Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

Vem e du nu?
Jag har glömt hur du ser ut och sånt men
Jag gjorde aldrig slut
Vem e du nu?
Har du hört min röst fast vi dog ut?
Lyssnar du?

Varje låt läker mina sår i musik
Träffas vi
Minns din hud
I min värld tar vi aldrig slut

Lyssnar du?
Jag går in i min dröm så hårt
Vill stänga av
Låta tiden gå
Mitt hjärta kommer aldrig sluta slå
För oss två

Vem e jag nu?
Vågar inte släppa in nån ny för
Jag gjorde aldrig slut
Vem e jag nu?
Jag står kvar här nu fast vi dog ut

Lyssnar du?
Varje låt öppnar gamla sår
Min musik ekar tomt
Minns din hud
I min värld tar vi aldrig slut
Lyssnar du?

Jag går in i min dröm så hårt
Vill stänga av
Låta tiden gå
Mitt hjärta kommer aldrig sluta slå
För oss två

Min pusselbit som saknas alltid.
Jag ropar men du svarar aldrig
Har gråtit säkert tusen tårar
Och saknat dig i hundra låtar

Kom över en låt av Little jinder som heter Puzzel.
Hon sjunger och är melodin på känslan jag har för honom
Den får bli hans avskedsmelodi.
Tror jag jag är klar med exet.
Jag vill vara klar.
Jag släpper dig nu.

Fridens.

On Me way to Wökwökwökwök.
Sitter och filosoferar lite kring framtiden. Vill verkligen Verkligen ha en större och billigare lägenhet i 1a hand. Gudars vad jag saknar att kunna laga mat i ugn. Och vad mycket billigare det hade blivit om jag hade en frys. Jag saknar ett kök. Att vakna upp och ta en kopp kaffe vid ett köksbord, slöläsa i en tidning. Åh drömmen ❤️

Har ni några tips på bostadsköer Där man inte behöver stå i minst 10 år i Sthlm? ?

Snälla rara underbara humflum universum, fly mig en lägenhet. Snälla? Snälla snälla snälla? Jag lovar att vara en duktig flicka, typ. ???

I övriga nyheter, Elvis ligger hemma och sussar hos mig. Det är spårfel, så lär bli försenad till jobbet. Har fortfarande ont i halsen, men febern är borta. Inte längre en dödende barnrumpa. På måndag ska jag börja studera (JA höööör och häpna! Studenten blir student igen! Ty hon kom in på ett bananskal. Dubbelkollade med chefen igår, allt är ok ??)
Kanske håller jag ratten i rätt riktning över livet nu? ??

Fridens ?

Nervös inför morgondagen. Nervös. Fan kanske skulle tagit ledigt från jobb. Vill inte vill inte?

Känns lite som att jag har halsfluss light också, gör så satans ont att svälja. Hade typ verkligen behövt min löpning nu, men neeeeiiiiiii... och ingen alkohol och ingen löpning/träning och ingen sömn.
This is new, hur möter jag min ångest nu? När jag inte kan få utlopp för den? (Ja jag vet att man ska stanna i känslan och allt detta där, men ändå).

Ska jag bara försöka leva Precis som normalt? Det käns ju lite fejk ändå, för mig själv alltså. För att sitta i förhör och prata om mig själv i samma senarie som våldtäkt är ovanligt. Det påverkar ju mig. Uppenbarligen! eftersom jag ligger vaken nu och skriver här.

Jag är rädd för att göra fel, säga fel, minnas fel.
Fan vad ont halsen gööööör.
Fick iallafall sökt en massa jäkla lägenheter idag. Elvis gav mig ett stort godsedjur också, och Nutella idag . Kan snart inte få plats i sängen för alla gossisar ?.
Älskar gosedjur, de gör mig trygg.

Fan. Jag vill verkligen inte gå dit i morgon. Och jag vill inte gå till jobbet. För jag vill sova och jag kan inte sova nu. Och jag behöver sömnen för att orka må bra, för att orka tänka. Men jag har inte råd att sjuka mig, för då försvinner de små pengarna som FK och jobbet betalar ut. Man kanske bara skulle dygna då?
(Fast jag veeeeeeeet att det inte är en bra idé alls. Fan). Och jag glömmer bort att jag faktiskt fortfarande är sjuksriven för att jag är utmattad och utbränd och hela jävla köret på 75%. Så det är inte så konstigt att jag är trötttrött ibland. Måste komma ihåg att vila mer. Att det ska vara så himla svårt att pririoritera för mig själv.

Fuuuuuck, okej. Ska försöka Nanna igen. En till halstablett och krama nya gossedjuret. Försöka göra mindfullness. Inte tänka på våldtäkten och försvarstal. Inte tänka på att "det kanske var mitt fel ändå". Fan vad jag behöver min sömn.

Fridens ?

(John blund nu får du fan komma hit! Eller så startat jag ett rykte om att du är fejk ?✌️)

So far so god. Jobb avvklarat nu. Mår okej. Trodde jag skulle vara tröttare och må sämre. Det är ju en liten vinst i sig.
Samt att jag kan ha mina nya snygga höstskor idag. Det gör mig glad (och sjukt lång, för de har klack. Tror jag närmar mig 185 i dem. Fränt ?)

Nu Lurre ?

Loggar ut, dagen gick bra. Jag klarade det ?

Polisen ba "detta gick ju snabbt och smärtfritt", jag svarade "snabbt iallafall" han grymtade till. Hoppas det gav en liten tankeställare. Förstår att det är ett ordspråk lixom, men välj ditt tillfälle herr polisman.

Hängt med exmannen och vovven hela eftermiddagen. Fick en till panda och en tröja med pandor på (??), sen drog vi och hämtade en massa skolböcker. Käkade en svingod hamburgare?
Kollade på standup hemma hos mig. Helt okej dag ändå trots allt. Men nu tror jag john blund varit och sparkat mig i bakhuvudet, så däckar typ i skrivande stund.

Natten och fridens ?

Precis lagt på luren med mitt försäkringsbolag. Ringde dit efter att exmannen tipsat om att ringa för att se om de kanske fanns någon försäkring som kanske skulle kunna ge någon typ av utbetalning. Psykisk ohälsa är ju ändå oxå en typ av skada lixom. Fasten det inte syns som ett brutet ben med gips.

Märkte hur tanten i telefonen blev tyst. Och mumlade att hon läste något från en tidigare case där jag bett om ersättning. Året var 2011 och jag inser att just fan, de nekade mig då. Det var innan jag fick min diagnos (som nu är avskriven sedan några år, tack terapi ?)

Så frågar hon hur det är med min alkohol nu? Och där kom det. I mina papper från 2011 när jag blev inlagd står det att jag är sjuk pga alkohol. Detta var innan någon typ av utredning och i samband med ett suicidalt försök landat på psyk istället. Absolut var jag skitfull då. Men inte tillräckligt för att bli stämplad som alkis på papper. (Kommer på nu när jag tänker efter att jag inte fick någon medicin under min första inläggning förutom B-vitamin. Trotts att jag osade av ångest och på riktigt var sjuk i annat)

Jag svarade tanten i telefonen att jag tyckte det fallet var missvisande. Att jag sedan fick en diagnos, att jag gått i terapi, att jag Inte uppfyller de kriterierna längre. Att jag studerat och gift mig, att jag i vanliga fall jobbar heltid. För hon undrade vad jag gjort sedan 2011. Hon ville väl dubbelkolla så jag inte var missbrukare och att våldtäkten var under fyllan eller nått (jag var nykter under våldtäkten btw).
Vad vet jag? ?‍♀️
Vilket som så kunde jag även svara att jag nyligen gjort leverprov och att det finns siffror på att jag ligger under normala (hurra!), och att jag är nykterist.

Där efter fick jag läsa upp från mina sjukintyg med stressymtom, utmattning, depression etc etc. Inte någonstans står det något om alkohol där (ifs lärde jag mig det redan 2011 att inte nämna det, för alkoholism på papper ger ingen ersättning)(nu vet ni det).

Så hon sa att hon trodde på mig och jag får en utbetalning på 3000kr för sveda och värk. Det är ju nästan en halv hyra. Eller mat för resten av månaden. Underlättar massor! Blev så positivt överraskad.

Samtidigt så gör detta samtalet mig ledsen. Fan 2011, det är ett bra tag sedan. Och jag förstod ju att jag inte skulle kunna säga till tanten i telefonen att "Nä du, livet har fan varit jävligt kämpigt och jag har inte lärt mig att dricka. Tydligen hade ni nästan rätt redan i början av min 20års period. Sedan har jag mest sprungit snabbt snabbt snabbt och jagat och flytt från känslor och självhat eller jobbat för mycket eller studerat för mycket i omgångar tills jag inte orkar mer och då ligger jag ner en period och är trötttrötttrött tills jag börjat om igen, och mycket av detta har jag hanterat med att bli skitfull".
Det skulle verkligen se bra ut på papper det, eller inte. Lite som att skjuta sig själv i foten. Eller i låret.

Jag är så himla glad över min nykterhet just nu, så ni förstår nog inte. Det finns inte mycket här i världen som jag kan påverka, livet är (eller har) varit väldigt jobbigt i perioder. Och det är ganska jobbigt till och från nu med, men jag är nykter och det kan jag kontrollera.

Jag vet inte om jag skrivit det förut men det känns som att jag fått en ny chans i livet. Att jag är "20 igen" eller lixom får möjligheten till att leva. För Fyfan vad psykisk ohälsa och stress har jagat mig.
Våldtäkten genererade med en total smäll in i väggen, ett sista "Nä men nu ger jag upp på riktigt alltså, nu dör jag" och tack vare att jag faktiskt är fast anställd så kunde jag bli sjuksriven på heltid.
Det har jag inte kunnat tidigare.
Att vara sjuk och faktiskt vara sjuk på riktigt. För jag vet att man måste vara frisk för att vara sjuk annars, ett jävla jobb att vara sjuk utan skyddsnät ska ni veta.
Men nu har jag vilat på riktig. Mött mig själv på riktigt. Vågat stanna upp och frågat mig själv, vad gör mig glad idag? Vad är bra för mig idag?

Det kommer ju nästan alltid något gott ur det onda, kanske var sjukskrivningen det braiga ur våldtäkten?

Ibland känner jag att jag wastat bort så många år med att må dåligt. Det är sorgligt och gör mig lite ledsen. Jag har ju haft kul också såklart, massor med kul. Men ångesten och osäkerheten har alltid funnits nära (ja och alkoholen då såklart)
Det vet jag nu. Nu när det känns som att jag vaknat. Så himla tacksam att jag vaknade innan 30, vissa människor vaknar aldrig upp. Vissa slösar bort hela sina liv.

Långt inlägg, spretigt säkerligen (Hej Sigge), men ärligt.
Nu ska jag och min emotionella bakfylla gå ut på långsam promenix runt sjön. Det behöver jag idag. Glöm inte att fråga dig själv , vad behöver du idag för att må bra på riktigt?

Fridens ?

Det är fredagkväll och jag sitter ensam i min säng som oxå agerar soffa. Denna lägenheten är ganska mysig ändå, flera små ljuskällor lite överallt. Mjuka Kuddar och speglar för att få känslan av att den lägenheten är större. Det är en mysig lägenhet och jag är så himla tacksam över att jag har den. Det är jag verkligen ?❤️

Så det trillade ner en inbjudan för en fest i kväll från en av pojkarna jag träffar. Denna är en musikproducent och en av hans polare skulle spela lite nya låtar kombinerat med möjligheten till utlevnad för gästerna. En chill bdsmfest helt enkelt. De brukar vara de bästa kalasen tycker jag. Nu brukar jag varken ha utlevnad eller sex på kalasen, men stämningen och öppenheten är min melodi. Jag trivs helt enkelt, det är fint.

Tackade nej till kalaset, sa att jag var trött men att vi måste ses snart och att han var en jäkla globetrotter änna. Har för
mig att han nyss kom hem från en turné i staterna, eller om det var Berlin? ? Ingen aning, skit samma?‍♀️
Han sa att vi kanske kunde sova ihop i natt och jag svarade varken jakande eller nekande. Hade varit mysigt med sovsällskap (har redan pratat med Elvis, han var helt okej med detta. Så no worries).

Det enda som säger emot är ju att jag måste städa i ordning här hemma och ta disken. Behöver duscha också, tror fan jag skiter i att raka benen. Görlpower, Gudrun! Eller så skiter jag i det och går och lägger mig i stället.
Ska mysa med Mr grey i morgon (Hahahahahha han kommer hata mig om han någonsin får reda på detta smeknamnet), ni vet han från Pride. Första duden jag hade nyktert sex med sedan uppenbarelsen ?. Mr grey ?
Undra om inte jag ska börja kalla honom för det ändå till honom. Åh så kuuuuul!
(Bland mina vänner afk kallar jag honom för duschkillen. Men det är en helt annan historia.?)

Nej men Vafan, jag orkar inte. Jag är trött och vill inte diska ?.
Hoppas ni får en fin fredagskväll!
Friiiidens ?

Att jag tackat nej till en cool fest med vänner för att ligga hemma och klappa på ett godsedjur. ??? men jag är tröööött!

Vad händer med mig? ?
No Mo fomo? Maybe baby, Vi får se. Nu Nanna (22:30'en fredag Vafan? ?). Och jag är så jäkla nöjd med mitt beslut. Fridfullt typ. Mvh tantagda95år.

Fridens ?

Winna

- och hon har tillbringat fredagkvällen med att dammtorka och dammsuga. Jag är också så jäkla nöjd med mitt beslut.

Fridens liljor & nattinatti

Så öppen, äkta och underbar. ♡ Just nu känns du så otroligt stark. Fortsätt att ta hand om dig, så kommer allt att bli bra. ♡ Kram

Tack för ers kommentarer! De gör mig alltid så glad ❤️? Kul att få respons på vad man skriver/sina tankar. Så tack ??

Ligger i sängen och lyssnar på Mr greys (hahahahh?) tunga andetag. Han sover djupt. Denna mannen är oxå vacker. Mörkbruna ögon, skäggstubb ruffsig mörk hår. Vacker. Jag kanske har en typ ändå? ?
Varit inne på skäggstubb ett tag nu. Kanske för att exet hade lite längre skägg?

Har jätte svårt att ta fram minnen av exet nu. Min hjärna börjar radera honom. Visste att detta skulle hända förr eller senare. Det är lite tragiskt, skönt men oxå oroväckande. Snart kommer jag känna mig helt främmande för honom. Så funkar min hjärna iallafall ?‍♀️ Vet inte om det är normalt eller inte. Ingen aning. Anyhow!

Grey var så himla töntig idag ?
Vi stod i hans kök och gjorde pizza. Och så pratade vi lite om dejting, så kommer jag på att han och jag har fan aldrig varit på en dejt änna. Så jag säger det till honom, då går han ner på ett knä och frågar ut mig till nästa fredag ? Tydligen är det något EMD band som ska spela, bra skit ? Älskar den typen av musik. Så jag sa självklart ja och tvingade upp honom från golvet ?
Han frågade skrattandes om jag blev nervös, men då sa jag att "Neeee pojk, jag har redan gjort det där en gång" (för det var jag som friade till min exman✌️).
Charmigt, töntigt och lite spännande ändå. Ska bli kul att se hur denna relationen kommer utveckla sig ^^
Jag tycker om grey, väldigt mycket. Han är en fruktansvärt fin människa. Gått igenom mycket skit han oxå, men jag tror att de äntligen kommit fram till rätt medicin och dos för honom. Så han mår bra nu. Fan vad han kämpat. Fan vad stolt jag är över honom. Jag tror det var i december eller november förra året som vi kom överens om att inte dejta dejta, för han mådde skit (och jag med, förstod inte det riktigt då bara). Men jag såg något i honom, så jag sa att "jag väntar på dig. Jag ska ingenstans." Och jag tror att det är det jag hade behövt många gånger. En människa som faktiskt stannar kvar Fasten man mår skit. Som vågar fråga hur läget är, som lyssnar. Som inte blir rädd för den andre. Som inte nonchalerar eller bagatelliserar ångest. Ångest är fruktansvärt, men det vet man inte om man aldrig haft det. Fick förklara för en teamleader på jobbet (innan sjukskrivningen) om vad ångest var. Aldrig känt mig mer uppgiven, för hon förstod inte. Hur jag än förklarade. Tillslut sa jag att hon får läsa på, hon jobbar ändå med Hr (så jävla fel person på fel plats?‍♀️)
Så lite klyschigt är nog min grey faktiskt 50 nyanser av fucked up han med (ni som läst böckerna förstår).

Kanske borde skriva lite om vad jag tycker om dessa där 50 shades of grey böckerna i ett annat inlägg också, för de representerar Bdsm väldigt svagt och missvisande på många sätt och vis. Vi får se ^^
Nu ska jag krama sönder denna pöjken, sen nanna.

(Pizzan blev svingod, massa ost❤️ Ost är nog fan livet ändå)

Fridens ?

Notering:
Drömmer väldigt mycket. Drömmer om döden, att jag dör. Drömmer om sex och om att fly. Om getingar som förföljer mig. Vaknar ofta och det känns som att jag sover "lätt".

Kan vara värt att notera detta redan nu om jag skulle må weird snart. Sovit för lite timmar i helgen. Men halsontet har försvunnit! Hurra?
Gick en lång promenix med exmannen och vår vovve. Supermysigt. Sen blev det serie och pizza/moff. Är bananastrött. Behöver ta en dusch och lägga fram kläder inför morgondagen för då blir det jobbelijobb och skolstart! Är lite nervös faktiskt. Hoppas klassen är bra, jag hoppar in som ny. De andra tror jag känner varandra. Späääääännandeeeeee?

I natt dog jag flera gånger för att jag underpresterade på jobbet. Jupp min chef dödade mig. Undrar vad det betyder egentligen? Jaja!

Nu dusch och sen tror jag fan jag går och lägger mig ? Undrar om jag kommer dö en massa gånger i natt igen? ?‍♀️

Fridens ?

Det låter som du är en karaktär i ett tv-spel när du i drömmen "dödas"...av din chef. Hur dör du då?

För om du underpresterar på jobbet i verkligheten hoppas jag du får överleva eventuellt få sparken...?

GodnattKramar
?????

Finalisa lite den faktiskt. Det var som en vit platttång som man tog tag i så dog man ?‍♀️
I natt har jag drömt om sex igen. Fast jag utbildade i olika tekniker som man kan göra i breathplay, så det inte blir farligt. (Viktigt viktigt!?) lite udda att drömma om det bara. Vaknade vid 5, sen snozade jag tills jag var tvungen att gå upp. Nyhetsmorgon och kaffe. Sjukt exalterad idag för idag ska jag till skolan!

Sitter på tåget mot upprop. Detta kommer bli så jävla kul. Jag är så himla taggad. Känns kul att inte bara ha jobbet. Jag tycker nog det är lite tråkigt att jobba ändå. Eller inte att jobba, utan min roll på mitt jobb. Det äe så understimulerande så jag självdör. När jag tänker efter. Ska få in denna kursen, sen ska jag söka mig vidare till något annat yrke eller företag tror jag. Så jäkla underbetald så det är komiskt nästan. Men bara nästan.

Det är en hemlis, så säg inget till chefen. Då kanske hon dödar mig! Hahahahah xD

I övrigt: tänkte på hur skönt det är att vakna upp utan att resa sig för att ta en cigg. Känner mig lugnare överlag i kroppen utan nikotin. Visst har jag tankar på att ta en cigg ibland. Jag stal en cigg av en kollega innan polisförhöret. Smakade bajs. Som cigg gör.
Tror det var en mentalgrej. Vilket som, jag saknar inte rökningen alls. Hela jag känns fräschare. Mins kläder luktar godare, och mitt hår. Jag är inte obekväm när någon tar min hand och kysser den (ja det händer oftare än ni tror ?).

Även noterat att det röda i ansiktet på kinderna lagt sig. Kan vara från alkoholen men även nikotinet. Vet ej, men min hy har en jämnare färg och mindre porer och mindre torrrynkor ?
Fest!

Fridens?

Det var riktigt konstigt att vara tillbaka i staden där jag bodde i 3 år. Allt såg likadant ut,nästan. Efter föreläsningen mötte jag upp en kompis som stannade kvar i staden. Det var som att vi sågs igår. Helt sjukt. Hon hade oxå kraschat in i väggen men jobbade 85% nu. Duktig tjej ❤️

Min hjärna ställdes tillbaka typ 4år och ville gå hem till min gamla lägenhet, ta en cigg och ett glas rött, ta ett bad och lixom vara hemma. Som det var då. Fick påminna mig flertalet gånger om att jag inte bodde där längre. Fick påminna min hjärna om att jag inte var gift med exmannen, att han inte var i lägenheten och väntade.

Alltså shit, det var som att åka tillbaka i tiden. Jätte disorienterad till och från. Inte nostalgisk, detta var annorlunda. Lite lustigt ändå?

Nu sitter jag på tåget hem igen, Elvis möter upp mig på TC sen ska vi ut och promenixa runt sjön. Många intryck idag, hjärnan är trött. Ska bli skönt att somna i hans famn.

Ja jävlar ja, jag lever ett helt annat liv nu. Ibland känns det som att jag levt i ultrarapid. Så mycket jag ändå hunnit med och gjort dessa åren. Så många olika identiteter men ändå samma jag.
And still i dont know Who i am ännu? Vet man någonsin det?

Fridens ?

Drömt om ångestattacker och flytt. Är helt jävla slut. Känns som att en ny förkylning är på ingång. (Min förra försvann typ igår)
Kom igen immunförsvaret! Jag tror på diiiig ??

Trött ?
Kan det vara helg nu?

Gick till jobb. Bokade mötesrum, stirrade in i skärmen i två timmar. Försökte läsa handledningen till skolan. Gick sådär. Yr och förbannat trött. Kunde inte riktigt tänka klart en tanke. Eller vad jag påbörjat på datan.

Hemma igen. Ätit 300g choklad och kollar standup i min pjamas.
Har tårar nära, tror det är för att jag är trött. Pga inte ledsen för ngt. ?‍♀️ Jävligt oklart.
Kan vara intrycksbakfull från igår? (Nytt ord ?).
Kuken vad jag måste bli bättre på att lära mig vart mina gränser går.
Fan vad jag hatar att inte kunna vara on Top. Tror kanske inte jag förstått att jag inte kan leva som jag gjort innan kraschen. Jag förstår ju det, men jag tror inte jag förstår det helt.
Vad är lagom? Hur hittar jag det? ? Det är svårt att lära sig gå igen. But i Will Do it ?

Ställt in dagens planer ? Idag blir bara jag och Netflix. Kanske en promenix sen.
Och min app säger 40dagar sedan jag la ned rökningen (inte köpt ett pkt cigg sedan dess, det är 2440kr, Partyfest!)

Jag var iallafall på jobbet, Its something ⭐️
Nu Nanna ?

Fridens?

Okej. Såg precis en man brinna inne för att sedan falla ner tre våningar. Han skrek och försökte nå mig. Massa människor brann inne. Och det var mitt fel, råkade sätta i gång elden.

Cant Wait till att få gå och lägga mig i kväll, not ?‍♀️
realistiska mardrömmar får -5 av 5 toasters. Måste kolla upp on dessa sömnstörningar kan vara en bieffekt från voxran (Note to self) ?

Bröööl?

Bleeding i Keep Keep bleeeding! Som Leona sjunger så hjärtskärande. Fast mitt är mer bokstavligt talat. Vaknade upp i ett blodbad! Hurra inte Preggo denna månaden heller. Var lite av en scare pga 8dagar sen. Det hade ju varit en kul favorit i repris, noooot! ?

Förklarar måendet och mölandet av choklad. Jag brukar inte ens äta choklad. Kroppen och knoppen är intressanta saker onekligen.

Nu ska jag och min läckande livmoder knö in sig på tuben mot jobbet. Hoppas ni får en fin dag!

Fridens ?