡ Följer och stöttar. Kram

Märthan

Vad härligt med kärlek ♥️

Lchf i all ära, vi mår alla bra av att inte sätta för hårda ramverk på oss, ha nu en nykter lovely fredag och helg ???

Tänker att jag aldrig lyckats blogga förut, men nu går det ! Här är verkligen stället för mej tack vare alla er godingar som finns därute. Gyllene morgon på er allihopa !

Märthan

Maten skapar balans, jag vet. Hade aldrig blivit frisk på mjölmat och socker. Jag benämner aldrig mitt ätande med ”koder” eller förklaringar längre men äter så schysst det går, alltså ingen mjölmat alls (undantaget råg och dinkel enstaka tillfälle), socker och tillsatser Nope, så ”rent” som möjligt men givetvis med undantag utan skam och ångest. Räknas inget, mäter inget. Gott mätt, äkta varor och schysst slaktat kött som levt väl.

Mat är medicin ???

Vad vill ni ha ut av Voxran? Vill önska dig en Lovely lördag vännen ❤️? Nykter och klar, för hur deppig man än kan känna sig (läs iaf jag) är man klar i sinnet, kanterna är inte suddiga och gränserna flyttas längre bort. Världen blir ljusare och större ?

’Världen blir ljusare och större’. Så himla vackert, vännen ?

Vad vill vi ha ut av Voxran ? Jag tänker 3 effekter: ett högre energiläge - en 6:e växel om du vill. Ett antidepressivt för att ge mej en skjuts på vägen när jag börjar min nya tjänst samtidigt som jag kommer att stöta på min mobbare i korridorerna och som sista inslag dess effekt mot sug.

Jag är iaf öppen för att prova.

Förutm de (få) månaderna på Brintellix har jag aldrig ätit psykofarmaka förut. Har alltid velat ’känna’ hela känsloregistret men jag har heller aldrig accepterat mej själv som ’sjuk’. Det har tagit lång tid att göra det och än idag känns jag som en fejk. Att vara sjukskriven om man inte har en allvarlig sjukdom ( läs som syns på en ) finns inte för mej själv i min värld. Noterar att andra är det och har ingen åsikt om det, men jag ska liksom vara starkare; stå över det. Min fysik har tagit stryk för att min hjärna vägrat att acceptera smärta.

Min lilla tjej ska segla hem från läger i detta blixt-och dunderväder ? Hon är lugn som en filbunke. Det är inte jag ?

Jag började käka voxra för typ 3v sedan ?
Har fungerat skitbra för mig iaf. Kom ur tröttheten och depressionen. Fått mer energi. Har du några frågor så tveka inte att höra sv dig ^^

Kram

Ovärderligt !

Har du känt av några sidoeffekter ?

Tar du dem mot depression ’bara’ eller för dess andra effekter med ?

Det som skrämde mig till att starta med dem var alla bieffekter som fanns på nätet, sen tänkte jag att är
Man nöjd med skiten så går man inte in och skriver om det. Så de som är Missnöjda skriver av sig.

De bieffekter som jag märkt av var ökad tinnitus första veckan vid sänggående. Och skakiga händer till och från (de får jag ändå vid ångest så ?‍♀️).
Har haft lite svårare att somna och vaknat lite oftare på natten (kan vara värmen).

Men fördelarna är destå fler.
Jag har energi. Känner mig glad! Orkar ta tag i saker, ökad initiativförmåga. Äter mer mat (förut åt jag kasst af). Orkar gå ut på promenader och träna. Orkar ta tag i disken, orkar duscha. Tiden mellan "tanke & handling" har minskats.
Orkar leva helt enkelt.

Så jag har märkt en jättestor skillnad. Men tror inte bara det är piller utan även "jaget" som vill mer. Så en kombo mellan vilja och medicin = ökad livskvalité.

?

Kommer att vilja prova !

Så här kan jag inte ha det.. min sömn är kass och sen tvingar jag mej upp och håller en rimlig aktivitetsnivå. Men sen måste jag i säng igen.. sov mellan 11 och 13 idag och är fortfarande zombietrött ?

Ska även ta järntabletter. Vet att jag hade låga värden men har försökt äta en balanserad kost. Wtf ? Aldrig varit så sänkt, inte ens under baby-åren då jag var konstant undersövd.

Är det en effekt av att mina galna stressnivåer dessa sista 4 åren håller på att lägga sej ?

Känner mej mest som en trött katt.. som mina när de pustar lite och vänder sej på den mjuka sängen; sträcker på sej i sömnen.

Mjau.

Märthan

Kolla dem! Billigt test som läkarna inte bör neka men få insatta i tyvärr... lång tids stress kör slut på de stackarna som tillslut inte orkar producera kortisol och pang, utmattad.

Låter som en med att testa, ska följa med spänning resultaten ?

skickar jag en tanke till människor jag bryr mej om, kända och okända, som är rädda, svaga, sårade, sköra, vackra och kantstötta.

Mannen som jag lämnade. I din eviga tystnad tror jag mej ändå veta att du inte har det så lätt och jag förlåter och respekterar de val du gjorde.

Till min väninna som pendlar i 4 timmar och blev utskälld för att hon bad om en skälig lön. Du bär din fästman i en otrolig kärlek.

Till min kära väninna som lämnade en man som håller på att dö på rehab. Du gjorde allt för honom. Du offrade barn som du valde att inte få för att stå vid hans sida och nu är du förkrossad. Du har en mening och ett oändligt värde.

Till min kära väninna med mannen som dricker för mycket och som du älskar så. Ditt livs kärlek. Förlåt att jag inte orkade längre men mitt liv var så svårt då.

Till dej som sliter med att din partner är indifferent. Han älskar sin dotter mer men du vet att det är naturligt. Men så svårt ändå.

Till mannen som messar om professionella angelägenheter. Du är ensam nu, men du bygger ett rikt liv för dej och din fru. Kudos till dej.

Till oss/dem som är rädda, sjuka, ångestfyllda eller skäms: ni/vi är alla hjärtefina. Varma tankar.

Till min F: kom snart, jag längtar.

?

John-Erik

Smyger in lite ;-) Lakrtisrot är bra för utmattade binjurar. Viktiga rackare som märks av mest när de inte fungerar.

Ha det fint båda två :-)

/John

Och i vilken form köper man detta ?

Är så himla svårstucken. De har svårt att dra blod ens på labben. Efter flera försök kommer äldsta sköterskan med en butterfly och gräver omkring och prickar oftast rätt. Men ibland får jag gå iväg med ett jättehematom på handen.

Svårstucken men sällan snarstucken. Så kan det vara.

Och så kom tröttheten. Luften gick ur mej. Lättad ?

John-Erik

Hatar när man gräver efter venen. Olidligt. Spola varmvatten innan på stället där man ska sticka brukar locka fram venen
så att även en blind höna kan sticka ;-)
Lakritsrot finns i välsorterade hälsokostaffärer. Hade jag din adress så skulle jag skicka en flaska.Har på lager :-)
Men vi är anonyma ju. så det går bort. Man droppar det i munnen.

Värt att prova. Pulsen kan dock höjas temporärt. Men inget farligt

Ja, skulle kodat om jag kunnat ? Eller lagt ut det i 2 min på överenskommen tid.

Får beställa på nätet !