Jag är snygg och söt, jag är smal, jag är duktig och tar mina mediciner varje dag, jag arbetar som en gud och chefen är stolt, mina arbetskamrater vill vara och snacka med mig, de smsar mig då och då utanför arbetet. Jag är en bra morbror, barnen älskar när ja är på besök, jag har fina armar och gör armhävningar som en gud,ja fick en fin röd liten solbränna idag, jag planerar min semester, jag gör i ordning kungliga matlådor. Jag har sparat massa pengar, jag har köpt finaste fiskespöt, jag har byggt i ordning ett nytt skrivbord, jag har byggt en gudomlig dator som klarar alla spel, jag duschar och luktar som en gud varje dag,

Jag har haft kunliga 72dagar av nykterhet.

Några få saker som får mig att vara stolt.

Kärleksguden

Nu är jag på jobbet igen.

Grått som bara den, hoppas ja blir gladare av den nya antidepressiva jag ska börja med imorrn.

Mvh /KG

Kärleksguden

Dag 133.

Idag hade jag garanterat druckit om jag inte var på antabus. Allt är så högljudd alla ljud stör mig, ovanligt beteende stör mig så jag blir illamående, ringsignaler på folks mobiler får mig att gå i taket, fått utdragen panikattack hela dagen som irriterat mig. Torr i munnen och törstig också

Om 13dagar går jag kanske inte på antabus, kommer jag ge in å dricka alkohol på liknande dagar, kanske efter ett tag.

Kärleksguden

Blev lite glad imorse, en tjej undrade vart jag tagit vägen efter att ja slutat svara. Första tjejen som ser bra ut, men hon är kanadensisk och bor i Sverige. Så hon kan inte läsa min presentation på svenska. Inte konstigt att hon hon tycker jag är intressant eftersom jag ser ut som en gud men faktiskt har många brister bara hon kan läsa. Vad händer när jag berättar på engelska åt henne. Jadu

Li-Lo

Du funderar en hel del på vad du behöver för att ha koll på alkohol. Utifrån dina inlägg så kan relationer och kanske närhet påverka i en positiv riktning och du vågar dig ut ur din "bekvämlighetszon" för att nå det. Starkt. Du ger fina reflektioner i andras trådar som handlar om alkohol. Om du skulle ge dig själv ett gott råd gällande alkohol, hur skulle det låta?

Vänligen Li-Lo
Alkoholhjälpen

Kärleksguden

dag 137.

Jag försätter att prata med den kanadensiska tjejen, hon är en gudinna. 10/10. snart kanske jag bjuder ut henne.

jag har nu knaprat färdigt antabus, ska träffa läkare nästa vecka, men jag har sagt att jag inte vill fortsätta äta antabus nå mera, men jag kanske fortsätter att gå där, och tar blodprover. En gång i månaden kanske låter bra? Vad tror ni?

Jag kommer testa att ta en öl, försiktigt, och anpassat till mina regler. Och kan jag inte hålla mig på en lagom nivå så är det slut på mitt testande. Jag vet att jag klarar mig.

Det har vart kul att skriva lite på forumet iaf, jag hoppas att jag inte behöver komma tillbaka. Tjohej!

Kärleksguden

Det har vart snällt av er att stå ut med mina utspel, peppat mig, fått mig att må bra de här månaderna. Jag har gillat att läsa på anhörighetssidan , jag har nog läst nästan varenda sida. Skojar inte. Jag är inte pojkvän eller pappa än, men när jag blir det ska jag ha er i åtanke, ert ”lidande”har inte vart förgäves om vi säger så, jag har fått väldigt mycket. Jag har behövt allt beskrivande in i minsta detalj för att förstå.

/Kärleksguden

Bara du bestämmer det du gör.
Jag blir ledsen på ett sätt, undrar varför du valde det ikväll. Det vet bara du.
Jag har testat efter nyktra perioder, det gick bra ändå till det gick dåligt igen.
Det var bara att börja om, och det är allt i möjligt.
Jag önskar dig all styrka och allt gott.
Och hoppasatt du kommer tillbaka med nya insikter, när du känner dig redo.

Kärleksguden

Ja, jag drack 3 öl igår, Huvudvärk nu, har spytt hela morgonen, får inte ned mina mediciner, en riktig färsking är man efter fem månaders nykterhet. haha.

tror jag var tvungen att testa och påminna mig själv. Känns lite som att jag gått och väntat på den här dagen i under mina 5månaders behandling. jadu... Och att jag någonstans glömt på vägen att alkohol är egentligen bara dumheter. testet visade att jag inte gillar alkohol. Jag trodde att jag gillade alkohol. Alkohol skalar tillfälligt bort omvärlden för några timmar, är det kanske därför jag trodde jag gillade alkohol. Kanske är det hatkärlek jag har, eller kanske är jag beroende. Jag är nog beroende, mer försiktighet skulle jag vela ha i framtiden men Svårt att påminna sig själv hela tiden, ska jag skriva ut denna text och fästa i plånboken kanske. Vet inte om det hjälper. Kommer jag i helg att ha glömt bort detta?

Ölen smakade inte ens gott, jag blev inte riktigt full heller, eller jag kände att man förlorar lite av kontrollen och försiktigheten man vanligtvis har.

Jag är ganska så besviken på att ölen inte gjorde något för mig, jag blev inte gladare, det kändes inte bra i huvudet. Kanske borde jag vara glad för det.

Jag tänker inte dricka igen på ett bra tag, och jag hoppas att det inte är något jag bara säger för att mitt huvud dånar och pulserar. Jag har två öl kvar från igår, de tänker jag hälla ut nu.

Jag har träffat en tjej också, vi ska träffas igen i helgen, vore dumt att börja dricka igen framför datorn när jag väntat på att få träffa tjej i flera års tid.

Kärleksguden

dag 1

Ja, jag har fortfarande kontakt med beroende. Men jag tar inte antabus längre, jag ska dit och ta blodprover nästa vecka.

Får se hur det går.

Läste ditt senaste inlägg och tittade lite längre tillbaka i historiken. Där skriver du att du skulle sluta med antabus och testa försiktigt. Sedan skriver du att du sitter och super. Först vill jag bara säga att det är superbra att du skriver här igen och berättar! Men så undrar jag också hur du mår nu? Och om din senaste kommentar förändrar din inställning till hur du vill gå vidare eller om du vill fortsätta så som du tänkt när du skrev 21/9?

Med hopp om att du har en fin dag idag!
/Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Kärleksguden

dag 2

Jag överdrev (inte för att ni ska veta det) när jag sa att jag sitter och super, det var tre öl. Men från att gå från ingenting i fem månader till att faktiskt dricka tre öl så är det ganska så mycket ändå.

Jag trodde att jag faktiskt skulle gilla att dricka alkohol, det var därför jag gick och köpte några öl. Festa till min kväll på ett sätt jag inte gjort på väldigt länge

Men det var inte som jag mindes det, ölen smakade pyton och jag fick inte några känslor i kroppen som jag gillade. Jag tror det är ganska positivt att jag inte gillade det. För jag tänker inte gå tillbaka till systembolaget och pröva en massa sorter för att hitta något jag gillar. Jag är klar med alkohol i och med vad jag upplevde i tisdags! Jag tänker inte gå efter hur jag planerat med mitt alkoholschema (dricka en gång var tredje vecka(hur galet är det inte med ett schema för sin konsumtion)). Jag väljer att inte dricka alls. Annat vore att forcera i mig alkohol. usch usch.

Jag sitter hellre med en banan och en red bull ikväll.

Kärleksguden

dag 4

idag är det lördag, tänkte skryta aningen nu.

Det är en hel vecka sedan jag gick på första dejt med "min" kanadensiske gudinna. Och idag ska vi träffas igen, ingen visste riktigt vad vi skulle hitta på, men vi bestämde oss för att gå och handla kläder så vi kan träffas igen. Så idag blir det att kyssas och hålla handen i ett köpcentrum. Det blir jag glad över.

Oliver på en knäckemacka är gott förövrigt.

Kärleksguden

Dag 7

Är det vanligt att vara sugen på något man inte gillar? Gillar inte öl, smaken, resultatet; bakis.

Men ändå så skulle jag tänka mig en öl på nå vrickat vis - är det detta som är ett beroende?

Kärleksguden

dag 9

Jag är osäker på vad mitt beroende är. Men jag har ganska enkelt att bli beroende. Inte på senare tid, nu är jag aktsam, men förrut. När jag började gå hos psykiatrin så sa jag "ge mig förhelvete inte något är det minsta beroendeframkallande". Jag ville inte ens ha medicin som INTE var beroendeframkallande. För jag var rädd att bli beroende även av det. Och för att jag inte ville se mig själv som sjuk. Det blev tyvärr bara värre och värre mina vanföreställningar. Nu äter jag psykofarmaka och antidepp, och det är jag glad över.

Något lite mer glatt, jag har de tre senaste veckorna gymmat ganska mycket och har energi att gymma 40minuter tre gånger i veckan. Fick även en arbetskollega att skriva ett gymschema åt mig. Jag äter rätt 5-6dagar i veckan och mår så bra som jag kan just nu. Det har jag beroende, psykiatrin, familjen och min kanadensiske gudinna att tacka.

Att träffa tjej var pricken över i:t. Även fast hon senaste veckan vart lite svår att nå fram till, hon är ganska ledsen över en sak och känner sig värdelös. :(

Men jag försöker att peppa, uppmuntra, ge lite av min tid. Det är det minsta jag kan göra.