Nykter i 22 dagar. Känns skönt. Men igår å idag känner jag mig så nere.. jag är oerhört trött trotts träning o frisk luft. Känner mig nästan deppig. Jag tänkte idag vad det är med alkohol som jag gillar. Insåg att det är ruset och känslan det ger mig.

Jag vill inte dricka, men behöver en hobby som ger mig en kick. Något som ger mig ro i kroppen. Jag har ingen diagnos men misstänker att jag har adhd. Jag har sålänge jag kan minnas varit upp och ner i mitt humör.

Långt inlägg men behövde bara få skriva av mig. Min nykterhet fortsätter.

Anxiete

Riktigt bra gjort av dej ?22 dagar ????
Jag tänkte spontant på en sak när du skrev att du är nedstämd de sista dagarna... kan det höra samman med pms ? Du behöver inte svara utan bara fundera själv. Jag brukade alltid påverkas något enorm 4 -5dagar innan mensen kom , det var som om jag blev en annan person. Bara en tanke....
En hobby är nog ett viktigt hjälpmedel till att ha kyl och få kickar utan alkohol, vad tycker du är riktigt kul, eller vad skulle du vilja testa? Världen står och väntar på dej nu när du inte dricker ! Kram?

Tjejen91

Tack för ditt svar. Jag tror faktiskt att det kan ha med det att göra. Känner mig låg ännu men av andra skäl. Mycket tungt i livet som sker nu.. undrar mest varför allt händer nu? Livet känns tungt och jobbigt just nu.

Anxiete

att tråkigheter brukar ”klumpa ihop sej” och komma samtidigt. Det är som om att det inte räcker med ett bekymmer, vi slänger på ett par till.... Fråga mej inte varför, jag har tänkt som du många gånger: Varför just nu ?? Det positiva är att du är nykter nu, du kan möta svårigheterna med klart huvud !Heja dej ?

Tjejen91

Hej!
Jag börjar faktiskt, sakta men säkert, må betydligt bättre. Lite baby steps, men jag är så tacksam att inte alkoholen tröstar mig. Jag vågar känna nu, och jag dövar inte det. Så livet börjar vända nu när jag reder upp saker. Hur mår du?❤️

pytte_7

Jag känner mig också jättenere och deppig. Det är tufft. Precis som för dig tjejen91 är det annat i livet som är sjukt jobbigt som gör mig mycket nedstämd. Idag är det en riktigt dålig dag känner jag. Orkar knappt gå till jobbet men jag måste idag... kan inte sjukskriva mig idag. Fy fan.

Hur mår du tjejen91

/ pytte_7 (f.d. liten_7)

Tjejen91

Faktum är att jag ska springa ett mil-lopp idag och äta middag med en vänn ikväll, så det blir inte svårt med alkoholen denna helgen känner jag.

Däremot ska jag ha ett jobbigt samtal med min sambo som jag inte vet hur det ska sluta.. det är rejält tyngande..
Hur mår du?❤️

Tjejen91

Kämpa på pytte! Vi är starka som fixar detta! Idag är en tung dag, men det kommer bli bättre.. hur känner du dig?

..wow!!! Heja dig!

Jag mår ganska bra idag, ska snart till gymmet.

Vill du dela något om samtalet så finns vi här och lyssnar??

Tjejen91

Ja jag är så STOLT! Jag klarade det på 1:05 så jag är glad. Samtalet gick bra med min sambo. Jag har länge känt en orättvis fördelning kring vissa saker som jag lyfte. Sen har jag mått psykiskt dåligt i över 3 månader vilket har tärt enormt då vi har ett litet barn.

Jag sa att jag behövde få vila mer och bara hitta återhämtning. Han förstod och nu känns det faktiskt mycket bättre❤️
Jag åt ute med en bästa vänn ikväll och hon berömmer mig så mycket för att jag inte dricker och drack ingen alkohol hon heller. Jag är så lycklig som har fina människor omkring mig. Långt inlägg,
Hur har din dag varit jasmine?