Ok, jag orkar verkligen inte mer nu.
Jag dricker varje kväll, och kan inte sluta själv. Jag behöver verkligen hjälp nu. Jag vill inte gå på möten för jag kommer inte gå. Jag vill inte ringa nån vårdcentral osv för jag vill inte få nån anmälning till soc.
Jag är livrädd och hjälplös.
Det finns ingenting som skulle få mig att ta risken att soc skulle få nos om detta. Vem kan då hjälpa mig när jag inte klarar av det själv?
Vad finns för alternativ?
Är det min enda utväg??
Jag har såpass stora problem att behandlingshem säkert skulle vara aktuellt, vad vet jag. Men jag vägrar vara borta från mina barn!!!
Snälla hjälp mig någon..

DetGårBättre

Du är den enda personen som kan förändra din situation. Hjälpen utifrån är mest lite nycklar som du kan använda. Stäng dörren till alkoholen. Gå på AA. Är du inte beredd att ens göra det så vill du inte ha en förändring tror jag. Ställ dig frågan vilka konkreta saker du kan göra för att sluta dricka. Det du inte vill göra kommer inte hjälpa dig det minsta!

Googla alkoholrådgivning. I vår stad finns anonym kostnadsfri alkoholrådgivning!
När jag googlade hittade jag flera alternativ här i alla fall. Finns mer än AA möten och soc!

strö

Det är bara du som kan göra det.. Ring till alkohollinjen och prata med någon.. Gå till AA ( du är anonym ) Sen titta inte så långt fram.. våga räkna timmar..sen dagar osv osv med nykterhet! Ingen säger att du aldrig ska dricka igen men prova ta vita perioder! Där du antingen med din egen röst eller den inre säger - Nej.. jag ska inte trots jag vill! Vi är alla olika så hitta ditt sätt. Och tänk på dina barn.. Kroppen tar stryk av alkoholen!

Vinboxen är slut, min snuttebox är slut.
Känns som att jag kastas ut från en klippa utan fallskärm.
Hjälplös.
Det är lördag och jag kan inte handla mer imorgon det är stängt..
Jag har ingenting att ta till och jag känner panik.
Tänk att en enda kväll utan alkohol får mig att känna mig helt panikslagen och livrädd.
Jag borde va livrädd för alkoholen!!!!
Jag borde sluta ,när jag ser hur jag tappar hår,minne, fokus, sömn, hudfärg, omdöme, ork, livsgnista och får fula hudutslag och munsår!!!!
Vad ska skrämma mig tillräckligt mycket?
Det som skrämmer mig är att jag faktiskt inte tror att något skulle skrämma mig tillräckligt.
Jag skulle hotta något kryphål för att okeja en vinbox till iaf!!!!

IdaG

Hur går det för dig? Försök fatta mod och kontakta någon för att få hjälp.
Skulle soc få nys om ditt drickande så tar de ju inte av dig barnen det första de gör. De kommer att vilja stötta och hjälpa det är jag övertygad om.
Bättre du söker hjälp än att någon annan gör en orosanmälan. Jag tror att fasaden kommer att rasa en dag. Så försök fatta mod och sträck ut en hand mot hjälpen.
Det kommer att bli bättre och du kommer bli starkare. Önskar dig styrka och mod! Jag är säker på att du kommer att fixa det så fort du fattar beslutet om förändring.
Kram!