Idag är det dag 14 utan alkohol. Jag mår bra och känner mig stark. Ni hjälper mig alla med era inlägg. Känner mig inte ensam vi är så många som jobbar mot samma mål. Att vara nyktra och känna ro i sinnet.
Ett av mina bästa val var att berätta för min läkare och chef så de fick veta. För mig känns det bra att de vet, så jag har en liten lagom press på mig att fortsätta på samma väg som jag är på nu.
Nu är det Fredag och helgen är på antågande.
Jag har aktiviteter inbokade i helgen som jag ska genomföra, hur det än kommer att kännas, lätt eller svårt.
Jag vet att efteråt kommer jag känna mig som en vinnare i tävlingen jag har mot mig själv och alkoholen. Tänk få vakna på morgonen, pigg och full av energi. Wow!
Önskar just dig en härlig nykter helg. Hitta på något, vad som helst, men drick inte! Du fixar det! Har du hemma, häll ut eller ge bort.
Styrkekramar.

Fredde

Härligt att höra vad duktig du är ?? Du är stark och jag tror på dig och att du klarar ditt mål ? Önskar dig en fin kväll och njut av att vara nykter ? ?

IdaG

Ikväll är det lite jobbigt men jag kämpar emot. Försöker vara stark men ibland känns det svajigt. Hur går det för dig? Hur tänker du då/om suget efter alkohol triggar igång?
Önskar dig en fortsatt rofylld kväll ☕️?

Fredde

Det är bra att du kämpar imot och håller ditt försvar intakt och starkt när alkojävlen anfaller en från alla fronter. Så visst går det upp och ner för vissa dagar känner man sig stark och har inget sug alls och andra dagar känner man sig liten och bräcklig och svag. Jag försöker distrahera tankarna när suget kommer och göra saker så jag får annat att tänka på och det brukar funka sen brukar jag tänka på hur dåligt jag brukar må dagen efter jag druckit och då blir det lättare att avstå. Det går okej för mig har inte tagit en droppe på 6 dagar och det känns bra. Vad har du för triggers som kan sätta igång ditt sug? Vad är dina tankar när du känner suget och vad gör du för att minska det? Mina triggers är negativa tankar, rastlöshet och stress. ??