Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

Ja jag tror det blir bäst så. Faktiskt. Fortsätter utan ångest.

Inte hunnit skriva så mycket. Hängt med Elvis, ätit mat (all them carbs ❤️) och levt ut de snuskigaste tantbokskåserier ni kan tänka er, nykter. Elvis undrade om vi skulle bli officiella lekkamrater, i Said yes ? (För alltså Daaaaaaaaaaaamn ??)
Lever livet helt enkelt ?

I morgon börjar jag jobba, Fyfan vad skönt ?
Nu blir det soffläge, en film och egentid.

Alright!
Fridens ?

Jobbet gick bra!
Så jäkla kul att träffa kollegorna, och att så många nya börjat. Kändes riktigt weird att komma in och allt var annorlunda men inget hade förändrats.

Det räckte med 2h tills det att jag skulle känna mig trött. Helt galet.
Somnade vid 22 igår och är ganska trött nu med.
Missat detta där med vilan ett tag. Är för mycket kul som händer samtidigt. Ska försöka att inte fastna i det hjulet igen där vilan inte exsiaterar.

Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Funderar på att gå till gymmet, men kanske är bättre med en promenix runt sjön med podd ändå. Om jag ska lyssna på kroppen. Vilket jag borde göra. Så det blir det.

Men först ska jag laga lite krubb och göra matlåda. Dags för sådant igen ?

Fridens ?

Det är lite svårt att komma upp tidigare än 09. Klockan ringer vid 07 nu varje dag. Men jag typ lägger mig samma tid. Behöver nog ta mina pillz tidigare på kvällen. Idag var det förbaskat svårt att vakna.

Ska dra till gymmet med en kollega på lunchen och Kötta.
Och på konsert på grönan i kväll. Skulle ju testa detta där mer mer koncerer ?
Blir nig kalas det, ser fram emot det iallafall ^^
Elvis kom förbi i går en liten stund och jag fick min promenix runt sjön. Livet känns lagom.
Saknar exet lite till och från. Hade velat berätta om jobbet, men nei.

Nu en kopp kaffe och sen dra till jobbet ✌️

Satan vad hennes låtar berört och berör mig. "Rygg mot rygg" gick på repeat när jag och exmaken flyttade isär. Och hennes "utan dig", den gick på repeat i januari. Flera nätter vakna, massor med flaskor av rödvin. Högsta volymen i lurarna och titta upp i taket. Sjunga med, gråta. Släppa och släppas fri.

Hennes konsert var skitbra. Jag och flickvännen dansade sönder.
Älskar verkligen musik?. Ska nog gå på fler nästa vecka. Melissa horn spelar på torsdag, om jag inte minns fel. Och hov1 och 30 sek to mars (de har jag sett 3ggr live ?, bra skit bra skit)

Anyhow, nu protteshake och mysa ner mig i sängen. Elvis poppar förbi snart. Fan vilket jäkla guldkort den mannen var/är.
?

Fridens ?

Att behöva vakna tidigt. Tips för morgontrötta mottages tacksamt.
Fy vad jobbigt det är att vakna ???

Idag ska jag jobba, träffa en sponsor från AA för fika, träffa Elvis. Han bjöd ut mig på bio. Jäkla romantiskt detttadär ?
Hade velat få in ett lättare styrkepass idag, oklart om det kommer gå. Kanske om jag kör hemma ?
Annars blir det vilodag, det är ju najs det med ^^

Gud vad jag hatar morgonar!!!! ??? tacka gudarna att man inte är bakfull nu. Hur fan pallade jag det förut? Jävlar i min låda alltså....

Fridens ?

Kör lite morgon benjympa i sängen innan du går upp.
Sträck upp ett rakt ben i taget mot taket, rotera foten först år vänster sedan till höger.
Kör några höftböjningar genom att dra knät upp mot magen och sedan sträck ut.
Därefter är du klar att gå upp och sätta på kaffe☕?

Kramar
???

Tack för bra tips! Kommer prova det :D

Sååå någonting händer i mig. Jag märker ett förändrat stämningsläge. Kanske har jag trillat ut ur pinkcloud nu. jag känner mig mer som i typ depressionen (?). Kan inte förklara det riktigt.

Sömnen har varit kass några dagar på raken. Idag har jag varit väldigt trött, väldigt sårbar. Haft tårar nära hela dagen, men inte gråtit. Haft ett sug för nikotin (helt orimligt eftersom abstinensen ska vara borta nu) och hade faktiskt en tanke på vin på kvällen. Det år ovanligt, något har förändrats.

Kan vara att jag lite tappat mina rutiner? Oklart. Tror att fokus denna veckan som komma skall får bli att öva in rutin med jobb och vara själv. Lite mer egentid, Fasten jag inte riktigt gillar att vara själv. Men min Hälsa måste komma först. Elvis får nog chilla någon/ra dagar.

Har saknar exet väldigt väldigt mycket idag. Fanskap. Alltså kommer detta aldrig gå över? Orkar inte älta honom längre, vill bara glömma och gå vidare på riktigt någongång.

Alltså jag mår ju bra, men jag är trött, fast somnar inte. Hjärnan är på högvarv (på tankar om honom). Ätit väldigt mycket snacks och godis nu hela veckan också, och inte riktigt fokat på träning och promenader. Har jag pms? Neeeiiii? Eller? Ägglossning? Oklart ?

Skulle kunna slå någon för en cigg nu å. Jaja Fuck it... Ska försöka sova igen. Trillar in på min 60e dag nykter å. Tror jag drar ett sträck över förra helgens bravurer, en gång är ingen gång.

Snälla john blund, kom till mig.

Fridens ?

...som fattas.
Sover man dåligt påverkar det hela systemet i kroppen .
Hjärnan är jobbig när den inte vill stänga av sig när det är dags att sova.
Då blir suget efter tröst i form av nikotin eller annan skit starkare...

Du har haft mycket omkring dig och varit uppe i varv i flera veckor.
Ta det lugnt ett tag så blir det nog bättre...

Kramar
???

Dina tankar låter som mina när jag har tråkigt. Nostalgitankar till exet, gråtmild etc

Förra helgen var ju så full av upplevelser så det är klart att kontrasterna blir stora.

Styrkekramar ?

AlkoDHyperD

Börjat jobba, massor med sociala evenemang, träning varje dag, nya relationer, brutna relationer, sena kvällar och tidiga mornar...om jag tolkat dina inlägg rätt.
När jag spinner loss och det blir lite för maxat (såå jävla gött när man är på högvarv, men baksmällan suger) blir jag sugen på allt möjligt sinnesförändrande. Jag har börjat använda de tankarna som en signal på att jag närmar mig ”taket” och behöver varva ner.
Naturlig trötthet kan upplevas som nedstämdhet också. Speciellt om man är kicksökare (som jag själv)
Ja, som du skriver, kanske behöver du egentid, eller iallafall återhämtning, på det sätt som passar dig. (Jag skulle valt att bli omhändertagen av Elvis alla gånger ?)

Tack för era svar. Jag tror att alla tre av er har rätt. Jag har nog för lite sömn, lite tråkigt och varit uppe i varv för länge. Kan ju vara att jag lagt till arbetet igen.
Det är ju kul att jobba, det är det. Dick har jag varit så jävulskt trött när jag kommit hem, Fasten det bara är 2h per dag så påverkar det ju hela dygnen. Anyhow... nästa vecka blir bra, då ska jag försöka chilla lite.

Helgen har varit mysig. Fick sova länge i natt. Elvis hämtade mig efter jobbet i fredags, lagade en massa mat. Igår gick vi på bio men innan bion så fick jag gå in på lush och välja en badbomb. Idag ska jag tydligen få bada badkar i glittervatten ?

Somnade i soffan igårkväll och blev buren till sängen. Han är fin Elvis. Idag gick jag jordgubbar med grädde och omelett till frukost, kaffe och apelsinjos (börjar misstänka att han kan vara en feeder ??(nejdå men ändå. Nom)).

Ibland ser han ut som Stålmannen har jag noterat, och ibland som prins Carl Filip. Fast längre. Han är vacker. Han är nog rätt precis just nu, precis som jag för honom. Han kallar mig enhörning ibland. Får förklara det mer sen, föööör nu ska jag så baaaada ?

Fridens ?

Ligger i sängen hemma. Denna helgen har varit helt fantastisk. Faktiskt. Helt jäkla underbar.

När jag låg i badet, mer ett glas nypressad apelsinjos och jordgubbar tittandes på havet (jag vet, helt orimligt lyxigt. Jag typ dog. Badrummet är större än min lägenhet. Badbomben luktade typ magi och solsken) så insåg jag att idag för två månader sedan så låg jag i ett annat badrum, på golvet, gråtandes, hulkandes, krossad och helt slutkörd. Men i den stunden, just när jag var som svagast var jag också som allra jävla starkast. För två månader sedan idag bestämde jag mig att nu vänder vi detta skeppet. Jag kapitulerade, slutade kämpa mot mig själv. Sedan dess har jag en dag i taget, tagit hand om mig. Utforskat, utmanat och levt.
Livet förändras, och jag med det. Jag förändras och så gör livet.

Jag har nog aldrig varit nykter såhär länge under hela mitt vuxna liv. Och ibland undrar jag om jag kanske är yngre i huvudet just för att jag druckit bort en utveckling jag borde gjort. Eller så är det för att jag mest hänger med yngre ?‍♀️ (Eller mycket äldre) kanske är det en kombo, vad vet jag. Hur som...

Jag tog ändå ta ut en seger, en lättnad suck, klappade mig själv på axeln där i badet idag. Tack mig själv. Fyfan vad grym jag är. Tack För att jag bryr mig om mig själv, tack ❤️ Men mest tack för att jag inte gav upp hoppet på mig själv. Att jag inte gav upp.

Tänk om jag visste det jag vet idag för två månader sedan. Att livet skulle se ut såhär. Såhär bra.
För till och med när livet känns lite instabilt vissa dagar, så är det inte på långa vägar dåligt.

Min dag fortsatte med en promenad i skogen, vi tittade på havet och plockade hallon. Elvis lagade middag (och jag kan typ inte sluta stirra på honom. Just nu har han någon typ av 3dagars stubb going on ?). Sen käkade vi paj och låg sammanflätade i soffan. Mys, så jäkla mys.
Han säger att han drunknar i mina ögon ibland, och ibland trycker han upp mig mot väggen och jag tappar andan. Kontrasterna ?

Jag undrar om jag kanske hade slutdödsstöten av exet här om dagen. Kanske behövde jag det där dygnet med honom i huvudet för att kunna släppa honom. Jag drog i väg ett sms att jag tänkte på honom, och att jag hoppades att han mådde bra. Han svarade inte, och jag kände mig fri. (?)

2 månader folks.
Två jävliga och fantastiska och allt däremellan månader.
Nu måste jag Nanna. I morgon blir det jobb, träning och koncert (tror jag). (Konstig att sova utan Elvis) (livet va, kul är det ??).

Friiiiidens ?

Tvärförkyld.
Förklarar en del.

Träningen blev inställd, konserten också. Legat i soffläge sedan jag kom hem från jobbet och snozat.
Kanske tar mina sömnpillz lite tidigare idag så jag katchingar in fler timmar sömn i natt.

Ätit massa godis. Har inte längre några problem med att få i mig tillräckligt med kcal/ dag. Känns skönt ändå. (Ja jag vet att godis inte är mat, men jag äter mat också ?)

Nu massa jäkla te.
Känner mig lite sådär needy. Hade önskat att kunna krama på någon, men bör vara själv. Alltså det tog typ 3h av egentid, sen började tankarna vandra på att umgås med någon ?
Man kan ju faktiskt vara ensama tillsammans.
Nej,jag behöver vara själv.
Och så behöver jag te, honung och sömn. Kanske vill jag läsa lite bok i kväll? Och så vill jag ha glass... aint got no glass.
Har ingen ork eller peng att köpa någon heller.

På tal om peng. Jag hittade en app idag som heter dreams. Den sköter ett sparande till en. Så jag la in en "dröm", ni vet surfingen som jag pratade om? Den har jag börjat spara till nu. Jag kan egentligen spara 400kr/veckan (så mycket jag la på ciggen), så nu dras det automatiskt till ett sparande. Smidigt.

I övrigt inget nytt här. Drack en lättöl till min korvgryta till middagen ?‍♀️ Det var gott. Haft lite irriterande tankar på tobak. Tänkt lite på exet (han var inte jättesnäll egentligen när jag tänker efter) Men mest chillat. Same old same old.
Checkar av en till nykter och tobaksfri dag.

Fridens ?

Hola!
Idag var det änna svårt att ta sig upp, igen. Fuck vad jag inte är en morgonmänniska. Måste verkligen lära mig att lägga mig tidigare. Men det är svååååårt. ?

Drog till jobbet, jag och min förkylning. Gick på föreläsning, hängde mest runt och drack kaffe (det var en sådan dag). Sen mötte jag upp exmannen som bjöd ut mig på lunch. Käkade en fabulös hamburgare, dröp fett om den. På rätt sätt lixom, Nomnom! ❤️

Drog på mig bikinin och vidare till parken. Fångat (vad det känns som) sommarens sista strålar. Det luktar höst i vinden nu. Tror inte vi har många sommardagar kvar. Väldigt trist. Jag drömmer om att flytta utomlands, arbeta mer praktiskt. Att sitta på kontor är nog inte min grej längre. Eller det var en tanke som slog mig idag iallafall. Det känns inte riktigt som jag. ?‍♀️

Anyhow, nu blir det ett eller två lugna varv runt sjön. Sen ska jag träffa bästis för en kvällsfika.
Bra dag. Lugn dag ?

Fridens ?

... var nog precis vad du behövde? Du vet en sån där dag som vi andra har nästan jämt... utan någon gorgeous Elvis, fattiga riddare, kolasås och utsikt över havet. Läser allt, men har inte hunnit kommentera på sistone..

Kram och sköt om dig!?

Ja ingen Elvis igår. Fast han skrev massa gulligt på messenger. I think he likes Me ???‍♀️?

Träffade upp min bästis och vi drog till grönan för att se Timbuktu, en till konsert ?
Käkade en svingod pokebowl. Bästis bjöd, bästis är bäst ? Blev långa samtal om allt och inget, hon är relationsanarkist och flersam men har börjat falla för en dude nu och de behöver ha "the talk". Tror han är monogam. Så vi får se hur det går :)

Dricker en massa te och honung. Halsen vill mig inte väl. Kan inte sjukskriva mig från jobbet, det hade verkligen sett konstigt ut. Men fasiken vad ont den gör. I dag ska jag mysa med Elvis, och sen ska jag nog skriva om mötet med sponsorn. Har gått och sugit lite på den karamellen. Vi får se.

Hoppas ni får en bra dag,
Fridens ?

Och så blev det konsert på Grönan! Du är ju för rolig... underbart rolig?

Krya på dig nu- hoppas att du redan sover! Och visst gillar Elvis dig, det verkar ju helt uppenbart. Du som är flersam kanske kan låna ut honom en dag?????

Kramar??

men kanske borde tagit det ännu lugnare, för igår var halsen ännu värre. Jaja det är vad det är lixom, en jäkla förkylning.
Igår var mys igen. var på jobbet, kom hem och tvärsomnade. Sen kom Elvis förbi, lagade spagetti och köttfärsås till mig. Bäddade ner och myste. Sen fick jag ben and jerrys med hemmalagad varmchoklad (gjord på kakao och honung, super smarr!) (mina jeans börjar sitta tight XD hahahah)

Drömt livligt i natt, minns en dröm specifikt. Skrek åt en vän eller pojkvän (kanske exet oklart) att inte lämna mig, att jag behöver honom. Lämna mig inte!! Men personen gick. Vaknade upp ledsen och med en tomhetskänsla i magen. Sen vände jag mig och och skedade elvis ännu hårdare.
Att bli övergiven eller lämnad är aldrig kul. Jag blev det i min tonår av min far. Han sa upp kontakten helt, tog tillbaka nyckeln till huset.
Ville inte ha mig längre.
Bjöd med mina syskon på utomlandssemestrar, men inte ett ord till mig. Det gjorde ont. Jag tror jag har förlåtit honom helt idag. För jag behövde gå vidare. Inte hålla kvar vid trasigt. Min mor gjorde samma sak när jag blev inlagd på psyk första gången(told yah ive been sick), klippte kontakten "nu klipper jag av navelsträngen" sa hon och la på i telefonen. Jag var inte längre värdefull, för jag var trasig. Kanske kan det vara en anledning till att jag finner separationer så svåra ibland. Kanske kan det vara därför jag alltid varit duktig utåt, överpresterat, men ledsen inombords. Kanske har alkohol varit ett sätt att slippa känna. Eller ett sätt att känna något. Flykten från verkligheten.
Ja jösses ja...
Det var inte det detta skulle handla om.
Idag när jag vaknade fick jag en tanke på att kolla upp flygvärdinna spontant, ville bli det innan jag träffade min exman. Och tro fan så söker de efter flygvärdinnor nu. Funderar på att lämna in en ansökan? :D få resa runt i hela världen. vilken dröm. Inte sitta på kontor. Bara säga Adiiiiooooos bitches och vakna upp på Maldiverna en sketen onsdagsmorgon. Det hade varit något det.
Nu ska jag ta ut vovven och sen blir det äntligen ansiktsbehandling, som jag längtat <3

Fridens

Polisen hörde av sig och ville ha ytterligare ett förhör. Försökte få kontakt med avokaten, men han svarade icke. Fattar inte hur lång tid detta ska ta egentligen.
Det var en riktig moodkiller, fick ångestpåslag och ville gå in i ett mötesrum och gråta.
Satt kvar vid min dator och stirrade i skärmen i stället.

Jag tror inte han kommer bli dömd. Jag tror han kommer komma undan med att ha våldtagit mig.

Mitt ex kom hem till mig direkt efter våldtäkten, för ja det hände i min lägenhet, och spelade in allt jag sa. Jag var i chock. Minns inte riktigt våldtäkten idag, hjärnan blockerar den. Kommer behöva lyssna på inspelningen och återuppleva allt igen snart. Kommer behöva lyssna på mitt ex röst när han tröstar mig och ställer frågor.

Allting.en.gång.till.

Det kommer göra ont.
Jag bara vet det.

?