Jag är snygg och söt, jag är smal, jag är duktig och tar mina mediciner varje dag, jag arbetar som en gud och chefen är stolt, mina arbetskamrater vill vara och snacka med mig, de smsar mig då och då utanför arbetet. Jag är en bra morbror, barnen älskar när ja är på besök, jag har fina armar och gör armhävningar som en gud,ja fick en fin röd liten solbränna idag, jag planerar min semester, jag gör i ordning kungliga matlådor. Jag har sparat massa pengar, jag har köpt finaste fiskespöt, jag har byggt i ordning ett nytt skrivbord, jag har byggt en gudomlig dator som klarar alla spel, jag duschar och luktar som en gud varje dag,

Jag har haft kunliga 72dagar av nykterhet.

Några få saker som får mig att vara stolt.

Kärleksguden

Satte in ytterligare en tusenlapp. Kan lika gärna spela bort mina besparingar. Har sparat 40tusen det hår året. Jag är så jävla arg. Vad ska jag med pengar till. Jävla skitsak egentligen. Jag är inte ens spelberoende eller något sånt. jag bara testade igår och idag. jag tänkte att folk som spelar underhåller sitt huvud precis som alkolister underhåller sitt beroende med alkohol. Så man mår bra. Men inte det...

Jag åt mögligt bröd alldeles nyss hoppas jag blir sjuk.

Jag vill att mitt liv brinner ännu mer än vad det gör. Ned i avgrunden ska det, så långt ned att jag aldrig kan ta mig upp. Så långt ned att jag äntligen vågar ta mitt liv.

Kärleksguden

Dag 125.

Dag 125 som nykter. FAN vad bra man mår bara man är nykter. Alla problem löses bara man håller sig borta från den lilla röda alkoholdjävulen, testa får ni se.

Nästan så jag måste nypa mig själv i armen. Om bara alla testade på ett nyktert liv.

Kärleksguden

Sådär. Nu har jag inga pengar kvar. Spelat bort allt på Star Burst. Jag ringer och säger upp mig från jobbet imorrn.

Har tom gått och köpt lössnus. Jag skiter i att skaffa flickvän nu. Nu väntar jag bara på att antabus går ur kroppen så ska jag korka upp spriten.

Skiter i att rösta också.

Du behöver nog mer direkt hjälp och om du gör utredningen så får du i alla fall vissa svar och mer hjälp. Annars har du en bättre utgångspunkt för annan hjälp. Som Jasmine säger, kontakta vården. Nu.

Kärleksguden

Jag har sjukskrivit mig. jag är ganska så ledsen. antidepp gör inget för mig. tror jag tom har fått en massa humörsvängningar. Ja, det är ganska uppenbart?

jag har inte spelat bort mina besparingar.

jag är trött på att inget händer. Jag ger allt 100% i allt. Men det räcker inte till något.

Jag käkar medicin varje dag.
jag är nykter varje dag.
jag jobbar varje dag.
jag går till mottagningsbesök varje vecka, aldrig försen ens en minut.
Jag håller kontakt med familj varje vecka. Ringer varje ledig dag.

allt jag har är personer som säger "det ordnar sig". Det verkar inte att ordna sig? Jag är trött på tröstandet och att varje dag leva i misär. När har jag ändring i mitt liv egentligen? Aldrig om jag ska se på statistiken.

Samma visa varje vecka. varje kväll. varje minut.

Li-Lo

Utifrån dina inlägg så gissar jag att du har en hel del tankar på vad du behöver göra för att må bättre. Så bra att du vill träna och söka nya sociala kontakter samtidigt är det här inte rätt forum för det. Kanske har vi inte varit tydliga med det men vi värnar verkligen om anonymiteten här och tar till och med bort uppgifter som kan leda till av-identifiering.

Jag hoppas verkligen att du har andra arenor för den typen av kommunikation och hoppas att du stannar här trots våra begränsningar.

Vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen

Kärleksguden

Dag 130.

Blir inte riktigt bättre. Vart på psykiatrin och min antidepressiva ska bytas mot ny. Och de ska hjälpa mig att kanske söka nytt jobb då ja har de svårt att göra saker själv. Jag antar att de gör allt de kan. Men Jag förväntar mig en dag då allt vänder. Jag har i inte tålamod.

Ja har väntat så många dagar utan någon ork i kroppen.

Jobbet låter mig inte vara ifred, utan ringer varje dag, ja sjukskrev mig i måndags och är schemalagd att arbeta även nu o helgen. Men jag orkar inte. Och har valt att inte svara på samtalen alls. Jag bara ligger hemma i sängen, tittar på nyheter och ”nöje”. Äter mat ibland, går och lägger mig igen. Repeat.

Depressiv är nog ordet som beskriver läget.

Är det meningen att ja ska arbeta nu på måndag? Rösta vad ni tycker.

Kärleksguden

Tänkte att jag kanske blir gladare om jag får lite mat i magen. Men jag får väl svälta när jag inte har en partner som är duktig på matlagning och bakning.

har stekt spagetthin i 40minuter nu men den blir aldrig mjuk.

Kärleksguden

Steker kassler och ska göra en gratäng med kassler, ris & hollandäsås.
Har köpt två stycken Nils Oscar alkoholfria öl.

Fredagen känns inte trevlig, kanske blir den trevligare om jag lyckas med maten och kanske känns den inte lika trevlig för att jag vart sjukskriven sedan i måndags. Jag fick också lergigan utskrivet som jag ska ta vid behov. Men jag gillar känslan jag får av dom så skulle nästan vela ta dom hela tiden. Men det går inte. Egentligen borde jag kasta burken i soptunnan.

Förra gången jag fick lergigan utskrivet tog jag dom varje dag även fast det står vid behov.

det är en lugnande tablett som inte ska vara beroendeframkallande.

AlkoDHyperD

Där kanske du ändå får lite annat fokus. Det ingår i depression att allt mer pejla sitt mående och finna att det inte är bättre vilket blir en ond cirkel. Aktivering brukar vara det man rekommenderar. Och se sig själv med värme. Det är ok att vara ledsen och känna sig ensam. Ta med dig könslorna och gå ut i världen
Kram

Kärleksguden

Okej, jag går till jobbet på måndag hyperD. Bra att någon kan styra mig i rätt riktning.

jag hade den bästa drömmen, det var sommar och jag träffade en tjej och var ute och gick med henne.

Men jag har gett upp tjejer, dax att baka en stor prilla snus istället.

Kärleksguden

Inte för att vara den som drar upp politik, men det är det här som händer när vänstern och högern får inflytande. Tjejer och killar blir osams. Och jag är singel.

Kärleksguden

Jag har köpt skruf portion extra stark och en red bull.

nu ska jag in på badoo och ragga tjejer. Inom året är slut så ska jag få doppat, innan nästa sommar ska jag ha skaffa flickvän.

jag ger inte upp så lätt.

Kärleksguden

En liten update

Jag raggar nu på två tjejer, det gäller att ta för sig, snälla pojkar slutar sist och det är jag tacksam för för då får jag fler tjejer.