Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

... allt du skriver. Medkänsla?. Att bli övergiven som barn sätter djupa sår som är svåra att läka fick jag lära mig på kursen den här helgen. Kanske det vore något för dig? Var många där med trasig barndom... Lilla fina du, tror du hade behövt en mamma och en pappa nu som bara fanss där för dig... villkorslöst.

Har inte så mycket klokt att säga... sköt om dig... kärlek... mys så mycket du kan (närhet är ju helande?) och sov. Kram?

Tack för din Medkänsla. Den känns nu. ?

Ligger själv hemma (behövde egentid, Elvis får vänta. Jag är trött) efter att ha bölat sönder i kväll. Efter jag skrev förra inlägget kom ett sms från FK, kommer få en inbetalning på 6000kr. Vafan.
Det går inte. Det går verkligen inte. Min hyra är på 6500kr. (Nej jag har inget sparkonto, jo det har jag men jag har levt på det nu ett tag. Den börjar sina Vafan)

Sen flög det in en geting i lägenheten och då bara tappade jag det. Nu kanske det låter som en bagatell. Men alltså getingjävlar är min största skräck i livet. Skojar inte ens. Jag blir livrädd. Helt skakig, maxat adrenalinpåslag, hatar dem. Får panik.

Så när getingjäveln flög in tappade jag det. Sprang rakt in i väggen med höften mot toan (hej nytt blåmärke) och väntade ut getingen i 20min inne på toan. Kollade ut. Den var kvar. Panikade lite till, gick in på toan.
Samlade mod, tittar ut igen med en hårspraysflaska i högsta hugg och då ser jag hur getingen lixom faller hejdlöst ner i min kopp med varm choklad från i går. Bara faller i luften ner i en kopp! Så jag slänger en tallrik över koppen och getingen är fast!

Sen gråter jag sönder. Tårar är läkande, ut med skiten. Känt ledsamhet några dagar nu, så det är bra att det kommer ut. Pratar med exmannen i telefon, kommer få hjälp av honom ekonomiskt denna månaden (hur fan ska man kunna leva på FK?!?! Hur i helvet? Vafan?! ?)

Sen kom han förbi och räddade mig från getingen i koppen. Ingen skada på geting, den levde och fick flyga ut. Han är go, en riktig klippa. Älskar honom så jäkla mycket❤️ Han kom alltså förbi endast för att hjälpa mig med getingen. Jösses ja.

Och Elvis frågade om jag ville bli primärpartner idag! Det gick fort. Lite överraskande fort. Han tycker nog faktiskt om mig, mycket. Jag ska sova på saken. Och sen behöver vi diskutera vad det kommer innebära. Lite kul ändå. :)

Ansiktsbehandlingen hick bra. Den gjorde ont. Hon vaxade mina ögonbryn bland annat. Det var jag inte beredd på, men var najs.
Blir nog bra ändå.

Jag är glad över att jag har ett tak över huvudet och att jag mår bättre. Gick runt sjön efter jag gråtit, fick kraft igen. Fin sjö.
Ekonomin kommer lösa sig. Jag tror att detta är slutet av jävulskapen nu. Det måste vända snart. Jag håller tummarna. Snälla humflum universum låt det vända nu ?

Vilket som är jag iallafall nykter och rökfri, hurra! Nu Nanna.
Fridens ?

Tänk på att du har haft fantastiska dagar, måste ibland komma dagar då man inte känner sig glad. Tyvärr. Men du, trodde att du börjat jobba? Då borde ju ekonomin bli bättre?

Fint med Elvis, han verkar bra! Men, om jag läser mellan raderna så kanske det inte är kärlek utan mer... attraktion? Du behöver såklart inte svara, det var personligt. Bara en reflektion.

Hoppas du har sovit gott och att du vaknar upp med lite mer solsken idag (eller som yogaläraren säger... känn de rosa bubblorna i kroppen, som champagne..). Kärlek???

Jasmine, ja men jobbat har jag börjat göra ?
Och du har rätt, jag är inte kär i Elvis. blir väldigt sällan kär.
Ska ta reda på bad han menar med prim, tror inte det innebär pojkvän/flickvän. ✌️

I natt har jag jagat rasister på gatorna. Tror jag är lite nervös för lördagen. Helt sjukt att de ska få gå fritt på gatorna. Helt sjukt.
Så sovit ganska oroligt, meeeen vaknade i tid nästan. Nu blir det att göra sig ordning mot jobb. Mår helt okej, allting kommer lösa sig. Även ekonomin inom sin tid.
Det suger nu, men kommer inte alltid göra det.

Hoppas du får en fin dag (och ni andra som läser också).
Rosa bubblor är de bästa bubblorna ???❤️!

Fridens?

FrkSmilla

Kan inte låta bli att le lite trots allvaret,
Känner såå igen mig i din getingfobi.
Har konstant en flaska hårspray och ett reklamblad till hands för att slå till om det behövs å då sprayar jag vilt omkring mig å tar ingen som helst hänsyn till vare sig fläckar på fönster eller död av växter- fullständig panik- elrackett hade jag en gång men den bidde inte långvarig-slog sönder den givetvis i mitt panikande och fäktande.
Traumat var när det flög in en bålgeting genom mitt sovrumsfönster en söndagsmorgon när jag låg och drog mig har nog aldrig varit så snabb upp ifrån sängen ut och stänga dörren så fort det bara gick--katterna kvar inne men de får klara sig tänkte jag i min desperation- tur jag hade en kompis hos mig då som fick mota ut den igen genom fönstret.
Olidligt har det varit denna sommar då jag trots 34 graders värme vägrat att ha balkongdörren öppen ;(

Lovely evening!

FrkSmilla

Getingar är inte kul alltså. Ser ju att det kan verka löjligt utefrån men det är det inte för mig som lever i, och med, den rädslan ?‍♀️

Lördag, äntligen kan man sova ut. Somnade vid 2, vaknar av mig själv vid 7. kan inte somna om... Vafan kroppen? Känns som ett twistat skämt typ. Kommer ju vara skittrött idag med. Brööööl!

Fick ett brev från sjukvården att jag är satt i kö till en terapi för deprimerade. Kanske kan vara ngt ( fast jag hade behövt den i april maj) (kanske är bra ifs nu när polisskitet ska dras upp igen. Anyhow) blev även erbjuden att gå i sömnskola. Var någon typ av Kbt inriktad korttids utbildning typ. Jag tackade ja och anmälde mig med bums!

Tänk om jag kan lära mig att sova ordentligt. Somna i tid. Utan piller. Sova. Åååååh det hade varit en glädjens dag ?

Nu kan jag ju gå dygn utan sömn (skojar inte ens) om jag inte blir klubbad av sömntabletterna. Hatar det. Hatarhatarhatat det. Sömn är så himla viktigt för mig för att må bra och så är det det absolut svåraste att få till naturligt. Lite tragikomiskt ändå.

Nu vaknade Elvis till. Dags för kaffe ❤️

Friiiiiiidens?

Nu drog Elvis hem och Jag gör mig i ordning för dagen. Idag ska jag till min franstjej och sen vidare till min farsgubbe. Idag bjuder de på grillad lax. Blir trevligt ändå.
Sist jag hälsade på hos dem var exet med. När vi bröt mer eller mindre lovade jag mig själv och min far att nu, nuuuu är de Me time. Nu ska jag vara singel länge!

Jo tjena. Sämst på att vara singel tydligen. Jag letar inte. Och så är jag kass på att äta glass ur bägare. På tal om saker man är kass på lixom ?‍♀️ The struggle is real!

Hur som Elvis undrade om vi skulle definiera oss som flickvän/pojkvän bland vaniljisarna. Jag svarade att det nog är bättre att vi säger att vi dejtar. Jag vet att hans mamma frågat 2ggr nu. Hon är för övrigt jävligt trevlig. Hans far å.
Men att vi håller oss till primärpartners inom den andra världen lixom. Sen gick vi igenom lite mer riktlinjer och regler för vår
Relation. Bra skit. Viktigt.

Jag ser mig inte riktigt som upptagen, men jag är inte heller singel längre. Kanske singel men med skyldigheter ? Så kan man nog se det. Känns bra iallafall. Han är fin. (Men jag är lite rädd för att jag kommer trilla in i en relation igen för att det är tryggt. Ska verkligen försöka att inte göra det. Inte trilla tillbaka i samma hjulspår. Fortsätta lägga all fokus på min egna utveckling. Jag först) (hur håller sig singlar singlar? Jag förstår inte... personerna lixom bara kliver in i mitt liv och är bra människor.?‍♀️??)

Nu mot staden!
Och just det, hej dag 67 som nykter. Kul att råkas ?
Om 3 dagar har jag varit nykter i 10 veckor säger appen.
Känns gött ändå.
Vilken jäkla grej, jag lever nyktert.

Jag lever på riktigt.

Fridens ?

Jag undrar det ja. Stämningsläget är fortfarande lite lägre än vanligt. Appen säger att det är 2dagar till blodbadsstart. Kan ju vara det som spökar. Förkylningen håller hårt, halsen gör svinont och mitt snor är neongrönt ? ( viiiii ska dansa i neooooon?)

Tycker det är ganska jobbigt att känna mig låg. Saknar träningen så himla mycket. Denna veckan skulle jag testsimmat för gruppen, men det kommer inte gå. Får skjuta lite på det ?‍♀️

Jävla förkylningar som alltid (ALLTID) sitter kvar så länge i kroppen.

Nu ska jag väcka Elvis så han får laga frukost till mig ? Och sen blir det nog en promenix och i kväll spelar Oskar Linnros på grönan ?
P3 musikdokumentär om honom var riktigt bra, tips.

Tänker vara nykter hela dagen idag också, och rökfri. Ska äta bra mat och försöka lägga mig i tid. Ska nog sova själv i natt.

Fridens ?

Just nu drar tankarna mot en redig kalasfylla, kedjerökande och titta på stjärnorna i natten.
Moffa en jäkla massa mat med dipp och sova länge länge.

Jag är trött, jag är sjuk och jag orkar inte. Att behöva gå till polisen för ytterligare ett förhör gör mig ledsen. Det triggar ångest som tusan. Kanske vill jag fly, kanske är det därför jag börjar tänka mer på alkohol. Gammalt invant beteende vid olustkänsla?

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte gå till polisen igen. Jag vill inte vara med om detta längre. Hur ska jag klara detta själv utan exet? Jag vet inte om jag orkar (jag kommer orka, för jag måste).
Jag är rädd. Jag är ledsen. Jag vill inte sitta i det där lilla rummet med ful belysning utan fönster och i detalj berätta hur han våldtog mig igen. Jag vill inte svara på om jag kunde agerat annorlunda. Vad spelar det för roll egentligen?Jag sa nej och han fortsatte. Hade jag agerat annorlunda och skrikit, hämtat en kniv, slagits? Visst hade det blivit annorlunda, men nu gjorde jag inte det. Jag kapitulerade. Försvann från mig själv. Gav upp. Vad är det för fråga egentligen kära polisman?
Jag vill inte jag vill inte jag vill inte.. jag vill inte mer.

Jag är orolig för att trilla tillbaka i meningslösheten. Jag är rädd för att falla tillbaka i mörkret igen. Jag är rädd för att inte orka. Jag känner mig ensam i detta, för jag vågar inte be om någons hjälp. Vill inte bli besviken. Just i denna aspekten av livet lutade jag mig väldigt mycket på exet och ingen annan. För ärligt så litar jag knappt på någon. men jag litade på honom, och han gick. Fan.
Min mamma frågade mig varför han våldtog mig. Vad är det för jävla fråga?... Hur ska jag kunna svara på det? För han är en våldtäksman? Vafan vet jag?

Jag är rädd för vad som komma skall, och till trotts vänner och relationer känner jag mig ensam (iallafall just nu när jag ventilerar i ångesten).

Så om jag var min bästa vän vad hade jag sagt då?
Det är okej att vara ledsen. Det är jobbigt det du går igenom. Det kommer nog suga ett tag igen, men du kommer klara det. Drick vatten och gå ut på en promenad. Be någon följa med dig till polisen, du är inte ensam, våga vara sårbar inför andra. De finns många som älskar dig.
Jag älskar dig.
Ut och gå nu ❤️
Du får vara rädd, det är okej. Du kommer klara detta också.

Fridens ?

Hur tungt har inte du det då som går och bär på allt detta?
Kan du inte ringa jourhavande medmänniska eller kyrkans jourtjänst, bara för att ventilera med en annan människa?
Jag vet vad du går igenom, har själv erfarenhet av att bli våldtagen.
Det är för jävligt.
Jag lider med dig men ge dig inte.

Styrkekramar
???

Om du var min vän hade jag såklart inte tvekat en sekund! Jag hade följt med dig dit, antecknat allt de sa, tagit med dig hem till mig, gett dig mat och bäddat ner dig i min säng och klappat dig på huvudet eller så hade vi kunnat gå hem till dig om det hade känts bättre för dig.. Jag lyssnade på Katarina Wennstams sommarprat idag. Det handlade bl.a om hur offer reagerar vid en våldtäkt. En rekation är att man bara blir helt apatisk och liksom inte kan säga ifrån- tror det hette frozen syndrome eller något liknande. Det är tydligen en vanlig reaktion vid en "katastrof". Med andra ord, inte alla KAN säga ifrån vid en våldtäkt...

Lilla hjärtat, du klarar det här, men be om hjälp och sällskap. Kärlek???

Erat fina stöd och ord.
När ångest slår till låter jag orden flöda. Sätter ord på min känsla. Med orden ute, kan jag även andas ut.

Gick ut och tog en promenad, den var bra. Jag mer var i mitt huvud änni omgivningen. Missade att titta ut. 2 varv runt sjön och hög musik.
Därefter åt jag mat som gör min kropp glad.

Sminkade till mitt fejs och tog på mig lite finare kläder (fejk it till jo make it) och drog in till stan för att möta upp bästis. Konserten var bananas bra. Som att ta en spruta med glädje rätt in i hjärtat.
Tack Oskar Linnros för din musik ♥️

Nu blev det en protteshake, ansiktsmask och en kopp te. Snart kommer mina piller börja verka och jag får sova.
Trotts att jag är rädd ibland så känner jag mig ändå mer hel än vad jag någonsin gjort.
På riktigt alltså.
Han förstörde inte mig. Ingen har riktigt lyckats förstöra mig, fasten det finns dem som velat. Fasten situationer varit minst sagt svåra. Den enda som kan förstöra mig är jag, och jag är klar med den skiten nu.

Loggar av med en till nykter och tobaksfri dag. ✊️

Fridens?

Jag är jätte förkyyyyyld ?
Och sömnen är fortfarande inte tillräckliiiiiig. Buuuuuuu ??
Vill ligga kvar i sängen som en burrito för jag fryser och nyser hela jävla tiden????

Välkommen måndag!
Mvh gnälligochtrötttjejmedmancold.

(Är iallafall inte bakfull. Det gör mig lite gladare ?)

Du har hållt på att snora länge nu...
Fryser du så kanske du har feber och då kan det vara dags att gå till doktorn.
Kanske du behöver antibiotika?

Krya på dig kram ?

Feber idag. Men inte ont i bihålorna. Var på jobbet och fixade med en massa, varav en sak var en timmes möte. Helt slut efter det. Men kavajen satt snyggt på kroppen, Its something ?‍♀️

Sen hem, kontakta exet för att få tag på ljudfilen. Böla lite för feber och jobbigt samtal med avokat och polisen idag och jobbigt att lyssna på filen. Bölade lite för jag hörde hans röst igen och när
Han kallar mig för hjärtat och älskling (aj ?). Lite som att riva upp ett igensytt sår typ. Plötsligt minns jag allt igen, jävla skit, jävla våldtäkt. This too shall pass.✊️

Elvis dök upp lite spontant utanför min dörr och kramade på mig. Han sa att jag var svinvarm och gick in i en caregiver roll, så helt klart feber idag. Sen gick han och handlade på Apoteket och handlade hem mat till mig. Proppade i mig alvedon och ingefära.

Nu har jag tittat på film och halvt sovit halvt varit vaken. Elvis gick hem när alvedonen börjat verka.
Förhöret är på torsdag. Berättat för en polare att jag var rädd, han sa att han följde med utan att jag hade något val och att han älskade mig. Men jag frågade exmannen tidigare idag om han kunde följa med, han är fortfarande den tryggaste personen jag känner. Han tog ledigt från jobbet och följer med.

Lät tårarna falla inför Elvis, vågade visa mig sårbar. Skyllde på feber (gråter alltid när jag har feber). Hade känts jätte konstigt att berätta om känslorna för exet för honom och vågar inte prata om våldtäkten med honom. Vill inte att det blir som med exet. Litar inte tillräckligt på honom ännu, har vissa murar uppe igen. Men han vet en hel del. För han är kompis med exets bästa kompis, som jag också är kompis med. Hon som hade fest där exet spelade. Jag vet, liten värld. Jäkla Incestfest.

Skitsamma. Idag blir det inte många knop gjorda. Åt upp en burk Nutella. Dricker te. Tycker synd om mig själv och mår ganska dåligt faktiskt. Kan inte sjukskriva mig, hade känts så fel på 2h/dag. Och de hade gjort fel på mitt företag, så jag kommer få
Ut mer i lön. Hurra. Jag överlever.
(Men jag fick gjort mycket bra idag på jobbet. Kanske berättar om det en annan gång).

Nu ska jag fortsätta slumra och sova/titta på Netflix. Glad över att jag har så himla fina människor runt mig. Undrar om Elvis är någon jäkla skyddsängel typ. Han dyker upp i de där ögonblicken ni vet, när man behöver någon.

Ogillar starkt mitt immunförsvar.
Hoppas innerligt att ni har det bättre. Ta hand om er ❤️

Fridens ?

Bättre mående idag. Ingen feber, hurra! Kommit hem från jobb, käkat Lurre. Kryper ner i sängen igen ❤️
Fick pratat med min läkare idag å, höjer voxran till 300. Kan bli bra. Hoppas på noll biverkningar ?

Idag är det 2 månader och 9dagar nyktert, det är 10 veckor.
Synd att man inte kan lägga upp bilder för helvete vilken jäkla skillnad det är fysiskt (och psykiskt, det syns inte så mycket på bild. Förutom i ögonen, för de lever igen ?)

Fridens ?

Winna

Det är 10 veckor. Och det är flertal. :)
Grattis till det och lycka till med Voxran.
Och förstås med allt det andra, har läst dina senaste inlägg.
Fridens på dig.

Tack winna :D
Haha åh, de senaste inläggen har varit sjukt gnälliga ? Sorry 'bout that???‍♀️

Det vänder nog snart igen ?
Tack! ^^

Winna

Jag tror du är en solstråle, en solstråle som fått sina törnar i livet men som ändå fortsätter skina här på jorden. Kram på dig.
Och gå och lägg dig nångång! ;D

Älskar solen ☀️❤️
Ska försöka somna i tid i dag igen. Igår somnade jag innan 23, det är fan kors i taket.

Vill bara notera att detta är 70 dagar. Det är 10 veckor. Det är över två månader. Så stolt. Kan knappt tro det när jag skriver ned det. Shit alltså. Jäklar vad tiden gått fort. ?