Efter 11 nyktra dagar så var det dags igen. Klarade inte att stå emot . Skulle ju bara ta ” nån” öl o kolla fotboll med kompisarna. Gick all in . Söp mig dyngrak och trillade in till familjen skitfull igår. Så idag river o skriker ångesten sönder mig. Skäms som en hund och vill hitta kraften till att fortsätta med de vita dagarna. Men den oöppnade vinflaskan står nästan och ropar efter mig :(
Är för mig mer eller mindre ofattbart att min fru står ut. Hur ska någon kunna stå ut med någon som inte står ut med sig själv?

19 dagar idag. 20 dagarsjubiileum i morgon . Tänkte fira det med onyttigheter. Har försökt hålla igång kroppen denna tiden. Så en pizza med Coca-Cola får man nog vara värd i morgon . Är förvånad över hur dagarna flyter på nu. Ångesten är böttre, magen fungerar . Huvudet är på något vis böttre med. Igår var hag till och med en sväng på en pub och drack en ramlösa. Men ska erkänna att jag tittade länge i drinklistan och suget fanns definitivt inombords. Så , ny vecka och jag kommer kämpa på.

DetGårBättre

Belöna dig med något nyttigt! Ställ om livet så du inte börjar belöna dig med pizza och sen få det till en vana när du vill dämpa stress etc ? men förstår din tanke och du kanske har bättre disciplin än mig på kolhydratfronten ?

Hej
Tack för ditt råd och inlägg. Jag har hela månaden ” belönat” mig med sallader, långpromenader och citronvatten. Det sistnämnda gör att jag inte ens kan dela en citron utan att rysa i kroppen . Vet inte om jag ska säga att pizza tyvärr inte dämpar stressen för mig. Kanske är tur. Inget kan nog ersätta alkoholen som min stressdämpare. Men är en ohållbar lösning. Så motion har nu blivit det näst bästa.

Då trummar jag på mot 26 vita dagar. Vi har idag firat födelsedag här hemma . Till de gäster som ville så serverades vin och jag höll mig till vatten. Var nån gång jag kände ett sug när jag såg ett glas stå övergivet. Men den känslan försvann lika fort som den kom. Är en jäkligt skön känsla inombords att kunna gå med ett glas rödvin i handen och sedan ge det till någon annan.
Men jag vet att nästa Söndag så faller jag.,Ska i väg på resa och kommer inte kunna stå emot . I ärlighetens namn så vill jag inte heller . Den resan med kompisar har varit planerad sedan länge. Men jag hoppas att denna månadens kämpande ska göra det lättare för mig att sluta efter ett par dagars fest. Jag vill direkt och jag ska tillbaka till att räkna vita dagar. Frågan är nu då om det kommer att bli lättare eller svårare nu när jag vet att jag kan.
Kämpa på alla ni därute

Jag läser om ditt planerade återfall tillsammans med kompisar. Du tänker återgå till att räkna vita dagar när festen är över. Du har ju lärt dig enormt mycket under din vita period. Jag tror att du lätt kan börja räkna vita dagar igen. Se den hela som en lärdom på din resa mot ett mer hälsosamt liv. Jag trillade dit i fredags. Har haft "Ågren" hela helgen även lite nu på måndag. Den utlöstes av 7 starköl och en flaska rödtjut. Känner att det inte är så jag vill leva mitt liv. Jag räknar hellre vita dagar och mår som en prins. ;)

Se framåt och kom ihåg känslan av att räkna vita dagar så kommer det att går bra! Ha en bra dag!

en annan Micke

Du kan ju inte bara klippa så där...
Hur gick det med resan?
Klarade du dig något så när Ok?
Hur har det gått efter?
Dela, du är inte ensam :-)