Hejsan. Nu ligger man här med brutal ångest som jag har gjort de 3 senaste nätterna.. Jag var ute med min kollega i lördags och det slutade som vanligt att jag blev jättefull. Jag minns knappt någonting, det jag vet är att jag stötte på polisen, skrek och grät. Blev också aggressiv så att dom satte handfängsel på mig och tog mig till polisstationen. Jag är livrädd att jag försökte slå någon polis så att det kan bli våld mot tjänsteman.. Väntar bara på ett brev från dom med en klump i magen. Men det behöver ju inte stämma.
Även grov ångest över vilka som kan ha sett mig betee mig så här.. Är så paranoid när jag är ute på stan att jag tror att alla jag går förbi mig har sett detta, eller ska komma fram och säga något om det. USCH. Ingen vet om detta förutom min kollega. Kan inte säga det till någon..

Jag kan inte festa, jag blir så otroligt full varje gång!! Det finns liksom inget stopp när jag dricker och får stora minnesluckor. Jag dricker även ofta i min ensamhet för att bli full tills jag somnar. Fan, nu är det dags att ta tag i mitt liv. Är bara 23år. Det känns som en bra start att börja skriva här..

pytte_7

Hej och välkommen hit dinfavorit

Blev du lobbad och fick sova av dig ruset i en cell? Polisen brukar när man släpps informera om man är misstänkt för något. Om de ej gjorde det tror jag inte att du behöver oroa dig för våld mot tjänsteman. De tar ju ens saker när man lobbas och när man släpps så får man skriva under ett papper att man tagit emot sakerna igen, de brukar då upplysa om man är misstänkt för något.

Förutom det känns det som om det är bra att du är här och tänker över dina alkoholintag. Du är bara 23 och har hela livet framför dig, superbra att du börjar tänka och att du gör en bra start med att finnas här. Välkommen!

dinfavorit

Ja jag fick sova av mig ruset där. Så hemskt..
dom nämnde ingenting om det, förutom att ett brev kommer komma hem om några dagar. Från soc. Tänkte också att dom borde ha sagt något om det!
Tack så mycket! Detta har hållt på i ca 3år. Vill inte bli som min mamma i framtiden..

Hej DF
Hej och välkommen till AF, här finns en massa sköna beroendepersonligheter som besitter massa kunskap, erfarenheter. Läs och skriv och ventilera dina tankar.
Åååå vad jag kände igen mig i din text. "Vilka såg mig?" Vilka har jag pratat med?" LOB, ångest.
Du är 23 år och så klok, du har hela livet framför dig. Underbart att du vill få till en förändring redan nu. Du kommer troligtvis bli kontaktad av beroendemottagningen för uppföljning. Ta den chansen att få hjälp/ support.
Lycka till
Styrka & energi till dig
Kram S69