Ny här med egen tråd. Har dock läst många inlägg sedan jag hittade forumet för några veckor sedan.

Bestämde i tisdags morse att det får vara nog nu. Kände inte ens ett sug de första dagarna, ett par värktabletter mot huvudvärken bara. Efter att ha läst mångas berättelser förstod jag att lockelsen säkert kommer att dyka upp. I går längtade jag, men tack och lov infann sig aldrig tillfället.

Nu önskar jag lite pepp när suget sätter in. Har förstått att det finns många, många i samma situation som jag. Att det hjälper att läsa om andras erfarenheter och se responsen de får känns stort.

Hälsningar en lyckligt gift kvinna med ett bra jobb och flera fina (vuxna) barn. Så varför?

Hjärtats obarmhärtiga extraslag
Snälla, inte ännu ett nederlag
Till slut övermäktigt svårt
Jag faller, jag faller hårt
Vill orka, måste ta mig upp
Känslorna anfaller i samlad trupp
Reser mig via en stor manöver
Låter inte de onda tankarna ta över
Kämpar mot en alltid objuden gäst
Följeslagaren, min panikångest

Tack alla för att ni finns och bryr er. ♡ Återkommer när jag orkar. Kram

Jag gråter och förlåter (mig själv)

Jag låter tyvärr stressen ta över
Framför allt där jag minst behöver
Jag känner hjärtat dunka
Vill så gärna, bara måste, funka
Jag tränar på in- och djupandning
Men behöver mest en djup omfamning
Jag får det jag behöver och lite till
Kan och vill ändå inte tiga still

I morse var det fyra veckor strängt
I kväll ok, men i tanken klart förlängt
Kryptiskt och helt utan skryt
Önskar bara lite mera flyt

Tack för att ni finns och inger hopp
Utan er funnes det alls inget stopp

Kram

Vet inte riktigt om din vackra och känslosamma dikt betyder att du släppte din nykterhet. Hoppas inte. Oavsett skickar jag kärlek???

Du ska vara stolt över dej själv. En dag i taget. Vi fixar det här. När världen omkring oss strular är det normalt att ångesten kommer, men ett är säkert och det är att det blir bättre.

Jag hejar på dej, vännen.

Styrkekramar ?

Akut! Är på ett ställe med massor av tillgänglig alkohol. Jag blir ensam stundvis och känner nu hur A-hjärnan får nytt bränsle. Det här är situationer jag aldrig bemästrat de senaste sex-sju åren. Minst. Är rädd.

Ta ett glas med mineralvatten och håll i det hela tiden!
Du fixar det, var är du på för ställe?
Kramar
???

Såg nu att det var tre timmar sedan ditt inlägg...
Men hoppas allt är ok med dig???

Vet inte riktigt vad det står för (mer än att det är något positivt), men det är vad min man sa till mig i morse efter att ha kommit på mig med ett vinglas i handen i går kväll. Jag är tacksam för att han inte såg de de övriga typ tio glasen, även om han förstod att det var mer än ett. Eftersom vi är på jobb och jag alltid brukar vara spiknykter då, betyder och berör upptäckten mycket mer än vanligt.

Vi hat pratat massor och jag har lovat att inte ta något i dag. Hjälp mig att hålla det löftet. Bara i dag borde väl funka. Problemet är förståa tillgängligheten. Jag kan alltså smyga utan upptäckt.

Tack för respons, Stumpan och FinaLisa. Forumet räddar många. ♡

...har hjälpt mig de senaste dagarna. Bestämde mig för att jag skulle dricka alkoholfritt på AWn, köpte en flaska alkoholfritt till räkorna när sambon kom hem med en flaska bubbel, sett till att jag ätit ordentligt och gått undan eller gått och lagt mig när jag blivit trött eller irriterad, och druckit massor av bubbelvatten (med en nypa salt i). För irritation, hunger, törst och trötthet triggar definitivt igång mitt sug.

Styrkekramar ??

"Tillsammans är vi varandra"
Otroligt fint sagt av din man?
Ett citat med många filosofiska bottnar och som känns rakt in i hjärtat?

Hejar på dig idag och framöver???

Kramar???

men jag mår riktigt riktigt dåligt. Ångesten äter upp mig inifrån. Tror att min extrema jobbstress är grunden till det mesta av mitt svajiga mående. Är nykter nu, men har haft en rejäl panikattack i dag och vet knappt hur jag ska orka kvällen. Utan min man vore jag ingen. Än en gång, tack för att ni finns. ♡ Kram

... när jag vet att jag får en ny tjänst börjar jag bli mig själv igen. Kan du byta jobb ? Jag känner en viss oro när jag läser dina sista inlägg. Det verkar som om du balanserar just nu och att marginalerna är små.

Bryr mej om dej.

Styrkekramar ?

mycket bättre. ♡ Fortfarande nykter och eftertänksam. Tror att det var återfallet som knäckte mig totalt i går. Kände ju mig så övertygad för några veckor sedan.

Men på't igen bara. Känner inget annat än äckel och avstånd just nu. Får fortsätta att bygga strategier den första (hur lång nu den är) tiden.

Jobbsituationen håller jag på att se över. Stortrivs och har bästa chefen så det ska nog ordna sig.

Kramar från en (återigen) lite tilltufsad med försiktigt hoppfull Vinäger