Jag är snygg och söt, jag är smal, jag är duktig och tar mina mediciner varje dag, jag arbetar som en gud och chefen är stolt, mina arbetskamrater vill vara och snacka med mig, de smsar mig då och då utanför arbetet. Jag är en bra morbror, barnen älskar när ja är på besök, jag har fina armar och gör armhävningar som en gud,ja fick en fin röd liten solbränna idag, jag planerar min semester, jag gör i ordning kungliga matlådor. Jag har sparat massa pengar, jag har köpt finaste fiskespöt, jag har byggt i ordning ett nytt skrivbord, jag har byggt en gudomlig dator som klarar alla spel, jag duschar och luktar som en gud varje dag,

Jag har haft kunliga 72dagar av nykterhet.

Några få saker som får mig att vara stolt.

Kärleksguden

Eller lust och lust. Jag är nog lite rädd att gå själv. Att stå där som ett byfåne. Medan alla andra pratar med varandra. Och jag står där för mig själv.

Kärleksguden

dag 92.

Kikar in lite.

Nu har jag precis kommit hem. Har arbetat på semestern. Hehe. Men nu kan jag återigen njuta av semestern.
Nu lagar jag mat. det är lite LCHF aktigt i hemmet just nu. Idag bjuds det på torsk!

Jag ska på bröllopsfest om ~15dagar någonting. Och det finns en stor pool där. Vet inte om man får bada.
Men det brukar väl alltid vara någon som drar igång badandet. alkohol+pool=bada.

iaf, då skadar det inte att visa musklerna en aning. höhö.

Satt på tunnelbanan idag. Varför kan jag inte vara frisk. Varför kan jag inte bara komma över mina farhågor en gång för alla?

Jag är rädd att mina tankar sänds ut högt till alla som sitter i min omgivning.

Lägg på lite tics/upprepningar på det så har vi en jäkla röra.

Jag vet att det inte är sant. Men jag glömmer ibland bort att påminna mig själv om det.

Nu ska jag iaf njuta av min torsk! magen kurrar!

92 dagar är väl detsamma som 3 månader!!
Bra jobbat tycker jag!

Längtar dit själv, är bara på två veckor idag men är supernöjd med det också?

Kramar
???

Kärleksguden

Tack FinaLisa.

Dag 93!

Idag har jag vart och köpt fler fiskedrag, men det var inte därför jag drog in till stan. Jag skulle ta bort några leverfläckar. Jag arbetar på hela mig själv hära förstår ni.

Jag är nykter, jag tränar, jag gör skönhetsingrepp, jag äter bra. hela kittet :-D

Men det bästa med dagen var att jag inte mådde dåligt på tunnelbanan. Jag var lugn och lyssnade på bra musik.

Kanske mår jag superbra vid dag 100? Vi får se.

Kärleksguden

dag 94.

Idag är det fredag så då får man lyxa till det.

Gräddglass och coca cola. RIktiga kaloribusar här.

Kärleksguden

Dag 98

Funderar på mitt återfall jag kommer ta om 30dagar.

Då är min aspergerutredning klar. Då kan jag supa fritt.

Sitter och kliar sönder sårskorpor kan inte hålla mig från stygnen och skorpor på min mage.

Ett under att jag hållt mig 98 dagar så enkelt. Var är min parad och gratulationer? Vart är min gratis lägenhet och min flickvän.

Kommer aldrig få lägenhet, hur kommer det sig att hemlösa knarkare och alkolister får lägenheter och andra chanser men jag måste bo hos mamma.

Min kompis alkohol finns där för mig sen senare iaf. Någon jag kan lita på. Njae, nu överdriver jag .

Kärleksguden

Varför sa ingen åt mig att man måste stå i bostadskön när jag var 18.

Nu är jag 30. Fyfqn alltså, ja trodde att allt lixom bara löser sig. Att när man har blivit klar med studiera så får man bostad. *magi* Nu är jag utan bostad (nästan)

Ingen tjej vill ha någon som bor hemma. Det är försent för mig. Kan lika gärna sluta upp med att vara duktig.

Bättre att sluta upp med psykofarmakan. Då är jag iaf en bytedelsefull person i min schizofreni.

Vad ska jag vänta på? 8 år till i bostadskön då är jag 40. Då kan jag lika gärna hänga mig själv om mitt liv inte fått fart innan det.

Min dator som jag var så stolt över att ha byggt själv är inget värt. Alla fisketurer med mitt nya fiskespö har vart slöseri på tid. Linan har trasslat varje gång.

Jag har ingenting förutom familj . Jag har inget eget liv. Jag väntar och väntar men kan inget göra.

Jag har betalningsanmärkningar sedan ett år tillbaka som är betalda. Men ingen vill ha mig som hyresgäst.

Kan lika gärna äta mig fet, sluta borsta tänderna, dricka alkohol. Allt är piss iaf.

Jag har vart duktig och hållt mig från frestelsen men har inget fått tillbaka.

Min ända livlina är att vinna på lotto. Då kan jag köpa mig en bostad.

Trevlig läsning. Min klagomur deluxe.

Om jag hade fått en chans att bevisa mig så hade jag gjort det bra ifrån mig. Har läst väldigt mycket på anhörigsidan. Skulle aldrig vela att någon gick igenom det ni fått gå igenom med era partners. Vad era barn får gå igenom osv.

Allt känna bara så hopplöst. Jag kan inte vänta längre på att få leva

AlkoDHyperD

Här är det fritt fram att skriva ut sitt lidande. Det är ok att vara ledsen över sin situation. Ok att sakna.
Men du, vad är det du väntar på? Livet pågår nu.
Inte ska du väl supa bort livet när väl utredningen är klar. Vad ska du då med utredningen till? Är den inte i syfte att kartlägga svårigheter och sätta in rätt hjälp så det svåra blir mer överkomligt?
Kärlek, tillhörighet och känsla av sammanhang är livsviktigt för oss tänkande flockdjur. Men det börjar med kärleksfulla handlingar gentemot sig själv. Fortsätt vara nykter, träna och äta hälsosamt. Om det inte ger cred utifrån så vet du iallafall själv vad du åstadkommit?

Kärleksguden

De vill att jag är nykter tills utredningen är klar. Då efter det har jag inget som håller mig från att dricka. Mitt liv är under mediokert utan eget ställe att bo på.

Så känner jag.

DetGårBättre

Inte för att man lyssnar på den som är tio år äldre. Jag är 42 iaf. För 5.5 år sen var jag bostadslös. Sov i soffor hos olika polare. Idag undrar jag varför jag väntade till hösten 2016 innan jag ställde mig i bostadskön. Med 3.5 år längre kötid hade jag kunnat välja bland det mesta idag. Nu kommer jag knappt på någon visning. Jag har mitt egna lilla gårdshus där jag inte trivs så bra. Vill bo kollektivt men med lugn. Vill ha ett akvarium att pyssla om.

Jag tänker samma som dig ibland. Vad är meningen? Jag har varit nykter i snart elva månader. Mycket positivt har hänt under den perioden men jag har lätt för att fokusera på problem och negativa saker.

När jag mår bra så är jag hoppfull och har ett driv. Glad och framåt. Men jag faller in i jobbighetskänslor ibland. Var ska jag bo. Hur vill jag bo?

Jag har haft skulder och skit. Men hade ett mål med det. Kommit en bra bit. Finns inget registrerat alls ich dagen innan jag varit nykter i ett år är jag helt clean i KFM. Till vilken nytta tänker jag. Allt suger ändå. Men det kommer underlätta. Även om jag alltid kan lösa saker ändå.

Jag flyr ofta i mina tankar. Vill fiska etc. Men vad är det viktiga? Dit måste jag. Ett boende jag trivs med känns som prio ett men jag vet inte hur och var. Då kan jag fokusera på det jag kan påverka. Men jag känner också att vilja ge upp ibland. Men kämpa. Skriv ner allt positivt. Då är det enklare att fortsätta kämpa. Så om tio år så är du ungefär i samma ålder som mig. Då är ditt liv mycket bättre än mitt om du fortsätter kämpa. Jag ska iaf framåt.

Man längtar alltid till något och när man väl fått det så är det nästa grej som skulle kunna göra livet optimalt. Mitt tips är att inte glömma bort att leva mellan sakerna som ”skulle göra/kommer att göra livet bättre”. Nu förstår jag verkligen att en egen bostad är viktigt för alla människor, men om du sitter hemma och deppar över det så missar du en massa chanser att få till en förändring. Du kanske träffar en tjej med egen bostad på tyskakurs (ovan), lär känna en hyresvärd på jägarexamen, råkar se en lapp om en lägenhet på stan etc. Visst tar jag i lite men häng i det blir bättre och speciellt om du håller dig nykter och inte deppar ihop hemma. Läs ditt första inlägg för inspiration :)

Kärleksguden

Tack båda. Jag har inte gett upp. Jag har trots allt ett år i bostadskön och jag försvinner från betalningsregistret om 2år.

Det är bättre än inget. Jag kanske träffar någon partner som vill att jag flyttar in, då kan man inte vara så nere som jag vart i inläggen. Det är nog ganska oattraktivt.

Kram

Kärleksguden

Idag har jag vart nykter i 100 dagar.

Jag vaknade utan tröttheten idag. Har tidigare sovt 11timmar per natt och ändå vaknat helt utmattad i flera veckor. Helt förstörd.

Om detta håller i sig så ska jag fira min 101 dag med tårta hos mitt syskon. Tårtan är inte åt mig och mina framsteg. Men vi firar lite iaf!!

Heja mig! Jag vill må bra.

Kärleksguden

Dag 114 som nykter

måste ha en kvinna i mitt liv. En som jag aldrig tröttnar på. Varför kommer aldrig någon och pratar med mig? Tror det är fel på mitt yrke, för jag har utseende som en gud.

Tror inte det finns något jag kan göra. Antingen byter jag yrke eller så får jag vara ensam hela mitt liv.

Livet är tråkigt som ensam.

Måste byta yrke. Men jag vet ej om mina starka sidor. Jag kan räkna ned mina dåliga sidor hur enkelt som helst.

Kärleksguden

Gjorde en ugnspannkaka igår. Den är 1dm tjock och helt degig.

Nu har jag ont i magen av all deg med sylt jag ätit. Inte tränar jag något heller.

Vad är ett alkoholfritt liv när sexlivet är torrt som Saharaöknen och pannkakorna påminner mer om en gräddsås.

Ingen flickvän har man heller som man kan klaga och skratta med heller.

Ingen fisk fick man under sommaren heller.

Ge mig bra tips på hur jag kan skaffa mig en bra normal flickvän utan att jag ska behöva gå ned mig. Något är fel med mig.

Kärleksguden

Dag 119

Planerar mitt återfall, jag tror jag är botad efter 3månader. Ganska säker på att jag kan hålla mig inom ramarna.

Ska bli så gott med några öl.

Gör jag fel?