Det är annorlunda denna gången.
Jag är tillbaka.
Hej gänget om ni är kvar, hej alla nya människor och historier som ni bär på.

Det räcker nu.
Jag är klar.

Ta hand om er
Kram

Sitter hemma med vovven. Är ganska trött i kroppen och knoppen. Flickvännen var för bakis för att gå på konsert så jag stannar hemma. Det river lite i mig att gå till eventet med pubbrundan, samtidigt som jag vet att väldigt många som jag känner kommer vara där. Säkert 30-40 pers, och jag orkar inte vara social.

Det är intressant deta där hur fomo och lite "social fobi" går ihop. Exmannen säger skrattandes ibland att jag är den mest extroverta introverten han känner. Och så är det ju, alla sociala event skrämmer mig lite men de är ju så kul (oftast).

Jag kommer stanna hemma. För jag är trött, och jag vill hänga med vovven och jag har inte råd.
Vet att jag skulle hålla mig nykter om jag gick dit, så det är
Chill.

Var hos psykologen för ett första möte idag. Vi gick igenom vilken typ av behandling som skulle passa mig. Det fanns en för depression, men den passade inte riktigt in på mig eftersom jag inte konstant ligger i sängen. Jag kommer ju ut och träffar vänner och så. Sen fanns det en för ångest hantering, och den passar inte heller riktigt in. För jag rider ut min ångest, jag vet att den inte dödar mig. Har ju redan gått terapi för just ångest.

Så hon kom på en ytterligare, för jag sa att jag vill hitta balans. Jag vet nog helt ärligt inte vad det är.
Jag har nog aldrig levt "balanserat", tror jag? Jag vet faktiskt inte. Förklarade hur jag funkar med allt eller inget. 110km h tills pangbomkrash död. I allt jag gör typ. Allt.
Sååååå det fanns en om stresshantering för utmattande.
Den verkar passa, så jag fick en remiss dit. Så nu får jag vänta igen ?‍♀️
Ska bara hålla mig flytandes.
Jag borde klara det.
Är yr i huvudet efter mötet, somnade när jag kom hem från jobbet. Tlött tjej är Tlött. Jag är trött. Hade mardrömmar i natt, vaknade massor. Våldtäkten förföljer mig, vill bara att hela polisskitet ska vara slut snart. För det är stressande, och det gör mig orolig.

Borde inte gå ut på galej. Borde gå ut runt sjön.
Gamerboi var förbi tidigare idag och lämnade av en matlåda han gjort till mig (hur himla sött??) för den var tydligen "så himla goood". Blir dagens middag. Han är också duktig på att laga mat ?

Nej fan studenten, stanna hemma och vila i kväll för faaaaaan. Chilla.

Fridens ?

Jag vilade hemma ?
Fick lite ångestpåslag kring 22 så tog en hutt theralen. Sen kom gamerboi hit och tog ut vovven och snozade.
Sov i 11h (lite därför jag inte tycker om theralen), sen sov vi middag efter frukost. Tog ut vovven på långpromenad. Köpte lite godis och kakor. Somnade om när jag kom hem, vaknade ganska nyligen. Lagar middag, ska ta ut vovven igen och snart gå och lägga mig.

All that sleep?
Tackat nej till sällskap idag, har ju älsklingsvovve som vill ligga nära alltid. Är lite besviken på mig själv för att jag inte orkat ta tag i plugg idag. Men jag har varit så jävulskt trött. Får Kötta i morgon.

Noterat en ny typ av ätbeteende, no me gusta. En vecka till måste tatueringen vila och sen kanske jag kan börja träna igen ❤️ Gud vad jag saknar det. Har lite kvar av förkylningen i kroppen.

Denna lördagen lär inte gå till historien men kropp och knopp har fått vila.

Fridens ?

Bra att du tagit hjälp och insett att du kanske behöver bromsa det hektiska livet lite. Angående jobb, finns det någon möjlighet för dig att byta? Alltså, om det är det du vill. Att efter en längre sjukskrivning komma tillbaka och må dåligt efter bara ett par timmar kan ju signalera att det är jobbet som i grunden skapar oro och ångest. Det där vet du förstås själv, bara en tanke som slog mig. Hoppas att det ordnar sig för dig på ett eller annat sätt. ♡ Tack för att du finns här. Kram

Vinäger, jodå hjälp försöker jag att få ända sedan april meeeeen du vet köer. Har ändå kämpat igenom depression Etcetcetc själv, det är fan imponerande ?
Men ja, jag behöver hjälp proffesionellt, så jag väntar och väntar.

Jag kommer dra ifrån mitt jobb asap. Just nu hänger jag där pga är inte andtällningsbar. Kan ju bara jobba 25% och under tiden kör jag ju plugg vid sidan av (lite i smyg) för att få min kandidat så jag blir kvalificerad kan söka nya jobb.
Så det finns en plan. Jag är Påväg bort. Det är bara tråkigt så in i döden nu. Men det passar väldigt bra i tiden med detta jobbet.

Fick in 11h sömn i natt igen. Fan bokstavligt talat sovit hela denna helgen ?‍♀️
Ganska skönt ändå. Nästa vecka kommer bli bananas.
Jag äe glad att du äe här oxå vinäger❤️ Tack ???

Nu, promenix och frulle ❤️
Fridens ?

Min kropp och jag längtar här i från. När jag blundar ser jag turkost vatten, svajande mörkgrönablad.
Har aldrig riktigt känt mig hemma i Sverige. Alltid längtat härifrån. Vette fan vart, och jag vet inte hur.

Jag längtar hem.
Hur hittar jag dit?

Ångestpåslag idag igen ?
Nu har det varit någon typ av ångest varje dag. Håller i sig någon timme. Det är ovanligt. Vet inte varför det kommer nu?

Det är ju bara en känsla.
Der måste bli bättre än såhär.
Det måste finnas mer i livet.

För grejen är den att det finns mer. Men jag kommer inte på tankar längre än till näsan. Jag orkar inte. Rent kognetivt så känner jag mig efterbliven. Jag vill så jävla mycket men jag kommer inte upp från sängen. Tröttheten är förlamande, känner mig ibland fången i min egna kropp.

Kanske var det en av anledningarna till att jag valde att dricka så ofta förr. Att slippa känslan av nedstämdhet och trötthet (ja jag vet att det inte är helt sant alla gånger). Men med alkohol i kroppen försvann mina spärrar. Jag är en ganska impulsiv tjej överlag, men med alkohol Försvinner konsekvenstänket. Både på gott och ont. Brukade tänka "undrar vart jag slutar i natt" när jag tog första klunken, för i didnt know ?‍♀️?‍♀️?‍♀️.

Vilket som är det en riktigt kass coping. Jag kan inte dricka bort ångest, än heller röka bort den.
Så vad kan jag göra?

Jag kan bita ihop igen, bädda sängen. Ta en till kaka (kakor är lajf just nu. Hej sockerkick). Ta på mig kläder och ta ut mig själv och vovven på promenix. Andas igenom ångesten.
Är yr, vill gråta, känner mig så himla trött på denna tröttheten. Jag är så tröööööött! Så himla trött på psykisk ohälsa. Ibland känns det hopplöst. Jävla kämpande hela jävla tiden.

Sorry för neggo inlägg, igen.
Hoppad detta kan bli ett inlägg som jag någondag kommer kunna läsa och tänka "shit! I Made it".

?

Gårdagen blev ändå okej, tvingade upp mig själv. Sen fick jag spontanbesök av kompis och på kvällen kom gamerboi över med nybakade kakor. Galet mycket kakor denna helgen. I Kidd you not. Fick upp studielitteratur och halvt organiserat det.

Nu jobb, tågen kaosa så jag blir sen. ?‍♀️
Försov mig. Har så svårt att vakna. Åt kakor till frukost.
Snart är denna arbetsdagen förbi.

Tatueringen läker skitbra ???

AlkoDHyperD

Var det psykologens val? Kanske har jag inte läst din tråd tillräckligt noga, men, har du fått behandling för PTSD efter våldtäkten? Tror du det skulle vara värt att försöka få till en utredning? (nu tänker jag främst ADHD, men man brukar behandla PTSD först om det finns trauma)
Du kämpar ju så med dig själv. Tänk om det finns förklaringar och rätt hjälp så det inte blir så stark motvind för dig.
Själv har jag komplext PTSDoch ADHD och kan relatera till en del - tyvärr inte till ditt spännande sexliv? (förutom lite tafatta försök senaste åretsom nybliven singel).
Ursäkta om jag tipsar om redan provade vägar
Kram

Stresshantering. På mitt senaste läkarintyg står det depression bara. Men psykologen antydde (sa rakt ut "detta är ju utmattning) på att det var mer än vara depression.

Ingen har tagit upp ptsd ännu. Får kolla upp det. Adhd kollade de för några år sedan, minns ibte riktigt vad de sa om det riktigt. Tror inte jag gav utslag för det (då iaf). Kanske kan kolla upp det igen.

Haha sexlivet är torrt nu. Noll lust. Nada. Så pojkarna får fint nöja sig med mitt sällskap endast. De verkar nöjda. Vill de ha mig i sitt liv får de lixom hela kakan, inte bara glassyren (Hahahahha Omg vilken snuskig liknelse ??‍♀️).
Fick ifs en jätte jätte fin wand som ser ut som en unicorn igår av min polare. Inte testat den, men herregud vad fin den är ? Super qute ?.

Haft sjuuuuukt med ångestpåslag idag. Nästan hela dagen. För mig är det som att jag får svårt att andas. Varje hjärtslag känns. Jag andas mer med öppen mun för luften är otillräcklig, och så blir jag yr och trött. Sov middag länge idag igen. Försöker djupandas igenom skiten.

Kanske har jag hängt runt så mycket på sistonde för att ångesten blir inte lika påtaglig när jag är med andra. Kanske.

Har oxå tänkt på Hur mina tankar blivit lite bittrare (Kanske inte rätt ord/känsla) på att släppa in in nya människor på livet. Som nu senast hos psykologen så kände jag att "varför ska jag öppna mig för dig?". För det spelar ju ingen roll egentligen. Jag kommer ändå ingenstans, de är bara flyktigt. Och det tar på mig att öppna mig för nya människor. Jag visar upp min sårbarhet, det är krävande. Fan vad krävande det är. Min far sa till mig när jag var kring 19-20 ish att "mitt namn, du måste vara modig och ärlig, annars kan de inte hjälpa dig".

Och jag är öppen och ärlig och modig. Och jag pratar med läkare och psykolog och samtalsmänniskor, öppnar mig, slussas vidare, väntar. Kämpar på att de ska lyssna (?) kanske. Att jag ska slippa dra på detta ensam.

Jag gör samma med männen och kvinnorna och de ickebinära som jag dejtar, är öppen, modig och ärlig. Jag tror det är det de tycker om med mig, "äktheten".
Exet lämnade ju mig för mitt mående, det gjorde nog ett djupare sår än vad jag trott.
För jag har blivit räddare att öppna mig.

Gamerboi har frågat lite om mina päron, och i vanliga fall har jag berättat en ganska lagom lång historia. För honom har jag bara sagt att det är en lång historia.
Han får inte komma in. Mina murar är uppe.

Samma känsla var det i fredags. Muren uppe. Blev lite irriterad på att behöva prata.
Gudars nu babblar Jag.

Jag vet inte riktigt om det är jätte bra att dra upp muren. När jag var tonåring så kom inget mig nära eller in (eller ut, grät inte ens på den tiden. Ingen (mamma) skulle få se mig sårbar) spelade ingen roll om hon så sparkade mig i magen. Jag grät inte. Tillls jag var ensam och hysteriskt kunde skrika ut min ångest i en kudde ( tragiskt i know Right ???‍♀️)(Men det var då. Jag gick i terapi för det. Kan ju gråta idag tex).

Jag vet inte hur jag ska göra. Vem jag ska lita på. Hur jag ska känna. Min ångest konsumerar mig. Tillåter jag den att göra det? Tar jag på mig en offerkofta? Eller får jag må såhär? Är det legitimt?

Fan jag orkar ju ingenting. Önskar jag bara kunde ha brutit lårbenet så att man kunde laga mig och sen var allt bra. Folk skulle ha skrivit roliga saker på gipset. Skickat blommor. Jag skulle kunna ha skrattat åt eländet. Sett en deadline tills man prelvisste att det skulle vara över.

Kommer jag någonsin bli frisk?
När det inte syns? Hur förklarar jag för andra då?
Min mamma har mer eller mindre avsagt kontakten nu, hon väntar tills jag är frisk och "normal" igen.
Jag saknar henne ibland.

Anyhow. Ångesten dunkar på i takt till musiken, och jag tog mina sömnpiller tidigt idag. Vill bara sova bort från allt.
Imorgon måste bli bättre. I morgon blir bättre (Gud det känns som att jag säger det varje kväll) (kanske tur att jag inte har något minne ?)

Okej. Sov sött alla fina rara.
Snokar i nästan allas trådar, ni är bra.
Ge inte upp.
I morgon blir bättre.
Fridens ?

AlkoDHyperD

Förstår att du satt upp murar. Det gör ont att bara vara älskad när det inte gör ont, om du förstår vad jag menar.
Tänker massor nu, om att inte bli sedd och villkorad kärlek.
Hoppas du får genuin kontakt med någon som är både kunnig och ödmjuk och framför allt mer människa än yrkesroll när väl samtalsbehandlingen kommer igång.
Måste sova nu,
håll om dig själv

Feeling When du kan mer om sömn än din sömnterapeut...

Fick tipset att äta en banan och dricka ett glas varm mjöl innan sängående (funkar säkert för någon). Men hallåååååå lixom ?‍♀️. Fick oxå tipset att gå in i ett annat rum ?
Får gå ut och ställa mig i trapphuset.

In other News inte mycket. Höll på att försova mig till sömnskola. Jobbet har inte betalat ut någon lön, orkar inte panika. Får väl låna cash av någon om det inte löser sig. Hörde av mig till min chef. Behöver ju de där riksdalerna för att överleva änna ?‍♀️.
Ätit två vaniljmunkar, shake och hallomiwrap till brunch. Ångesten har lagt sig, hurra!
Börjar jobba 14 idag. Kommer antagligen slumra tills dess.
Vet att jag inte borde vila middag men jag är sååååååååå jävla trött ?? kan vila middag sålänge det inte påverkar min insomnig på kvällen, tänker jag.

Börjar tappa känslan av meningsfullhet. Det är farligt. Måste bryta detta innan jag blir supersjuk igen.
Vet inte om det är värt att ringa min läkare och jaga honom igen. Orkar inte. Orkar inte jaga.

Fridens ?

Smsade polisen att de haft förhör med han som våldtog mig. Idag, nyss. Nu. Idag.
Incidenten hände i april. Hur kan allt ta sådan jävla lång tid?

Oooooch heeeej ångestpåslag! ?‍♀️ Vill snabbspola tiden.

Winna

vilket jobbigt läge.
Förstår att allt drar igång inuti.
Vill egentligen bara säga att jag läst vad du skrivit idag.
Att jag skulle värna dig, vara rädd om dig och tycka om dig i verkliga livet.
Att du är tapper, vacker och värdefull.
Med värme, en mjuk på kind och stor kram.

P.S Läste AlkoDHyperD:s inlägg i en annan tråd.
Fick mig att tänka på mig själv och så dök du upp i huvudet också. D.S

https://alkoholhjalpen.se/comment/205451#comment-205451

Tack!
Den texten var jätte bra, tack för tipset ?
Allt löser sig.

Lite tragikomiskt. Nu säger löneavdelningen att jag fått för mycket utbetalt, så jag kommer bli behöva betala tillbaka till företaget. Fick ju ut 8k förr månaden, och noll denna månaden. Jobbat förra månaden så förstår inte riktigt vad jag ska leva på eller betala tillbaka på?
Ska jag betala för att få jobba?

Känns ingenting i mig. Orkar inte ens bli upprörd. Så nu ska jag ta på mig kavajen, sminket och dra in till jobbet och sitta av min skuld ??‍♀️

Winna

på jobbet och sitt av skulden riktigt ordentligt. :D

Har du förresten koll på försäkringskassan och kanske AFA så du får ut det du har rätt till?

Alltså det är så tragikomiskt ?

Ja jag har kollat med FK men inte med AFA, kan göra det nu på jobbet. Tack för tips ??